- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Hayir canim ayni yerde verdimPeki hcgyi farklı hastanelerde mi verdin aynı yerdemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir canim ayni yerde verdimPeki hcgyi farklı hastanelerde mi verdin aynı yerdemi
Canim sende de cok hafif kasık ağrısı var mıMerhaba kızlar bizde bugün kesemizi gördük 5+3 üz haftaya bebeğin oluştuğunu görmeye gidicez inşallah kalp atışı da duyulur mu sizce 6+3 te
Merhaba var var doktorum çok normal dedi , bolca da gogus ağrısı var sizde nasilCanim sende de cok hafif kasık ağrısı var mı
Hadi inşallah peki 5+3 te sadece keseyi gördük normal mi bebek bir daha igeldiginde olur dediDuyulabilir. Ben 6+5te duydum
Teşekkür ederim canım senindeAnneler günümüz kutlu olsun hanımlarr
Canım merhaba, benim de değerim 2 gün arayla 790 dan 3200 e çıkmıştı çok telaş yapmıştım. Ama kese oluştuğu için artık artışlar bir anda böyle 3 4 kat olabiliyormuş doktorum söylemişti. Hiç telaş yapmaKizlar 2 gün önce kan verdim 350ydi beta hcg bugün verdim 1000 cikti katlama 2 katindan biraz fazla sizce sorun olur mu
Gayet normal canımHadi inşallah peki 5+3 te sadece keseyi gördük normal mi bebek bir daha igeldiginde olur dedi
Bende 5+3 de keseyi gordum canım . 2 hafta sonra kalp atısı icin çagırdı Allahın izniyleHadi inşallah peki 5+3 te sadece keseyi gördük normal mi bebek bir daha igeldiginde olur dedi
Benim goguslerim kaşınıyor büyüyor sanki kasık ağrısı bende de var canımMerhaba var var doktorum çok normal dedi , bolca da gogus ağrısı var sizde nasil
Haberdar et bizi canimKızlar ben bugün HCG yaptıracağım pazartesi 379 du bakalım değer güzel artmış mi
Sat 30 Mart 40 günde 1 adet oluyorum ama testim çok net çıktı acaba erken döllenme mi olduKızlar selam ben de dün öğrendim gebeliğimi bayramdan beri başlayan az az kahverengi lekelenmem var ara ara kasık ağrısı oluyor gögüs hassasiyeti bolca var malum bugun pazar yarın hastaneye gidicem. Bu kadar uzun süren lekelenme normal mi?
Bir ara olmuş işte çok kurcalama, hayırlı olsunSat 30 Mart 40 günde 1 adet oluyorum ama testim çok net çıktı acaba erken döllenme mi oldu
Mügem sen özele mi gidiyorsun?Bende 5+3 de keseyi gordum canım . 2 hafta sonra kalp atısı icin çagırdı Allahın izniyle
sagol kuzum ama korkuyorum yaklaşık 1 haftadır ara ara lekelenmem oluyor bazen kahverengi bazen pembe ama çok değil. Yerleşme kanaması galiba ama uzun sürmesi beni tedirgin ediyorBir ara olmuş işte çok kurcalama, hayırlı olsun
Özel Konak Hastanesi var kuzum oraya gidiyorum eşimin sendikası muayene ücretinin yaklaşık %80 karşılıyor 350 tl den 58 e düştü eşim on defa sordu emin misiniz bu fiyat mi diye bu sefer klinigi olmayan bir doktor tercih ettik bakalim nasıl olacakMügem sen özele mi gidiyorsun?