2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Baktırayım canım teşekkür ederim. Kullandığım multivitaminin içinde olunca galiba doktorum da daha yazmadı demir. Ama belki az geliyordur. Tiroid de baktıracaktım unutmuşum

Biz de doktorumla 3 haftada bir görüşüyoruz da bu sefer arayı biraz açacağız Ayy 1 Eylül mü çok heyecanlı, umarım çoookk güzel geçer ve bal tatlısı evladınızı görürsünüz Darısı hepimizin başına inşallah

Ya 1 aylık olunca kullanılabiliyor mu. Geçen annemle konuşuyordum oturtturmaman lazım dedi. Kullanamazsın yenidoğduğunda dedi. Bi de tüm kangurular kullanılabiliyor mu 1 aylık falan olunca?

Ya 1 aylık olunca kullanılabiliyor mu. Geçen annemle konuşuyordum oturtturmaman lazım dedi. Kullanamazsın yenidoğduğunda dedi. Bi de tüm kangurular kullanılabiliyor mu 1 aylık falan olunca?
Benimki yenidoğandan itibaren kullanıyor.bacaklarını yandan çıkartmıyorsun ilk 6 ay içinde bacakları karnına çekmiş vaziyette yüzü sana dönük olarak içine koyuyorsun.topak gibi oluyor orda bacaklar karnına çekilmiş vaziyette

Kizlar ben 2018 yılının ekiminde elime küflü bir tel battığı için aşı olmuştum adı miyadren (dikloren )75mg ampul yazıyor. Bu tetonoz aşısi mi bilen var mı ?

Son düzenleme:
Ben aldım hiç kullanamadim ilk çocuğumda. Oğlum hiç sevmedi bir kere bile kullanamadim sanırım... Duruyor evde öyle
Aaa belki kızında kullanırsın. Valla benimde ilk çocuk ve bebek arabası kullanmayı çok istemiyorum oyuzden kanguru alırım diye düşündüm interntten baktım ama biraz pahalı gibi geldi bana çarşamba randevum var mağazalarada bakicam orda fiyatlar aynı mı diye uygun bulsam alırım şimdiden

İnşallah istediğin fiyata bulabilirsin canım çünkü her şey gerçekten çok uçmuş. İnşallah kızım kullanır yoksa satacağım. Sıfır gibi benim ki hiç kullanılmadı

Evet canım oğlumda da öksürük başladı felaket şekilde buhar veriyorum bakalim
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun... Böyle bir durumda çok zor. İlaç önerisinde vs bulinmayacaginlm ama bağışıklığını yüksek tutmaya çalış. İçinden gelmese bile sürekli sende çocukta bir şeyler yiyin. İnan kendini daha iyi hissedeceksin.

Canım ayniyiz az ayakta dursam gezsem belim başta heryerim kopacak gibi ağrıyor ilk hamileliğimde doktoruma ağrım olduğunu söylediğimde magnezyum vermişti kontrole gittiğimde soylicem yine
Yamam canim haberlselim doktorun farkli öneri de bulunursa ,bende tekrar soracağım. Bugun piknige gittim ne hasirin üstü ne masa mahvoldum minder goturmeme rağmen cok ağrıdı.

Ona dolaptan bakabilirsiniz, solomombaby, ergobaby, neko switch bikac tane vardi bunlar iyi şeyler

Canim her cocuk farkli sanirim.benimki erken dogdu 20 gun yoğun bakımdaydi once hortumla sonra biberonla beslediler. Eve gelince emme gelismedigi icin meme emerken cok zorlandi ama meme olunca biberonu istemedi. 4 ay bitip ise donunce cok zorlandim sagdigim sütü bile icmiyordu biberondan cok üzülüyordum cok ac kalıyordu gelinceye kadar.biberon ile başladığı halde meme tercih etti. Demekki bebeğe göre de degisebiliyor.

Evet canım oğlumda da öksürük başladı felaket şekilde buhar veriyorum bakalim
Ya sizin mideniz bulanıyordu sanirim ama esiniz yapabilirse ayak tabanına zeytinyağ sarimsak sürüp corp giydirsin gercleten gerçketen faydasını görüsünüz. Birde yaşını bilmiyorum ama ocean multivitamin balik yağlı arkadaşım saglik çalışanı çocuğum olduğunda önermişti

Tetanoz aşısını araştırırken YouTube da bir doktorun videosuna denk geldim bende. Ücretli aşıdan bahsediyordu, Amerika ve Avrupa'da yapılan o aşıymış karma dediğin gibi. Sağlık ocağında yapılan aşı bir işe yaramıyor diyordu

Yamam canim haberlselim doktorun farkli öneri de bulunursa ,bende tekrar soracağım. Bugun piknige gittim ne hasirin üstü ne masa mahvoldum minder goturmeme rağmen cok ağrıdı.
Ya benimde vajinam böyle tam belki anlatamıyorum. Genital bölge affedersiniz dudaklar filan baski gibi oluyor kalkip.yürürken ağrıyor . Dudaklar da sanki sizi oluyor hamilelik bitince devam ederse ne yaparim.bilmem.canim cok sıklıyor

Doktora sordun mu canim seninki daha farkli bir durum o zmn.benimki de otururken mahvediyor.ins hamilelik sonuna kadar devam etmez cnm cabucak gecer seninkide benimkide

Ben de 21+2'yim hemen yoruluyorum. Bel ağrım eskiden de oluyordu hamilelikte tuzu biberi oldu tabi. Ara ara kasılmalar nedeniyle adet ağrısı gibi karın ağrım da oluyor. Detaylıyo yaptırdım şükür ki bir sorun görünmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…