2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben almadim arkadasimda vardı o verdi nisan ayında güzelce gezdiririz diye düşünüyorum nasıl olsa kullanamazsak da geri veririz en azından denemiş oluruz babası çok hevesli dün pratik yapmıştı nasil taşınır diye

Bende bu gebeligimde kakao yagi ve hindistan cevizi yagi kullanıyorum elime o an hangisi denk gelirse yani. Ilkinde yağ karışımı yatırmıştım iyi para vermiştim yağlara hic çatlağım olmadi ama onun etkisi mi genetik mi bilmiyorum. Simdi daha rahatım o kadar abartmadim yağ isini.

Canim 1 ayı gecirme kontrol icin derim.
2.soruna gelince tetenoz aşısı için beni 22.hafta cagirdilar ama ben tek doz olucam 4 yasinda kizim var ona gebeyken olduğum icin 2 doza gerek yok. 5 yil olmasi gerekiyormus sanirim arasi

Ayy ilk çocuk olunca çok hevesli oluyorlar dün güldür guldurde bir skeç vardı adam ilk çocukta ilk geceden bir hevesle bakıyordu 1.2 defadan sonra uyumuş numarası yapıyordu onu eşime çok benzettim sende böyle olacaksın dedim bende bakayım uygun fiyata birsey bulursam alırım

Bunu ben öksürük icin yapfim yaptım oğlum uyuyamıyordu öksürmekten bas parmağına kesim ve koyma sekili var ona göre bantladım birden kesti. Birde ayak altina sarımsak ezip.z.yaği ike ile karıştrip sürdüm hangisi kesti bilmem ama baya işe yaradı

Evet biz covid olunca onu da yaptık cidden hangisi işe yaradı bilmiyorum ama bize öksürükte çam kozalağı şurubu diye bişey satılıyor burada eczanede o anında kesti

Evet biz covid olunca onu da yaptık cidden hangisi işe yaradı bilmiyorum ama bize öksürükte çam kozalağı şurubu diye bişey satılıyor burada eczanede o anında kesti
Ben onu aldim kendim oldum ama cok hafifti , macun aldim icinde mentol vardi nane yağıymis cok sey yapmadim.

Canim, herhangi bir sikinti yoksa, ayda bir kontrol gayet normal. Hatta istersen 45 gunde bir git, kime ne. Ama ayda bir gayet normal.

Tetanoz icin kendi doktorum 20.haftada saglik ocagindan cagirirlar dedi. Ama bu asi bir zorunluluk degil dedi.
Biliyorum ama ben yine de vurulmak istiyorum, tetanozu en son 2008 yılında okuldayken vurulmuştum. Teşekkür ederim yorumunuz için

Canim 1 ayı gecirme kontrol icin derim.
2.soruna gelince tetenoz aşısı için beni 22.hafta cagirdilar ama ben tek doz olucam 4 yasinda kizim var ona gebeyken olduğum icin 2 doza gerek yok. 5 yil olmasi gerekiyormus sanirim arasi
1 ayı geçmiş olmayacak, kendi doktorum normalde 2-3 haftada bir çağırdığı için çok kararsız kalmıştım. Teşekkür ederim
Evet ilk gebelikte iki doz yapıyorlar, çok sağolun yorumunuz için

Kanguruyu hangi marka aldınız bebekler için ergonomik bikac marka vardi onlardan mi?
Benim ikinci oğlumdan kalma var kangurum. Solomombaby ergonomik çok memnundum onu kullanicam. Kesinlikle kanguru lazım olan birşey evin içinde dışarıda. Belli bı aydan sonra sırtıma takip yemek ve temizlik yapıyordum hatta evde. Ama bende şimdi sling bakacağım ikinci el ilk doğduğu zaman sling daha rahat hep koynumda olsun istiyorum şimdiki aklım olsa diğer iki çocuğumda da alırdım sling

Kanguru genelde 3.aydan sonra rahat kullanılıyor ve bunu dışarıda diye düşünme sadece kucak istediği zamanlar ben kanguru ya koyardım sırt destekli olduğu için koluma sırtıma ağrı yapmazdı bebeğin ağırlığı. Orada uyuturdum yada yemek falan yapardım belli bir zaman sonra sırta da takılıyor benimki. Bebek arabasında durmayinca yanımda tasirdim hemen kanguruya alırdım dışarda da. Hem dışarıda eşime de verirdim kanguruda eşim takardı. Ki bizim bebekler tam baharda ve yazın kullanabilecek kıvamda olacak hatta çok iri olmazsa sonbaharda bile. Ama her bebek sevmiyor gerçi erkenden alistirmakla da alakalı bebekarabasi gibi. Devamlı kullanınca alisiyorlar. Bebek arabasının giremediği heryerde çok rahat kullanılıyor kanguru ben her tanıdığıma önerdim. Bence çok kullanışlı birşey ben hakkını verdim yani baya ama tam tersi düşünende olabilir tabi bilemem

Emin ol kullanırsın. Ben 1ay olunca kullanmaya başladım yenidoğan destek aparatiyla

Riskli değilse ayda bir kontrol oluyor, sona doğru kontrol günleri daha yakın oluyor. Yine de görmek istediğim için, ben 3 haftada bir gidiyorum.
Tetenoz aşısını 19 + 2 de oldum. Dr um 19. Ya da 20. Haftada yaptır, kan ve idrar tahlili de ver bakalım demişti. 1 eylülde ayrıntılı var. O gün geliyor şükür

Eklentiler

• Screenshot_20220725-121204_Chrome.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20220725-121252_Chrome.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 42
Ya 16 ya 17 haftaliktim vurdugumda.. 12 eylülde 2.doz vurulcam

Selamm kızlar nasılsınız? Ben bugün 36352627 kilo gibiyim. Hem vücudum hem başım ağır sanki güç bela taşıyorum. Evin içinde yürümek bile yoruyor. Uykum var gibi ama yatınca da rahat nefes alamıyorum kalbim de bi tuhaf çarpıyor sanki uyuyamıyorum, kalkıyorum yine aşırı yorgunum. Ruh halim de epey kötü her şeye ağlamak istiyorum ya da sinirleniyorum. 20+2’yiz, Bir bu kadar daha yol var sanki hiç bitmeyecek bi aksilik çıkacak bilmiyorum. çok acayip bir gün geçiriyorum

Selam. 20+1 de benden. Ben de geçen hafta öyle hissediyordum. Kan verdim. Meğer demir değerim düşük çıkmış. Demir ilacı başladım azaldı. . Halsiz, herşeye isteksiz, sinirli, aksi, kalp çarpıntısı vs. Eğer demir ilacı kullanmıyorsan baktırmanı öneririm.

Ya bende kanguru almayı istiyorum dediğin gibi herseyin fiyatı uçmuş oyuzden alıp almama konusunda kararsızım bide biz 1yillik evliyiz daha borçları bitiremedik oyuzden boşuna masraf yapmamak için
Ben aldım hiç kullanamadim ilk çocuğumda. Oğlum hiç sevmedi bir kere bile kullanamadim sanırım... Duruyor evde öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…