- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 32
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.881
İğne ne vurdularKızlar ben doktora gittim geldim bebeğin kalp atışını duyduk eve geldim ama kanamam azalmadiped koydum geliyor sürekli sadece progestani 4 den 6ya çıkardık. İgnede vurdum durmuyor hastanedeki doktor 1 hafta izinli o yüzden kilinige gittim doktor olmasa da hastaneye yatsam serumun faydası olur mu ki . Hastanede yaptıkları progestani da iğneyi de kullandım serum daki de sadece su veriyorlar diye biliyorum. Çok caresiz kaldım.
Sabah proluton vurduk 10 da 12 gibi kirmizi kanamam geldi sonra pembeye dönmüştü şimdi tekrar kırmızı geliyor ama baya geliyorİğne ne vurdular
Ben henüz başlamadım hamile pantolonu giymeye kıyafetlerim zaten bol kesimdir o yüzden şimdilik rahat ediyorum ben 3 kilo aldım bu süreçte siz ne durumdasınız fazla mı acaba 3 kiloKızlar gebe pantolonu mu giyiyorsunuz artık
Bende 3 kilo aldım ve kafama çok takmıştım çilek boyutundaki bebek kilo mu aldırır kendi boğazım yüzünden alıyorum diyeBen henüz başlamadım hamile pantolonu giymeye kıyafetlerim zaten bol kesimdir o yüzden şimdilik rahat ediyorum ben 3 kilo aldım bu süreçte siz ne durumdasınız fazla mı acaba 3 kilo
Şuan kan sulandırıcı bişey kullanıyor musun kanama başlayınca o da artırır, prolutonu ne kadar ara ile vur dedi o bir yerden sonra kahverengiye döndürüyor merak edip bakmak için sürekli lavaboya kalkma uzan şimdilik uzun süreSabah proluton vurduk 10 da 12 gibi kirmizi kanamam geldi sonra pembeye dönmüştü şimdi tekrar kırmızı geliyor ama baya geliyoriğne sabah vurundugum için doktor birşey yapmadı sadece progestani arttırdı 4 den 6 ya.
Hastaneye gitsem doktor yokmus 1 hafta
Elbise favorim hem yazın efil efil oluyor hem çıkan göbüşleri sıkmıyorKızlar gebe pantolonu mu giyiyorsunuz artık
1 kilo almışım kızlar bende ama 12. Haftayi yeni doldurduk kusmalar bitti gibi bir şey bakalım nasıl ilerleyecek süreçBen henüz başlamadım hamile pantolonu giymeye kıyafetlerim zaten bol kesimdir o yüzden şimdilik rahat ediyorum ben 3 kilo aldım bu süreçte siz ne durumdasınız fazla mı acaba 3 kilo
Kusma ve bulantıların tek avantajı kilo almamak galiba1 kilo almışım kızlar bende ama 12. Haftayi yeni doldurduk kusmalar bitti gibi bir şey bakalım nasıl ilerleyecek süreç
Aha bir kız daha ultrason resmi nasıldı teoriler tutuyor muKızlarr bizim fetal dna çıktı. Çok şükür sağlıklı bir sorun görünmedikızımız olacakmışşş
Pembis Hayaller kesinn bizimki ekleyebilirsin listeye canımm
Benim kanama oldufunda serum verdiler sadece su ama kesiyor dediler.yalniz kanama varsa belki hemen kesilmez. Canim bak kalbi atıyor. Sen yat dinlen... yatisi uygun görürlerde alırlar. Valla bazen yapacak bisey olmuyor .Kızlar ben doktora gittim geldim bebeğin kalp atışını duyduk eve geldim ama kanamam azalmadiped koydum geliyor sürekli sadece progestani 4 den 6ya çıkardık. İgnede vurdum durmuyor hastanedeki doktor 1 hafta izinli o yüzden kilinige gittim doktor olmasa da hastaneye yatsam serumun faydası olur mu ki . Hastanede yaptıkları progestani da iğneyi de kullandım serum daki de sadece su veriyorlar diye biliyorum. Çok caresiz kaldım.
Yüksek ihtimal benimde iştahım açılmaya başladı canım bir şeyler istiyor artık normal kilo alımı ne kadardır ki hamilelikteKusma ve bulantıların tek avantajı kilo almamak galibaben kusmadığım için hızlı kilo alıyorum kızımda da böyle olmuştu, iştah patlaması
Ayy yaa maşallahKızlarr bizim fetal dna çıktı. Çok şükür sağlıklı bir sorun görünmedikızımız olacakmışşş
Pembis Hayaller kesinn bizimki ekleyebilirsin listeye canımm
:)) benim bulantım olmadı ve iştahım çok açık ne yalan söyleyim :))Bende 3 kilo aldım ve kafama çok takmıştım çilek boyutundaki bebek kilo mu aldırır kendi boğazım yüzünden alıyorum diyedemek benim gibi alan varmış çok sevindim
Bence normal bende yaşadım onu şimdi geçti ama neden olduğunu bilmiyorumYüksek ihtimal benimde iştahım açılmaya başladı canım bir şeyler istiyor artık normal kilo alımı ne kadardır ki hamileliktebirde arada kalbim çarpıyor gibi oluyor normal mi sizce ?? Benim ilk gebeligim vucudumu dinliyorum galiba
Aynı ben, ağzım boş durmuyor ne yazık ki:)) benim bulantım olmadı ve iştahım çok açık ne yalan söyleyim :))
Rengi parlak kırmızımıKızlar benim yine kırmızı kanamam geldi. Sabah 10 da ignede vurulmustum oysa.1haftadir kanamam yoktu ne güzel
Doktoru aradım iğne ve ilacı kullanmissin yapabileceğimiz bir şey yok yine de için rahat etmiyorsa gelirsin bakarız dedi. Ne yapsam bilemedim
Ben böyleydim devlette biturlu durmuyordu ve rengi hep kırmızıydı eve geldim daha da çoğaldı bende özel kliniği olan doktoruma gittim orda 2 gün yattım ve kanama önce kahverengine sonra simsiyaha döndü ozledeki doktorum ve hemşireleri çok ilgiliydi bide progestani günde 3 defa ağız yoluyla alıyorum fitili önermedi doktorum çoğu dışarı atıyor diye şuan kanamam hala geliyor ama simsiyah şekilde doktorum kırmızıya dönmezse hiç korkma demişti insallh seninde biran önce dururSabah proluton vurduk 10 da 12 gibi kirmizi kanamam geldi sonra pembeye dönmüştü şimdi tekrar kırmızı geliyor ama baya geliyoriğne sabah vurundugum için doktor birşey yapmadı sadece progestani arttırdı 4 den 6 ya.
Hastaneye gitsem doktor yokmus 1 hafta