2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben doktoruma sormuştum ailede şeker varsa erken yapılıyor demişti. Erken yapıldığında herhangi bir zararı olacağını zannetmiyorum, zira hiç bir doktor bu riski almaz. Şimdi ikili taramadan sonra test sonucu iyi gelse bile risk almak istemedikleri için perinatolojiye gönderiyorlar

Muhtemelen mide ağrısı…
Mide ağrısı ile kalp ağrısı karıştırılıyor.
Mide yanmasından önce olabiliyor..

Muhtemelen mide ağrısı…
Mide ağrısı ile kalp ağrısı karıştırılıyor.
Mide yanmasından önce olabiliyor..
Ahh olabilir mi ki çünkü benim midem zaten sıkıntılı az bi yemek yesem hazmedemiyor şişkinlik oluyor ama ne bileyim boydan boya kaburga kemiklerim ağrıyor gibi geliyor sanki

Ahh olabilir mi ki çünkü benim midem zaten sıkıntılı az bi yemek yesem hazmedemiyor şişkinlik oluyor ama ne bileyim boydan boya kaburga kemiklerim ağrıyor gibi geliyor sanki
Mide ağrısıda tam kalbe yakın yerlerde ağrıya sebep oluyor. Çünkü yemek borusu da o hizada

Gaviscon için işe yararsa mideden yaramazsa başka sebeplere bakarsınız..

Bende de oluyor bu son birkac gundur. Once kalp krizi mi diye korktum ama sonra yillar once ayni bu sekilde reflu atagi yasadigim aklima geldi. Reflu bende yanma yapmiyor nedense bu sekilde gogus ve sirt agrisi yapiyor. Hamilelik nedeniyle tekrar oldugunu dusunuyorum. Siz de ayni seyden bahsediyorsunuz sanki.

Mide ağrısıda tam kalbe yakın yerlerde ağrıya sebep oluyor. Çünkü yemek borusu da o hizada
Gaviscon için işe yararsa mideden yaramazsa başka sebeplere bakarsınız..
Valla kızlar söyledikleriniz cidden aklıma yattı çünkü cidden zaten hamile oldum olalı midemden sıkıntı çekiyorum hatta doktor da mide asitin olabilir fazla demişti yediklerimi düzene sokmaya çalışıyordum acaba geçer mi diyeyanımda mide ile ilgili hiç ilaç yok ama baktım olmadı bi hastahaneye uğrarım

Midedir hatta bazen mide agrisi sırta bile vuruyor canım rennine yazdı mı doktorun o baya iyi geldi bana
Cidden midenin bu kadar sıkıntı yapacağını düşünmemiştim ama siz söyledikçe mantıklı gelmeye başladı, hayır sorma sebebim de ben cidden çok rahat bir insandım böyle ağrı vs takan eyvah bir hastalık mı diyen biri değilim zaten öyle olduğu için ilk gebelikte kalbi durmuş belirti de vermişti baya ama ben normal şeylerdir diye 3 hafta gezdim şimdi de benimle ilgili kalp bişey olur umursamam diye korkumdan fikir edineyim dedim

Kalp oldugunu dusunmuyorum kuzum tedirgin olma mide agrisindan kalp krizi gecirdigini sananlar bile var. Benimde gecen midem kotuydu yattim uyurum diye resmen kalbim agzimda atti . Sen doktoruna sor gaviscon ya da rennie verir zaten birde 6 dan sonra agir seyler yeme bak ben biraz uydum bunlara rahatım simdi cok sukur

Mesaj attım dönsün ona göre alayım çok sağolun valla içim rahat etti bugün de sözde düzgün beslendim ama ağrımış demekki ay neyse sıkıntı mide ağrısı olsun valla buna da şükür

Canım gaz sancısı olabilir kaç kere kalbim ağrıyor deyip gittim lavman verilip geri döndüm bazen gaz sancısı çok şiddetli olup böbrek kalp göğüs ağrısıyla karıştırılabiliyor

Canım gaz sancısı olabilir kaç kere kalbim ağrıyor deyip gittim lavman verilip geri döndüm bazen gaz sancısı çok şiddetli olup böbrek kalp göğüs ağrısıyla karıştırılabiliyor
Kızlar da bahsetti mide olabilir dediler ki midem sıkıntılı ama evet ama gaz sancım yok gibi

Saç kestirmeye de ben inanmıyorum kızlar eskiden devam ettiğim gibi aylık uçlarından mutlaka alıyorum hatta saçımı bile boyadim doktoruma sordum eğer eve çamaşır suyu vs sokmuyosan o kadar dikkat ediyorsan yapma dedi ama kullanıyorum deyince hemen hemen aynı kimyasal açık alanda yapıldığı sürece bı sıkıntı yapmaz dedi

Klimadan vs üşütmüş olabilir misiniz? Biksc gün arabada klima cok çarptı sol tarafima acaba hasta. Olur muyum diye düşündüm aklima geldi sizede oldu mu ? Midede olabilir zaten kalp ve mide karıştırılıyor genelde benziyor.çünkü

Cidden hepinizden Allah razı olsun mideymiş sabah hafif yediğim için midem ağrıyacağını asla düşünmedim kızlar söyelyince e bi soda içeyim dedim doktor dönünceye kadar o soda ile bile rahatladım ağrı geçti. Şimdi bildiğin tüm gün kemiklerime kadar olan ağrının yorgunluğu kaldı çok ilginç

Asla bir mide ağrısının sırtıma omzuma kadar vuracağını düşünmezdim oluyormuş

Kuzum geçmiş olsun panik atak olabilir mi? Ben de bir kaç gündür kalp çarpıntısı var ama benim kv yüzünden oldu. Sanırım panik atak oluyor bende çok ruhsal yorgunluklarim gelişti. Aradığında bile kalbim yerinden çıkacak gibi korkuyorum yine ne diyecek diye . Eğer son günlerde seni üzen bişey olduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…