2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar ikili testimin kan tahlili sonucu çıktı.
Papp-a değeri 1.4
Serbest Beta Hcg 44.64 normal mi sizce değerlerim?
Yarın doktor randevum var ama bilenlere de sormak istedim.

Doktorum amniosentez dışında hiç bir test güvenmiyormuş kesin sonuç istiyorsan amniosentez yap dedi o da çok maliyetli 7000 tl gibi bir şey dedi doktor. Kafam iyice karıştı siz hangi testi yapacaksınız ? Ve hangi şirketlerle görüştünüz benim bu konuda hiç bilgim yok 😔
Doktorum amniosentezde düşük oranı 300/1 de demişti. Sizin tarama testinizde sorun mu çıktı? Fetal DNA yaptırım ben 9250 ye yaptırdım ama Türkiye’de veya sadece bikaç kromozoma bakılanlar daha uygun

Bende bulantı sıfıra yakın ya annemde falan da olmamis normaldir herhalde Ha-ri Ha-ri sende de yok dimi😂
Yok benim hamilelikten hiç midem bulamadı annemin de hiç olmamış 😅sadece tiksinme ve mide yanması var tavuk olan hiç bir yemek canım istemiyor mesela görünce içim tuhaf oluyor o kadar

Kızlar size bi şey danıscam dün doktora sormayi unutmusum ben troid ilacı kullanıyorum dun de kadin dogum doktorum demir ilaci basladi bu ikisi ac karına sabah icilmeli ama ayni anda icilmemesi gerekiyor. Nasil yapsam bilemedim valla
Bana doktorum sabah aç karnına tiroid ilacını gece yatarkende demir hapını iç dedi. Hem demir ilacı mideni de bulandirmaz gün içinde dedi. Zaten demir hapını yemek yedikten 2saat sonra da icebiliyorsun

Oglusuma da goturcem bu sefer tepkisini merak ediyorum 💞
Çok heyecanlandı geçen kontrole götürmüştüm oğlumu🤭
Komik olacak ama ben bu olaya bir imreniyorum anlatamam kusabilen insanlara hayranlıkla bakıyorum 🙈😂😂benim midem bulansa kasıyor kasıyor terletiyor yok ne yapsam da çıkmaz asla 😒
kız hiç iyi bişey değil ben de normal hayatta da hoop diye kusan biriyim eşim bıktı artık😅çocuk kussa hemen ben de kusuyorum🙄

2’li taramayı yapıp sonra da fetal DNA isterse doktor ne mantığı var ,direkt DNA yaptıralım o zaman ama sorun çıkarsa bile güvenip bebeğimizi mi aldıracağız😭 sadece iç rahatlatmak İçin mi yaptırıyoruz o zaman.2 Li test ücreti be kadar bu arada benim de haftaya Çarşamba kontrolüm de

Masallah 🧿 Ben bio oil aldim, henuz erken ama ara ara suruyorum ve fakat asla sevmedim. Kolonya gibi dokuluyor olusu hic kullanisli gelmedi bana. Ben sanirim daha krem formullu seyler seviyorum. Senin hazirlartigin sey de mi yag? Yoksa daha kremsi bisiy mi?
Bu arada daha onceki gebeliklerinde bu anlamda bir urun kullanip da memnun olanlarin onerilerini okumak biz acemileri sevindirir ☺️
Lierac canım her şey yalan lierac gerçek

Çok heyecanlandı geçen kontrole götürmüştüm oğlumu🤭

kız hiç iyi bişey değil ben de normal hayatta da hoop diye kusan biriyim eşim bıktı artık😅çocuk kussa hemen ben de kusuyorum🙄
Benim normal hayatta da hiç öyle şeylerden midem bulanmaz biri kussa sallamam 😂ama bu çocuk sürecinde histeroskopi olmam gerekti histeroskopi öncesi rahim ince kalsın diye doktor doğum kontrol hapı vermişti ilk kez kullandım Allahım nasıl midemi bulandırdı tabi çıkmıyor bişey sadece ses var eşim bir kez sana ne oldu diye gelemedi neden çünkü en uzak odaya saklanmış kulağını kapatmış sağol dedim ölünce gelirsin 😂😂

Benim normal hayatta da hiç öyle şeylerden midem bulanmaz biri kussa sallamam 😂ama bu çocuk sürecinde histeroskopi olmam gerekti histeroskopi öncesi rahim ince kalsın diye doktor doğum kontrol hapı vermişti ilk kez kullandım Allahım nasıl midemi bulandırdı tabi çıkmıyor bişey sadece ses var eşim bir kez sana ne oldu diye gelemedi neden çünkü en uzak odaya saklanmış kulağını kapatmış sağol dedim ölünce gelirsin 😂😂
Yaa 😂😂benimki de çok dayanıksız o konularda. Bir gün çocuk hastayken kucağına aldı omzundan aşağı bir kustu üstüne suratını görmen lazımdı yere yattım gülmekten

Tavuk asla içim almiyooo ayniyiiz aynı🥹😂
Peki ne sürekli aklıma düşüyor tantuni harici o çünkü başlı başına başka resmen rüyama giriyor🙈 ama önümde olsa ömrümde hiç yemedim tadını bilmem kokareç bile yiyemem ama sürekli mumbar şırdan tarzı şeyler aklıma düşüyor Allahım böyle saçmalık mı olur içimden bambaşka bir kültür çıktı 😂😂😂

Kızlar size bi şey danıscam dün doktora sormayi unutmusum ben troid ilacı kullanıyorum dun de kadin dogum doktorum demir ilaci basladi bu ikisi ac karına sabah icilmeli ama ayni anda icilmemesi gerekiyor. Nasil yapsam bilemedim valla
Demir ilacı mide asidinden etkileniyor. Önce demir ilacını için 15-20 dk sonra tiroid ilacını için..

Peki ne sürekli aklıma düşüyor tantuni harici o çünkü başlı başına başka resmen rüyama giriyor🙈 ama önümde olsa ömrümde hiç yemedim tadını bilmem kokareç bile yiyemem ama sürekli mumbar şırdan tarzı şeyler aklıma düşüyor Allahım böyle saçmalık mı olur içimden bambaşka bir kültür çıktı 😂😂😂
Ya keşkek aserdim diyom sana keşkekkk hayata bak😂😂😂

X