2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Mideymişbildiğin mide ağrım omzuma sırtıma vs vurmuş yani bende şaşkınım şuan soda vs derken geçti ama önce öyle bir terletti şimdi sanki tarlada çalışmış gibi yorgunluğu kaldı hep mide ağrımı yerinde hisserdim bu kez göğsüme sırtıma vurunca anlayamadım resmen

Kv ile aranızdaki sorun nedir? Yani kendinizi dışarda tutamaz mısınız?

Çok geçmiş olsun canım bende bilmezdim miğde agrisinin böyle etkilerini

Kv ile aranızdaki sorun nedir? Yani kendinizi dışarda tutamaz mısınız?
Çok çabalıyorum bunun için ama dedim ya telefonda daha ismini görür görmez kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyor nefesim kesiliyor konuşamıyorum. Çok fazla yorgunluğum bikkinligim var ama çaresi yok her yol denendi işe yaramıyor

Kuzum benim de mide sorunlu ne yazık ki ben de Demir ilaçlarını içemiyorum diye şurup istemiştim o bile ağrıttı hatta sırtıma çok vuruyor mide ağrım Pazartesi detaylı randevum var devlette ben de ya mide rahatlatıcı bir şey yada Demir için iğne vs oluyorsa iğne istemeyi düşünüyorum bakalım napcaz

Ay inşalah bir çare buluruz valla çünkü insanın tüm gününü etkiliyor böyle

Kızlar bebeği normal haftasından önde giden var mı ?
Benim bebek 2 hafta önden gidiyor doktor 2 haftanın sorun olmadığını söyledi ama iki tane hamile kuzenim bebek problemli olur doktor nasıl sorun olmaz dedi bizim doktor sorun olur haftasında olmazsa falan filan diyerek baya korkuttular birde ben hiç kilo alamadım çok kilo verdim kilo almazsan sağlıklı olmaz falan dediler insanın moralini bozdular
Doktor her şey iyi demesine rağmen benim gibi olan var mı merak ediyorum önde giden

Takip eden doktorun sorun yok diyorsa sorun yoktur. Herkesin gebeliği farklıdır, benim arkadaşım da önde gidiyor doktorun sonuçta ölçümlerini tahlillerini yapıyor, endişeye kapılma. Gebeliğin tadını çıkart. Kilo almak zorunda değilsin ayrıca, bir tanidigim kilo verdi bebek aldı doğumdan sonra doğumdan önceki kilosundan daha düşüktü ve hiç bir sorun yaşamadı.

Tövbe yarabbim o nasıl bir felaket tellallığı ya 2 hafta önde gitmesi için bilgim yok ama etrafımda vardı bir süre önde gidip sonra haftasına gelen hatta bazen geride kalan bu olur bence hani dese sadece başı atıyorum 2 3 hafta önde bir tuhaf dersin bilgin olmayınca ama başı bütün bebe şuan az ilerde ne var ki

Sen kilo almasan da senin belli bir rezervin var bebe senden almıyor mu alıyor ki bak gelişimi geride değil işte

Çok teşekkür ederim lütfen siz de kv olayından kendinizi uzak tutmaya çalışın inan ne senden ne bebekten kimse önemli değil şuan
Evet canım ama herşeyi yönettiği gibi beni evimi de yönetmek istiyor. Bir süre aslı olmadık bilimle ilgisi alakası olmayan bir sürü hamilelik hurefeleri anlatıyor. Bebek kitapları aldım cilt cilt onları okumama kızıyor neden ona sormuyormusum da kitaplardan ogreniyormusum onun bilgisi esas bilgiymis tecrubeymis. Neden herseyden haberi olmuyormuş. Bir sürü şey benim yerime hayatımı yaşamak istiyor. Eşim de çok nazik herkese karşı asla arkamada durabilecek beni koruyabilecek biri değil . Korusa bile onu kale almıyor daha doğrusu kimseyi kale almıyor. Heryerden bana yetisiyor

Sen araştırdın mi netten peki gerçekten böyle bir şey var mı? Benim kuzenim de hiçbir şey yemedi kusmaktan ama sağlıklı bebeği oldu 2,5 kilo doğdu ama bebek

Tavrı buysa cidden bunu kabul et bu kadın asla laftan sözden anlamaz karakteri bu diye ilk bununla başla, karakter değişmiyor çünkü. Bunu derken sessiz kal demedim ha sadece ilk karşındakini bil ve kabul et diye dedim.

İkinci olarak da aradı geldi boş mu konuştu hani bir sinir harbi ile cevap verme sakin sakin ne diyorsa içinden geçen cevabı ver gül geç. Kitabına, nasıl ilerlemek istediğine sen karar vereceksin bu senin tecrübe yolun başkasının değil mutlaka uygun yollu ver cevabını ama ve minimum sana ulaşmasını sağla bari.

Bunun bende kp versiyonu var daha bir itici ama zerre takmıyorum valla eşimin bişey demesine de gerek yok boş boş konuşuyor lafımı söyleyip geçiyorum anlamıyor ama ben içimi dökmüş oluyorum

Sen araştırdın mi netten peki gerçekten böyle bir şey var mı? Benim kuzenim de hiçbir şey yemedi kusmaktan ama sağlıklı bebeği oldu 2,5 kilo doğdu ama bebek
İnternette de 2 hafta önden gitmesinde sorun yok 3 haftadan sonra sorun olur oda iri bebek olur diye var o kadar
İnsanlar moral vereceklerine sidik yarışı gibi gebelik doktor yarışına giriyorlar ya ayar oluyorum bazı şeylere neyse ben en azından doktoruma güveneyim de boşuna strest yapmayayım

Çok şanslısın canım benimki bişey dediğimde biri iki yapıp anlatıyor. Kendi dediklerini ben öyle bişey demedim diyip isin içinden çıkıyor. Cvp versem bir turlu vermesem bir türlü cvp versem yalancı durumuna düşürüyor beni cvp vermesem emrine girmiş oluyorum. Hayattan sevdiğim herşeyi elimden aldi tüm hayallerimi. telefonu acmasam eşimi arıyor ailemi arıyor hiçbir şey yapamazsa çıkıp geliyor.

Aynen canım sen o doktorun ilk gebesi değilsin ki elbette bir çok gebesi var

Ben varim,bende de iki hafta onde gobek cevresinden dolayobana da perinatolog detayli ultrasonda gobek cervresi genis,seker olabilir dedi,ama olctum sekerimi oyle bir durum yok,ben de çok bir kg almadim,ama bebegin kg su gayet iyi,insanlar neden bole felaket tellaligi yapar anlamiyorum,hiç takilma boyle seylere,içini ferah tut

Hergun baklava istiyordu canim surekli tatli istiyordum esimden..simdiki hamileligimde hic yemedim cikolara bile agir geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…