- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.061
Ooo çok uzakmışAdıyamandayız malesef bizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo çok uzakmışAdıyamandayız malesef bizde
Bende adiyamandayim merkez de misiniz ?Adıyamandayız malesef bizde
Yaaa, çok sevinirim valla. İsmini verir misinizBende istanbul avrupa yakasındayım, doktorumdan memnunum iki ablam ve teyzem doğumunu o doktorda yapmıştı özel bir klinik imkanınız olursa değerlendirebilirsiniz. Memnun olmadığınızı okudum doktorunuzdan o yüzden yazayım dedim
Mine Hatiboğlu, gaziosmanpaşa da kliniği. Siz nerde oturuyorsunuz? Çok memnun olan var okuyabilirsiniz yorumlarını hatta ablam çocuğunu kaybetmek üzereydi kendi doktoru yüzünden mine hanım acil olarak aldı doğuma falan. Çok ilgili çok enerjik bir kadın enerjisiyle sizi mutlu ediyor. Ve telefondan gece gündüz ulaşabiliyorsunuz o çok güzel bişeyYaaa, çok sevinirim valla. İsmini verir misiniz
Evet merkezdeyiz siz ?Bende adiyamandayim merkez de misiniz ?
Evet baya uzakOoo çok uzakmış
Bende merkezdeyim bı görüşme mi ayarlasakEvet merkezdeyiz siz ?
Avcılardayım ben de. Tam olarak aradığım karakterde bir kadın demek ki doktorum çok ilgisiz maalesef. Hemen mine hanımdan randevu almaya bakayım çok teşekkür ederimMine Hatiboğlu, gaziosmanpaşa da kliniği. Siz nerde oturuyorsunuz? Çok memnun olan var okuyabilirsiniz yorumlarını hatta ablam çocuğunu kaybetmek üzereydi kendi doktoru yüzünden mine hanım acil olarak aldı doğuma falan. Çok ilgili çok enerjik bir kadın enerjisiyle sizi mutlu ediyor. Ve telefondan gece gündüz ulaşabiliyorsunuz o çok güzel bişey
İlk hamileligimde 3 ay neredeyse bademciklerim çok kötüydü çok zordu şimdi de başladı 1 haftadır bademciklerim kötüsinosko benimde bademcikler sismis ya gece cok rahatsız etti. Ilacta vermezler of her hamileliligim ilk hftalari bunu yasiyorum nedense var mi basina gelen?pastil kullandım gece birde aile hekimine gideyim bklm
Size uzak ama isterseniz değerlendirin memnun kalırsınız özel klinik olduğu için biraz diğer yerlere göre fazla gelebilir ücreti ama karşılığını veriyor. Yemeniz gerekeni, yapmanız gerekeni, olması gerekeni siz sormadan sizi konuşturmadan söylüyor Konuşmadan kalkıyorsunuz soracak bişeyiniz kalmıyor çünküAvcılardayım ben de. Tam olarak aradığım karakterde bir kadın demek ki doktorum çok ilgisiz maalesef. Hemen mine hanımdan randevu almaya bakayım çok teşekkür ederim
Seninle aynıyızz bende bugun 7+2 oldumKızlar merhaba bende Allah kısmet ederse 3 ocakta doğum yapıcam şuan 7+2 hamileyim hepimiz hayırla kucağımıza alalım inşallah
Yaa çok sevindim Sağlıkla ilerleyelim inşallahSeninle aynıyızz bende bugun 7+2 oldum
Olur ayarlayalım inşallah buralı mısınızBende merkezdeyim bı görüşme mi ayarlasak
10 nisan benimde.4+3 sanırım canım tam emin değilim ama heyecandan pek hatırlamıyorum. Ama bugün tekrar gördüm keseyi 10.8 mm olmuş Bende senin gibi şüpheliydim ama çok şükür herşey yolunda. Sende içini ferah tut7 nisan canim senin? Benim de keseden yana suphelerim var ama dr olumsuz bi şey demedi nette de olumsuz bi şey gormedim sanırım kuruntu yapiyorum.4+6 gordum canim keseyi sen ne zaman gördün
Bende aynı şekilde boğazlarım çok ağrıdı burnum tıkandı nefes alamıyorum doğru düzgün 4-5 gündürsinosko benimde bademcikler sismis ya gece cok rahatsız etti. Ilacta vermezler of her hamileliligim ilk hftalari bunu yasiyorum nedense var mi basina gelen?pastil kullandım gece birde aile hekimine gideyim bklm
Benim canim.ama benim hafiflemedi yeni basladi. Boyle afedersin kusacak kadar degil ama bulanıyor yine de bi de aşırı halsizim ufacik is yapsam yoruluyorumKızlar günaydın arka planda hafif hafif mide bulantısı olan var mı acaba. Böyle tam bulantı gibi değil ama huzursuz edici bişeyler ağrılar falan da azaldı baya bende bulantı da iyice hafifleyince bi korkmadım değil randevuya da 2 haftadan fazla var daha normaldir herhalde değil mi
Evet buraliyim ben canım senOlur ayarlayalım inşallah buralı mısınız
Cok sevindim canim bebisi gördün mü10 nisan benimde.4+3 sanırım canım tam emin değilim ama heyecandan pek hatırlamıyorum. Ama bugün tekrar gördüm keseyi 10.8 mm olmuş Bende senin gibi şüpheliydim ama çok şükür herşey yolunda. Sende içini ferah tut
Ben ankaralıyım canım hangi doktora gidiyorsunEvet buraliyim ben canım sen
Yaa evet o adım atsan yorulma durumu oluyor. Hormon seviyesi arttıkça oluyormuş, ilerleyen zamanlarda o yorgunluğa çarpıntı da eşlik ediyorBenim canim.ama benim hafiflemedi yeni basladi. Boyle afedersin kusacak kadar degil ama bulanıyor yine de bi de aşırı halsizim ufacik is yapsam yoruluyorum