- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.101
Bu ikinci kan verişiniz mi bide ilkini adetin kaçıncı günü vermiştiniz, galiba kimyasal gebelik oluyor gibiKızlar beta pazartesi 56 ydi bugün tekrar vereyim dedim 36 olmuş ben düşük mü yapıyorum şuan ki hafif lekelenme başladı dün
Canım kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin. Değerin ondan düşüyor olabilir. Ama mutlaka bir doktora görün derim. Beta değerinin yükselişi yada düşüşü çok önemliKızlar beta pazartesi 56 ydi bugün tekrar vereyim dedim 36 olmuş ben düşük mü yapıyorum şuan ki hafif lekelenme başladı dün
Himm tutmadiHayır canım adanaliyim
2.5 -13- 56 ve bugün 34 olmuşBu ikinci kan verişiniz mi bide ilkini adetin kaçıncı günü vermiştiniz, galiba kimyasal gebelik oluyor gibi
2.5 -13- 56 ve bugün 34 olmuşBu ikinci kan verişiniz mi bide ilkini adetin kaçıncı günü vermiştiniz, galiba kimyasal gebelik oluyor gibi
Düşen tekrar yükselir mi yoksa sıfırlanır mi ya çok sevinmiştik neden böyle oldu sağlıklı bir şekilde ilerliyorduCanım kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin. Değerin ondan düşüyor olabilir. Ama mutlaka bir doktora görün derim. Beta değerinin yükselişi yada düşüşü çok önemli
Sen mutlaka doktoruna haber ver olur mu kanama başlasa bile haber ver2.5 -13- 56 ve bugün 34 olmuş
Masallah gözünüz aydin.. aman kuzum kendini yorma .. progestan i fitil olarak mi başladın? Bende basladim bugun herhangi birseu yok simdilik ama doktor onlem amacli kullan dedi..oncekinde de kanama alanim vardi bnm belirti yoktu ama bnde ..kendine dikkat et bol dinlen kuzum Rabbime emanet hepsiBende doktordan geldim kalp atışını duyduk çok şükürama iceride kanama var dedi düşük riski olabilir iğne verdi ve progestan başladı bir hafta sonra gel dedi
Canım düşüp tekrar yükselmesi durumunda da dış gebelik olabilir. O nedenle mutlaka doktora gorunmelisin2.5 -13- 56 ve bugün 34 olmuş
Düşen tekrar yükselir mi yoksa sıfırlanır mi ya çok sevinmiştik neden böyle oldu sağlıklı bir şekilde ilerliyordu
Benim de yüksek tsh 10 çıktı en yüksek 40 çıkmıştı levorotiron kullanıyorum.Ben kullanıyorum canım gebelikte yüksek çıktı aha içtim şimdş7
Of seninki baya yüksekmişBenim de yüksek tsh 10 çıktı en yüksek 40 çıkmıştı levorotiron kullanıyorum.
Piknikte oturduğum yerden kalkmam kiBence kanama yada ciddi bir rahatsızlık yoksa ufak ufak hareket rahime kan akışının kolay olması için iyidir, sadece piknikte çok aşırı hareketli olma bide araba ile gideceksen süren çok sarsmasın tamam
İlk hamilelikten bu yana maalesef yüksek tekrar hamileyim bakalım endokrine gitcemOf seninki baya yüksekmiş
Tamam yazdım geri dönmedi dahaSen mutlaka doktoruna haber ver olur mu kanama başlasa bile haber ver
Geçmiş olsunİlk hamilelikten bu yana maalesef yüksek tekrar hamileyim bakalım endokrine gitcem
Tamam canim teşekkür ederim cevap verdiğin içinCanım düşüp tekrar yükselmesi durumunda da dış gebelik olabilir. O nedenle mutlaka doktora gorunmelisin
Gözün aydın canım kacinci hafta kaçıncı günde duydun güzelimBende doktordan geldim kalp atışını duyduk çok şükürama iceride kanama var dedi düşük riski olabilir iğne verdi ve progestan başladı bir hafta sonra gel dedi
Aynen canım bundan önce çok özele gittim diğer gebeligimde ama baktım ki hiç bir farkı yok sen hangisine gidiyorsun gözde mi park hospital miEvet malesef beni doktor yönünden çok hayal kırıklığına uğrattı
Hakkınızda hayırlısı olsun ama en azından şöyle düşünün sağlıksız bir gebelikse kimyasal olup kanamanız gelmesi rahminiz için en masum olanıTamam yazdım geri dönmedi daha
Oh iyi olur mis gibi iştePiknikte oturduğum yerden kalkmam kiküçük bebis gelcek onunla ilgilenirim tecrübe olur