-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.961
Ayy maşşallahhCanım ben 6+5 te gittiğimde kalp atışlarını duymuştum doktorum 3 hafta sonra gel demişti, geçen hafta 9+3 te gittim bebiş baya büyümüş elleri kolları hareket ediyordu gördüksonrasında ikili test ve kontroller gelecek işte. Sanırım her doktorun kendine has kontrole çağırma durumu var
aminn canım benimAyy maşşallahhdarısı başımıza inşallah. Heyecanla ve stresle bekliyoruz bizler de.
Vallahi havalar da sıcakladı nasıl geçecek bu hallerimiz bilmiyorumhiç sorma ikinci çocuk olmasina ragmen hala pimpirigim bi salamadim kendimi
Öyle yapıyorum canımİyi olmuş canım dinlen bol bol
Aynen canımBizde de tam tersi kuzumtabi sartlar herkes için aynı değil mecbursan yapicak birsey yok
Sevindim canım inşallah bebeklerimizi de kucağımıza alırızAllah’a şükür duydum her gidişimde sanki terslik olacakmış gibi hissediyorum ama şükür sorun yok
Benim de gec döllenme inşallah ben de duyarım kalp atışınıKızlar şimdi hepinizin telaşları kalp atışı duymak farkındayım. Bunun için süreci önden yaşamış biri olarak sizi biraz rahatlatmak isterim
Öncelikle önceki gebeliğimde kalp atışı duyamadığım için benim için kokulu rüya kalp atışıydı. Çok şükür duydum..
Kalp atışı için net bir hafta yok birçok etken var çünkü. Gittiğiniz anda idrara sıkışık durumunuz, kilo, makinenin güncelliği, kesenin tutunduğu yer, döllenme zamanı... Bu değişkenler bu işin bir standardı olmasını engelliyor. 6+0 da kalp atışı duyan var, 7+2 de de. Ben 6+1 de duyamadım vajinal bile, çok stres oldum mesela, ama 5 gün sonra gittiğimde karından duydum çok şükür.
Strese girmeye hiç gerek yok, vakti geldiğinde duyulacak. Bu süreci kendinize zehir etmeyin, bebişinizi de strese sokmayın
Not olarak şunu da belirteyim, bende geç döllenme oldu yani 2 hafta kadar. Ben deliler gibi bunu takip etmeseydim geç döllenme olduğunun farkında olmazdım. Bu durumda hafta hesabı yanlış yapılacağı için 8+1 de kalp atışı duymadık diye kafayı yiyecektim. Çünkü son adet tarihine göre kalp atışını duyduğumda 8 haftalık diye hesaplama yapılacaktı. Açıklayabildim umarım
Aynen benimde oyle krater falan yedim şimdilik biraz daha iyiyimNe kadar miden bulansa da biseyler atıştır sürekli çünkü ben açken midem daha fazla bulaniyor
Canım reglin kaç gün gecikmişti btayı yaptığındaKızlar ben de bugün beta hcg 350 ile öğrendim bugün. 3 ay önce tam bugün düşük yapmıştım inşallah allah sag salim kucagimiza almayi nasip eder
Bulantılar mahvediyor sanırım hastanede zor oluyordur haklısın Allah kolaylık versin canımValla güzel mi bilmiyorumçok kötüyüm ama calisiyorum
Regle 2 gün vardi canimCanım reglin kaç gün gecikmişti btayı yaptığında
Kese yanında yırtık diye ilk defa duydum. Kanama alanlarıdır belki. Kanama alanı bende de var. Zamanla kaybolacaktır dediArkadaşlar selam ben kalp atışını duydum ama kese yanında yırtık var dedi , normal dedi ilaçta verdi ama başına aynısı gelen var mı
Anladım canım benim 7 gün gecikme ile 275 çıkmıştı bana çok çok az geldi sonuç.. başkada hcg yaptırmadım.. 2 gün sonra özele gittim keseyi gördük. P. Tesi gel demişti ama Seyehat vardı. Acaba kalp atışı duyar mıyım 6+3 şuan.. Bide bulantılarım başladıRegle 2 gün vardi canim
Kaç yaşındasın canım
Merhaba. Ben de 6+5 diye gittim 3 gün geride çıktı ama sorun değil dedi sizin haftanız tam gününde mi görünüyor. Kalp atışını dinletmedi. Bebek rahatsız olur sesini 2 hafta sonra dinleriz şimdi sadece görelim dedi. Gördüm buna da şükürMerhaba kizlar iyi günler bugün 5+6 dayım.Bebegimi gördüm kesede.Cok hafif kalp atışlarınıda duydum sizde durumlar nasıl:)
30Kaç yaşındasın canım
Hoşgeldin aramıza