- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Sabırla bekliyorum Seliztoşuummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabırla bekliyorum Seliztoşuummm
Hoşgeldin aramıza canım :)Selam kızlar bende bugün öğrendim gebeligimi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
İnşallah seni de aramızda görürüz canım :) küsmüştü haberlerini bekliyoruz .) bat ne zaman ?Şuan gebem miyim değil miyim bilmiyorum ama bir totem yaptım bakalım buraya gelmek için sabırsızlanıyorum.Mayıs benim ayım olmalı gebişlerimden dua isterim
Baya da belirgin ben burdayım diyor resmen :)))Eki Görüntüle 3059133 benim testim bu kızlar
aminnnn canımm beniim bat12 mayıs ay son olur inşAllahİnşallah seni de aramızda görürüz canım :) küsmüştü haberlerini bekliyoruz .) bat ne zaman ?
Dogum tarihlerimiz aynı keseyi gördünüz müİnşallah canım seni de aramızda görmek nasip olur
İçime güzel şeyler doğuyor kuzummmm ❤❤❤❤❤aminnnn canımm beniim bat12 mayıs ay son olur inşAllah
Ben bu enerjiyle nasıl beklerim artık mügoşumİçime güzel şeyler doğuyor kuzummmm ❤❤❤❤❤
Ben daha bugün öğrendim canım adet günüm bugündu beta bile baktirmadim sata göre 6 Ocak diyoDogum tarihlerimiz aynı keseyi gördünüz mü
Hoşgeldin canımmm ❤❤❤Ben de geldim kızlar hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebislerimizi
Çok heyecanlı o zamannn ❤❤❤Ben daha bugün öğrendim canım adet günüm bugündu beta bile baktirmadim sata göre 6 Ocak diyo
Gaz kuzum bolca gaz varKızlar ne gibi belirtileriniz var? Benim yüzümü sivilce kapladı, kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs ağrısı var dayanılmz şekilde hem de
Gaz kuzum bolca gaz var
Ben de bu sefer sivilcelenme oldu ağız çevremde özellikle böyle içten ağrılı sivilceler oldu göğsüm dolgunlasti ama ağrı acı yok. Bugün ara ara kasığımda çok hafif bir hareket hissediyorum adetim geçeli 4 gün olduKızlar ne gibi belirtileriniz var? Benim yüzümü sivilce kapladı, kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs ağrısı var dayanılmz şekilde hem de
Ya benimde yüzümü sivilce bastı dediğin gibi ağrılı içten onun dışında gaz ve sık sık çiş var benimde adetimi geçeli 4-5 gün olduKızlar ne gibi belirtileriniz var? Benim yüzümü sivilce kapladı, kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs ağrısı var dayanılmz şekilde hem de
Bendede inanılmaz sivilce ve çene kısmında özellikle ayrıca gaz sancım var ve bacaklarıma kramp giriyor ara ara. Kasık ağrım var birdee. Bazende mide bulantım oluyor ama o bayram nedeniyle kaynanamlarda olduğumun stresinden olabilirKızlar ne gibi belirtileriniz var? Benim yüzümü sivilce kapladı, kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs ağrısı var dayanılmz şekilde hem de