Kızlar bu arada günaydın herkese

Umarım bebişlerle çok güzel günler geçiriyorsunuzdur. Benim şu sıralar biraz artan bel ağrılarım uykumu almamı engelliyor.
Size iki şey danışacağım

1.si ben en son kendi doktoruma 17 ağustosta göründüm, perinatoloji için konuşmuştuk şimdi bugün 13 Eylül için randevu bulabildim. Ama bu arada kendi doktoruma gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. 1 aydır kontrole gitmemiş bir gebe olucam gitmezsem de, sizce gitmeli miyim?
2.si de tetanoz aşısını (ilk gebelikte) kaçıncı haftada vurulmalıyız, eve ile görüştüğümüzde Eylül'ün ilk haftası gel vuralım dedi o zaman da 20. Haftada oluyorum, doktora gidip görüştükten sonra vurulsam diyince de 21+4 oluyor bu konuda da çok ikilemde kaldım... Vurulan arkadaşlarımız kaçıncı haftada vuruldunuz acaba