- 18 Mayıs 2017
- 515
- 891
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.041
Baktırayım canım teşekkür ederim. Kullandığım multivitaminin içinde olunca galiba doktorum da daha yazmadı demir. Ama belki az geliyordur. Tiroid de baktıracaktım unutmuşumSelam. 20+1 de benden. Ben de geçen hafta öyle hissediyordum. Kan verdim. Meğer demir değerim düşük çıkmış. Demir ilacı başladım azaldı. . Halsiz, herşeye isteksiz, sinirli, aksi, kalp çarpıntısı vs. Eğer demir ilacı kullanmıyorsan baktırmanı öneririm.
Biz de doktorumla 3 haftada bir görüşüyoruz da bu sefer arayı biraz açacağızRiskli değilse ayda bir kontrol oluyor, sona doğru kontrol günleri daha yakın oluyor. Yine de görmek istediğim için, ben 3 haftada bir gidiyorum.
Tetenoz aşısını 19 + 2 de oldum. Dr um 19. Ya da 20. Haftada yaptır, kan ve idrar tahlili de ver bakalım demişti. 1 eylülde ayrıntılı var. O gün geliyor şükür
Teşekkür ederim ben de 20. Haftada ilk doza gideceğim sanırım, çok sağolun yorumunuz içinYa 16 ya 17 haftaliktim vurdugumda.. 12 eylülde 2.doz vurulcam
Benim ikinci oğlumdan kalma var kangurum. Solomombaby ergonomik çok memnundum onu kullanicam. Kesinlikle kanguru lazım olan birşey evin içinde dışarıda. Belli bı aydan sonra sırtıma takip yemek ve temizlik yapıyordum hatta evde. Ama bende şimdi sling bakacağım ikinci el ilk doğduğu zaman sling daha rahat hep koynumda olsun istiyorum şimdiki aklım olsa diğer iki çocuğumda da alırdım sling
Ya 1 aylık olunca kullanılabiliyor mu. Geçen annemle konuşuyordum oturtturmaman lazım dedi. Kullanamazsın yenidoğduğunda dedi. Bi de tüm kangurular kullanılabiliyor mu 1 aylık falan olunca?Kanguru genelde 3.aydan sonra rahat kullanılıyor ve bunu dışarıda diye düşünme sadece kucak istediği zamanlar ben kanguru ya koyardım sırt destekli olduğu için koluma sırtıma ağrı yapmazdı bebeğin ağırlığı. Orada uyuturdum yada yemek falan yapardım belli bir zaman sonra sırta da takılıyor benimki. Bebek arabasında durmayinca yanımda tasirdim hemen kanguruya alırdım dışarda da. Hem dışarıda eşime de verirdim kanguruda eşim takardı. Ki bizim bebekler tam baharda ve yazın kullanabilecek kıvamda olacak hatta çok iri olmazsa sonbaharda bile. Ama her bebek sevmiyor gerçi erkenden alistirmakla da alakalı bebekarabasi gibi. Devamlı kullanınca alisiyorlar. Bebek arabasının giremediği heryerde çok rahat kullanılıyor kanguru ben her tanıdığıma önerdim. Bence çok kullanışlı birşey ben hakkını verdim yani baya ama tam tersi düşünende olabilir tabi bilemem
Evet canım oğlumda da öksürük başladı felaket şekilde buhar veriyorum bakalimAa o zaman yapma tabi dayanamazsın o kokuya, nasılsın peki şimdi öksürük vs var mı
Benimki yenidoğandan itibaren kullanıyor.bacaklarını yandan çıkartmıyorsun ilk 6 ay içinde bacakları karnına çekmiş vaziyette yüzü sana dönük olarak içine koyuyorsun.topak gibi oluyor orda bacaklar karnına çekilmiş vaziyetteYa 1 aylık olunca kullanılabiliyor mu. Geçen annemle konuşuyordum oturtturmaman lazım dedi. Kullanamazsın yenidoğduğunda dedi. Bi de tüm kangurular kullanılabiliyor mu 1 aylık falan olunca?
Aaa belki kızında kullanırsın. Valla benimde ilk çocuk ve bebek arabası kullanmayı çok istemiyorum oyuzden kanguru alırım diye düşündüm interntten baktım ama biraz pahalı gibi geldi bana çarşamba randevum var mağazalarada bakicam orda fiyatlar aynı mı diye uygun bulsam alırım şimdidenBen aldım hiç kullanamadim ilk çocuğumda. Oğlum hiç sevmedi bir kere bile kullanamadim sanırım... Duruyor evde öyle
İnşallah istediğin fiyata bulabilirsin canım çünkü her şey gerçekten çok uçmuş. İnşallah kızım kullanır yoksa satacağım. Sıfır gibi benim ki hiç kullanılmadıAaa belki kızında kullanırsın. Valla benimde ilk çocuk ve bebek arabası kullanmayı çok istemiyorum oyuzden kanguru alırım diye düşündüm interntten baktım ama biraz pahalı gibi geldi bana çarşamba randevum var mağazalarada bakicam orda fiyatlar aynı mı diye uygun bulsam alırım şimdiden
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun... Böyle bir durumda çok zor. İlaç önerisinde vs bulinmayacaginlm ama bağışıklığını yüksek tutmaya çalış. İçinden gelmese bile sürekli sende çocukta bir şeyler yiyin. İnan kendini daha iyi hissedeceksin.Evet canım oğlumda da öksürük başladı felaket şekilde buhar veriyorum bakalim
Yamam canim haberlselim doktorun farkli öneri de bulunursa ,bende tekrar soracağım. Bugun piknige gittim ne hasirin üstü ne masa mahvoldum minder goturmeme rağmen cok ağrıdı.Canım ayniyiz az ayakta dursam gezsem belim başta heryerim kopacak gibi ağrıyor ilk hamileliğimde doktoruma ağrım olduğunu söylediğimde magnezyum vermişti kontrole gittiğimde soylicem yine
Ona dolaptan bakabilirsiniz, solomombaby, ergobaby, neko switch bikac tane vardi bunlar iyi şeylerAaa belki kızında kullanırsın. Valla benimde ilk çocuk ve bebek arabası kullanmayı çok istemiyorum oyuzden kanguru alırım diye düşündüm interntten baktım ama biraz pahalı gibi geldi bana çarşamba randevum var mağazalarada bakicam orda fiyatlar aynı mı diye uygun bulsam alırım şimdiden
Canim her cocuk farkli sanirim.benimki erken dogdu 20 gun yoğun bakımdaydi once hortumla sonra biberonla beslediler. Eve gelince emme gelismedigi icin meme emerken cok zorlandi ama meme olunca biberonu istemedi. 4 ay bitip ise donunce cok zorlandim sagdigim sütü bile icmiyordu biberondan cok üzülüyordum cok ac kalıyordu gelinceye kadar.biberon ile başladığı halde meme tercih etti. Demekki bebeğe göre de degisebiliyor.Benim de oğlum iki ay Zar zor emdi reddetti çok sütüm vardı sagamadim sonra süt gitti kendiliginden çok üzüldüm bunda emzirmek için direnecegim inşallah biberon Alınca bı daha anneyi emmiyormus galiba benim hatam bu oldu sarılık oldu mama verdik sonrada beni emmedi
Ya sizin mideniz bulanıyordu sanirim ama esiniz yapabilirse ayak tabanına zeytinyağ sarimsak sürüp corp giydirsin gercleten gerçketen faydasını görüsünüz. Birde yaşını bilmiyorum ama ocean multivitamin balik yağlı arkadaşım saglik çalışanı çocuğum olduğunda önermiştiEvet canım oğlumda da öksürük başladı felaket şekilde buhar veriyorum bakalim
Tetanoz aşısını araştırırken YouTube da bir doktorun videosuna denk geldim bende. Ücretli aşıdan bahsediyordu, Amerika ve Avrupa'da yapılan o aşıymış karma dediğin gibi. Sağlık ocağında yapılan aşı bir işe yaramıyor diyorduAy teşekkür ederim, bu tetanoz konusu kafamda çok soru işareti yapıyordu.
Ücretli aşıyı duymuştum ama o tetanoz değil başka bir karma aşı değil miydi ?
Ben de prolutan için gittiğimde ebe Eylül'ün ilk haftası gel aşını da halledelim demişti o şekilde konuştuk kaldı. Ben yine de sizlerin tecrübeleri sorup değerlendirmek istedim. Şuan için herhalde bir sıkıntım yok çok şükür, sanırım eve ile ilk konustugum tarihte vurulacağım.
Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Ya benimde vajinam böyle tam belki anlatamıyorum. Genital bölge affedersiniz dudaklar filan baski gibi oluyor kalkip.yürürken ağrıyor . Dudaklar da sanki sizi oluyor hamilelik bitince devam ederse ne yaparim.bilmem.canim cok sıklıyorYamam canim haberlselim doktorun farkli öneri de bulunursa ,bende tekrar soracağım. Bugun piknige gittim ne hasirin üstü ne masa mahvoldum minder goturmeme rağmen cok ağrıdı.
Vermedi canim magnezyum. Erken dogum riski var diye rahmi gevsemesine sebep olur senin durumunda bunu istemeyiz dedi. Bu gittigimde tekrar bir soracağım ama.Magnezyum almalısın, magnimor diye bir ilaç mor kapakli , agrilarima iyi geldi
Doktora sordun mu canim seninki daha farkli bir durum o zmn.benimki de otururken mahvediyor.ins hamilelik sonuna kadar devam etmez cnm cabucak gecer seninkide benimkideYa benimde vajinam böyle tam belki anlatamıyorum. Genital bölge affedersiniz dudaklar filan baski gibi oluyor kalkip.yürürken ağrıyor . Dudaklar da sanki sizi oluyor hamilelik bitince devam ederse ne yaparim.bilmem.canim cok sıklıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?