-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.081
Gaziosmanpaşa da kayınvalidemler var bir ayağımız hep orda o yüzden eşimin de canına minnet olurSize uzak ama isterseniz değerlendirin memnun kalırsınızözel klinik olduğu için biraz diğer yerlere göre fazla gelebilir ücreti ama karşılığını veriyor. Yemeniz gerekeni, yapmanız gerekeni, olması gerekeni siz sormadan sizi konuşturmadan söylüyor Konuşmadan kalkıyorsunuz soracak bişeyiniz kalmıyor çünkü
Ooo süper denk gelmiş o zaman, yok canım susmuyor bizim ki herkese aynı şekilde yani aman hastam sırada bekliyor çabuk bitsin değil detaylı detaylı konuşuyor anlatıyor eşim şu an bırakmak istemiyor tayin çıkarsa doğuma gelmez mi diyor ya da ben seni buraya göndereyim diyorGaziosmanpaşa da kayınvalidemler var bir ayağımız hep orda o yüzden eşimin de canına minnet olurayy ne güzel ya ben de cımbızla laf alıyorum ağzından. Heyecanımı stresimi anlamıyor doktor, bilmen gerekeni söyledim diyor. Resmen soru sormaktan korkuyorum
Hakan kizilet e gidiyorum canım kadın doğum hastanesinde adyaman pek donanimli bir şehir olmadığı için devlette özelde aynıBen ankaralıyım canımhangi doktora gidiyorsun
Eskişehir canimÇok zor çokNeredesiniz siz?
Bagisiklik düşüyor hamilelikte aninda çıkıyor biryerden birşey isteBende aynı şekilde boğazlarım çok ağrıdı burnum tıkandı nefes alamıyorum doğru düzgün 4-5 gündür
İyi geldi mi bitki çayı biraz da olsa bariEskişehir canim
Benim doktorumda öyle. Hic sormadan gerekli herseyi söylüyor. Insan gercekten bu donemde boyle iyi doktorlara ihtiyac duyuyorSize uzak ama isterseniz değerlendirin memnun kalırsınızözel klinik olduğu için biraz diğer yerlere göre fazla gelebilir ücreti ama karşılığını veriyor. Yemeniz gerekeni, yapmanız gerekeni, olması gerekeni siz sormadan sizi konuşturmadan söylüyor Konuşmadan kalkıyorsunuz soracak bişeyiniz kalmıyor çünkü
Ehhh progestan fitile basladik biz her ihtimale karsi. Simdi dinleniyorumİyi geldi mi bitki çayı biraz da olsa bari
Evet, çok güzel morel oluyorBenim doktorumda öyle. Hic sormadan gerekli herseyi söylüyor. Insan gercekten bu donemde boyle iyi doktorlara ihtiyac duyuyor
Dinlen dinlen hastalıklarımız bitsin gitsinEhhh progestan fitile basladik biz her ihtimale karsi. Simdi dinleniyorum
Şimdi araştırdım biraz bende çok güzel yorumlar var hakkında. Yaa gerçekten çok teşekkür ederim, gökte ararken yerde buldum derler ya öyle olduOoo süper denk gelmiş o zaman, yok canım susmuyor bizim ki herkese aynı şekilde yani aman hastam sırada bekliyor çabuk bitsin değil detaylı detaylı konuşuyor anlatıyor eşim şu an bırakmak istemiyor tayin çıkarsa doğuma gelmez mi diyor ya da ben seni buraya göndereyim diyor
Memnun kalırsınız inşallahŞimdi araştırdım biraz bende çok güzel yorumlar var hakkında. Yaa gerçekten çok teşekkür ederim, gökte ararken yerde buldum derler ya öyle oldu
Hayır canım adanaliyimokyanus_es nerelisin es esesten mi geliyor acaba??
Evet malesef beni doktor yönünden çok hayal kırıklığına uğrattıHakan kizilet e gidiyorum canım kadın doğum hastanesinde adyaman pek donanimli bir şehir olmadığı için devlette özelde aynı
Gözünüz Aydın bende yarın duymaya gidicem inşallahBende doktordan geldim kalp atışını duyduk çok şükürama iceride kanama var dedi düşük riski olabilir iğne verdi ve progestan başladı bir hafta sonra gel dedi
Bence kanama yada ciddi bir rahatsızlık yoksa ufak ufak hareket rahime kan akışının kolay olması için iyidir, sadece piknikte çok aşırı hareketli olma bide araba ile gideceksen süren çok sarsmasın tamamKızlar ben bi yaramazlık yapıyorumdoktor istirahat et hic is yapma dedi ama ben hamile oldugumu ogrenmeden once de bi sebeple hiç dışarıya çıkmamıştım yani 1 aydir adım atmadim dışarıya sadece 3 kere hastane icin çıktım. Simdi bi asilik yaptim arkadaslarla piknige gidiyoruz inşallah sag salim dönerim eve ama şükür ne ağrım var ne lekelenmem ben de ona guvendim