- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.541
O kremler cok iyi gelir. Antibiyotik ypmis olabilir ama doktoruna danış yinede. Beyaz peynirimsi akinti eslik ediyorsa kasintiya mantardır ..progestan fitil kullaniyorsun dimi gerci onun icin ayirt edemeyebilirsin..sirkeyi sulandirip mi silsen bide acaba zarari olmaz herhalde bilemedim canim.icine kadar uzanıyorsa fitili var bide bu kasintinin belki o uygunsa onuda verir doktor ama sormadan asla alip kullnmaBi ara 3 gunluk bi ant.kullanmistim ondan dolayi bi ksinti olmustu gebelik olsa bile travakort travazol tarzi kremler kullanabilirsin bebege bi zarari olmaz demisti.. simdi bi iki defa surdum ama resmen icine kadar kasinti uzaniyor..
Hoşgeldin canım bilgilerini ver ekleyeyim kalbi beklemene gerek yokGünaydın canlar aranızda yeniyim kalp sesini duymadan listeye eklenmek istemedim bugün 5+5. Gündeyim 1 hazirana randevu aldım inşallah kalp sesini de duyarız rabbim isteyen herkese nasip etsin mutlu pazarlar
Bir fikrim yok o konudaTamamen yanlis anlasilmisim ve yanlis anlamisim..kasinti diyince vajinal kasinti anladim.. transferden sonraki 10.gundeyim.. yeni teni akinti ve kasinti basladi.. o sekilde bi kasinti sandim vajinal progestan icilebiliyor bi sure bas donmesi vs yapsada icecem gibi gorunuyor yada sabah gitil aksam hap olarak alirim..
Eğer yapın çatlamaya uygunsa ne yaparsan yap catliyorsun malesef tecrübeyle sabitÇatlaklar için hindistan cevizi yağı, jojoba yağı, avokado yağı, tatlı badem yağı ve eczaneden e vitamini ampul alıp karıştıracam kızlar
Orası öyle ama iki çizik az olsa kardır.Eğer yapın çatlamaya uygunsa ne yaparsan yap catliyorsun malesef tecrübeyle sabit
Canim ben bi onceki gebeligimde bi karisim yaptırdim Arifoglu baharattan bir tane bile catlagim olmadi yok.. kesinlikle yaptirim o karışım yaglardan hanimlarÇatlaklar için hindistan cevizi yağı, jojoba yağı, avokado yağı, tatlı badem yağı ve eczaneden e vitamini ampul alıp karıştıracam kızlar
Söyle bakim kız ne varmış içindeCanim ben bi onceki gebeligimde bi karisim yaptırdim Arifoglu baharattan bir tane bile catlagim olmadi yok.. kesinlikle yaptirim o karışım yaglardan hanimlar3. aydan sonra surmeye baslariz .basen popo karin bacak ne varsa
Bende çatlaklar için krem araştırmaya başladımÇatlaklar için hindistan cevizi yağı, jojoba yağı, avokado yağı, tatlı badem yağı ve eczaneden e vitamini ampul alıp karıştıracam kızlar
Evet ileriye dogru dusuk vs neden oldugunu okumustum.. daha yeni ogrendim bi kac gun gecsin doktora gidecem.. ozaman gecmezse fitil vs isteyecem..cok tesekkurler ❤❤Canım benim de ilk gebeliğimde olmuştu kaşıntıdan duramamıştım mantar enfeksiyonuymuş. Doktorum fitil ve travazol vermişti onunla gecmisti cok şükür. Ama en çok fitil geçiriyor travazol sadece tahrişi düzeltiyor. Benim kullandığım neo-penotran forte bence bi doktoruna danış çünkü kaşıntı ilerleyince çok zor oluyor gerçekten
Resmen cilt icin vitamin bombardimani olur bende deneyecemÇatlaklar için hindistan cevizi yağı, jojoba yağı, avokado yağı, tatlı badem yağı ve eczaneden e vitamini ampul alıp karıştıracam kızlar
TAbi tabi bi kac gu gecsin kese gorunecek gibi olsun gidecem insallahO kremler cok iyi gelir. Antibiyotik ypmis olabilir ama doktoruna danış yinede. Beyaz peynirimsi akinti eslik ediyorsa kasintiya mantardır ..progestan fitil kullaniyorsun dimi gerci onun icin ayirt edemeyebilirsin..sirkeyi sulandirip mi silsen bide acaba zarari olmaz herhalde bilemedim canim.icine kadar uzanıyorsa fitili var bide bu kasintinin belki o uygunsa onuda verir doktor ama sormadan asla alip kullnma
Ben normalde Bioderma kullanıyorum ama hamileler için solente öneriliyormus ne yapsam bilemedimBu arada güneş kremlerinizi ihmal etmeyin
Rica ederimEvet ileriye dogru dusuk vs neden oldugunu okumustum.. daha yeni ogrendim bi kac gun gecsin doktora gidecem.. ozaman gecmezse fitil vs isteyecem..cok tesekkurler ❤❤
İçinizi ferah tutun insallah duyacaksınızYa çok mutlu ettiniz beni bende sizin durumunuzdayim karından goremedi alttan da ben muayene istemedim. Yarın gideceğim o zaman sata göre 8 haftalık oluyor... İnşallah bende duyarım
Solante pregna alacağımBen normalde Bioderma kullanıyorum ama hamileler için solente öneriliyormus ne yapsam bilemedim
Siz hangisini kullanıyorsunuz
Böbrek sattıran güneş kremiSolante pregna alacağım
Dur bulmaya çalışayımSöyle bakim kız ne varmış içinde