• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Doktora sordun mu canim seninki daha farkli bir durum o zmn.benimki de otururken mahvediyor.ins hamilelik sonuna kadar devam etmez cnm cabucak gecer seninkide benimkide 🙏

3 hafta önce sormuştun cok ayakta kalinca oluyor baski oluyor dedi ama bu nasil baski yani görünen bisey yok. Cumartesi gidecem ins o zamanda derim. Yalniz ben 4 sene önce kuyruk sokumu kemigim zedelendi sert bir sekilde çarptım otururken cok ağrı oluyordu ama benim hala mesela banka oturayım cok acir kalkamam, arabada yolculuk yaparken o sekilde sanki kalcam yapışmış gibi yere oluyor simdi biraz o da var kalkarken cok asiri ağrı vajinaya baski oluyor. Acaba herseyin sebebi o zedelenme mi diye düşünür oldum.

Doktorda onu soyledi gecen sefer canim.internet yorumlarinda bazisi ise yaradi bazisi yaramadı demis.bu seferde başka çözüm soylemezse onu denicem mecbur ☺️
Benim kuyruk sokumu incinmişti onu kullandım çok iyi geldi bana. Başka çözümünü duymadım şahsen ama belki doktor farklı bişey söyler 🤷🏼‍♀️ geçmiş olsun canım

Kizlar ya malum bebeklerimiz kış bebeği olacak kanguru alıp almama konusunda kararsız kaldım kış bitene kadar baya büyürler diye düşünüyorum oyuzden boşuna masraf yapmak istemiyorum açıkçası (bu arada ilk çocuk birazda tecrubesizlik var daha önce kullananlar ne kadar kullanabildiniz)
Benim ilk cocukta solomombaby di canım yenidogan Aparatı var onlarda 5 yasina kadar kullanilabiliyor markete felan giderken kullaniyordum ben yada hafta sonlari yuruyuslerinde.

3 hafta önce sormuştun cok ayakta kalinca oluyor baski oluyor dedi ama bu nasil baski yani görünen bisey yok. Cumartesi gidecem ins o zamanda derim. Yalniz ben 4 sene önce kuyruk sokumu kemigim zedelendi sert bir sekilde çarptım otururken cok ağrı oluyordu ama benim hala mesela banka oturayım cok acir kalkamam, arabada yolculuk yaparken o sekilde sanki kalcam yapışmış gibi yere oluyor simdi biraz o da var kalkarken cok asiri ağrı vajinaya baski oluyor. Acaba herseyin sebebi o zedelenme mi diye düşünür oldum.
Vajinada batma veya baskı olabiliyormuş son 3 ay ama bu haftalarda da olur mu bilmiyorum. Doktora sormakta fayda var

Ya benimde vajinam böyle tam belki anlatamıyorum. Genital bölge affedersiniz dudaklar filan baski gibi oluyor kalkip.yürürken ağrıyor . Dudaklar da sanki sizi oluyor hamilelik bitince devam ederse ne yaparim.bilmem.canim cok sıklıyor
Ya benim tek böyle oluyor sanıyordum galiba hamilelikten çünkü doktora sormayı düşünüyordum niye böyle oluyorum diye vajinama baskı olduğunu hissediyorum ağrıyor gibi sanki tam anlatamadım ama arada oluyor benimde

Ben aldım hiç kullanamadim ilk çocuğumda. Oğlum hiç sevmedi bir kere bile kullanamadim sanırım... Duruyor evde öyle ☺️
Evet kızlar etrafinizda kangurusu olan varsa bebek okdugunda deneyin severse öyle alın bence. Benimki sevdi ama arkadasimin kizi asla sevmiyordu. Benimki bayilirdi 😍ins simdiki bebis de sever.

Eklentiler

• IMG_20220829_010506.webp
    IMG_20220829_010506.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 59
Yaaa çok iyi böyle birsey olsun istiyorum zaten. Internetten mi aldın yoksa e bebek te var mı
Canim ben 5 sene once aldim o zamanda cok ucuz degildi ama simdi senin icin baktim buldum aynisini ama cok artmis fiyati 😱
İstersen dolap ürünlerindende bak sifir gibi olanlardan vardir belki bu trendyol linki 20 kg ya kadarmis kullanim.

Kızlar selam bişey sorucam karnımdan aşağıya genitale doğru böyle bıçak iğne saplanır gibi anlık ağrılar giriyo yani bugün yatarken oldu geçen gün de otururken olmuştu peş peşe misafirlikteyken çığlık atmamak için zor tutmuştum kendimi 🤦 neden olabilir sizce önemli bir şey değildir umarım doktor randevuma da var henüz. erken gitsem mi acaba bilemedim

Kızlar selam bişey sorucam karnımdan aşağıya genitale doğru böyle bıçak iğne saplanır gibi anlık ağrılar giriyo yani bugün yatarken oldu geçen gün de otururken olmuştu peş peşe misafirlikteyken çığlık atmamak için zor tutmuştum kendimi 🤦 neden olabilir sizce önemli bir şey değildir umarım doktor randevuma da var henüz. erken gitsem mi acaba bilemedim
Ben ani ayağa kalkınca kötü bir bıçak saplamasi oluyo

Hanimlar vajinal kaşıntı geldi mi başıniza. Gebeyken ilk defa oldum doktoruma yazdim simdilik travogen krem kullanıyorum sabah aksam.
Kontrolede var biraz umarim ilerlemez.

Benimde oldu bir dönem canim hatta bey ayyy diyodum istemsiz olarak herkes noldu diye soruyordu..ama bu aralar olmuyor.doktor.olabilir demisti

Back
X