2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar ben doktora gittim geldim bebeğin kalp atışını duyduk eve geldim ama kanamam azalmadi 🤦ped koydum geliyor sürekli 😣sadece progestani 4 den 6ya çıkardık. İgnede vurdum durmuyor 🥺 hastanedeki doktor 1 hafta izinli o yüzden kilinige gittim doktor olmasa da hastaneye yatsam serumun faydası olur mu ki . Hastanede yaptıkları progestani da iğneyi de kullandım serum daki de sadece su veriyorlar diye biliyorum. Çok caresiz kaldım.

Kızlar ben doktora gittim geldim bebeğin kalp atışını duyduk eve geldim ama kanamam azalmadi 🤦ped koydum geliyor sürekli 😣sadece progestani 4 den 6ya çıkardık. İgnede vurdum durmuyor 🥺 hastanedeki doktor 1 hafta izinli o yüzden kilinige gittim doktor olmasa da hastaneye yatsam serumun faydası olur mu ki . Hastanede yaptıkları progestani da iğneyi de kullandım serum daki de sadece su veriyorlar diye biliyorum. Çok caresiz kaldım.
İğne ne vurdular

Ben henüz başlamadım hamile pantolonu giymeye kıyafetlerim zaten bol kesimdir o yüzden şimdilik rahat ediyorum ben 3 kilo aldım bu süreçte siz ne durumdasınız fazla mı acaba 3 kilo
Bende 3 kilo aldım ve kafama çok takmıştım çilek boyutundaki bebek kilo mu aldırır kendi boğazım yüzünden alıyorum diye😓 demek benim gibi alan varmış çok sevindim 😅

Sabah proluton vurduk 10 da 12 gibi kirmizi kanamam geldi sonra pembeye dönmüştü şimdi tekrar kırmızı geliyor ama baya geliyor 😣 iğne sabah vurundugum için doktor birşey yapmadı sadece progestani arttırdı 4 den 6 ya.
Hastaneye gitsem doktor yokmus 1 hafta
Şuan kan sulandırıcı bişey kullanıyor musun kanama başlayınca o da artırır, prolutonu ne kadar ara ile vur dedi o bir yerden sonra kahverengiye döndürüyor merak edip bakmak için sürekli lavaboya kalkma uzan şimdilik uzun süre

Ben henüz başlamadım hamile pantolonu giymeye kıyafetlerim zaten bol kesimdir o yüzden şimdilik rahat ediyorum ben 3 kilo aldım bu süreçte siz ne durumdasınız fazla mı acaba 3 kilo
1 kilo almışım kızlar bende ama 12. Haftayi yeni doldurduk kusmalar bitti gibi bir şey bakalım nasıl ilerleyecek süreç 🤭🤭

Benim kanama oldufunda serum verdiler sadece su ama kesiyor dediler.yalniz kanama varsa belki hemen kesilmez. Canim bak kalbi atıyor. Sen yat dinlen... yatisi uygun görürlerde alırlar. Valla bazen yapacak bisey olmuyor .

Kusma ve bulantıların tek avantajı kilo almamak galiba 🤭 ben kusmadığım için hızlı kilo alıyorum kızımda da böyle olmuştu, iştah patlaması 🤦🏻‍♀️
Yüksek ihtimal benimde iştahım açılmaya başladı canım bir şeyler istiyor artık normal kilo alımı ne kadardır ki hamilelikte 😄 birde arada kalbim çarpıyor gibi oluyor normal mi sizce ?? Benim ilk gebeligim vucudumu dinliyorum galiba 😅

Yüksek ihtimal benimde iştahım açılmaya başladı canım bir şeyler istiyor artık normal kilo alımı ne kadardır ki hamilelikte 😄 birde arada kalbim çarpıyor gibi oluyor normal mi sizce ?? Benim ilk gebeligim vucudumu dinliyorum galiba 😅
Bence normal bende yaşadım onu şimdi geçti ama neden olduğunu bilmiyorum 🤭🤭

Ben henüz 9 haftalık hamileyim ve ayni duzen yemek yiyorum ve kilo aldim cok canim sıkılıyor 2 kiloya yakin. Benim oğlumda da öyle olmuştu karnim hep ayından büyüktü sanirim ic karin dar. Gaz ve kabizlik var ama belli alt ksimim almis kiloyu

Sabah proluton vurduk 10 da 12 gibi kirmizi kanamam geldi sonra pembeye dönmüştü şimdi tekrar kırmızı geliyor ama baya geliyor 😣 iğne sabah vurundugum için doktor birşey yapmadı sadece progestani arttırdı 4 den 6 ya.
Hastaneye gitsem doktor yokmus 1 hafta
Ben böyleydim devlette biturlu durmuyordu ve rengi hep kırmızıydı eve geldim daha da çoğaldı bende özel kliniği olan doktoruma gittim orda 2 gün yattım ve kanama önce kahverengine sonra simsiyaha döndü ozledeki doktorum ve hemşireleri çok ilgiliydi bide progestani günde 3 defa ağız yoluyla alıyorum fitili önermedi doktorum çoğu dışarı atıyor diye şuan kanamam hala geliyor ama simsiyah şekilde doktorum kırmızıya dönmezse hiç korkma demişti insallh seninde biran önce durur

X