2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çarşamba günü iki tarama testim hersey normaldi. Demin gene smuksu kanlı akintim oldu. Allahim hepimizin evladını sağlıkla sıhatla kucağımıza almayı nasip eylesin. Sıkıntılı süreç geçiren anne adaylarından biri olarak doğru dürüst gebelikgimin tadını cikaramayanlardanim. Hep korku endişe.
Geçmiş olsun

kızlar 11+6'yım dünden beri alt karnımda benim ağrı var, iki kasığımda da. değişik böyle adet sancısı gibi desem değil, sanki bir şeyler yırtılıyor gibi orada. sizde de var mı öyle bir durum
O ağrılar bende 10+5 gibi başladı 11.haftamda yani bugün doktoruma gittim rahimde küçük bir kanama gördü bir hafta rapor verdi düşük riski kasılmaları dedi istersen doktorunla bi görüş

Kızlar benim yine kırmızı kanamam geldi. Sabah 10 da ignede vurulmustum oysa.1haftadir kanamam yoktu ne güzel 😥
Doktoru aradım iğne ve ilacı kullanmissin yapabileceğimiz bir şey yok yine de için rahat etmiyorsa gelirsin bakarız dedi. Ne yapsam bilemedim 😣

Allah yardimcin olsun arkadasim. Hang ulkedesin bilmiyorum ama amerika dahil pek cok yerde bizdeki kadar dusulmuyor hamilelerin uzerine. Ultrasonu bile 9 ayda belki 3 defa falan gorursunuz. Sen icini ferah tut, duani eksik etme. Allah iyilerle karsilastirsin🙏🏻
Yaşadığım ülkede 9 ay boyunca sadece 2 kez yapılıyor. 2 li test ve ayrinti o kadar

Uyari icin tesekkur ederim arkadasim.
Her seyin fazlasi zarar, suyun bile. Zencefilin de allah korusun dusuge filan neden olmasi icin benim sanirim avuc avuc kaynatip icmem gerek.
Ben zencefili doktorumun tavsiyesiyle tukettim. Su ana kadar bi sikinti ysamadim. Dedigim gibi zaten prilam gibi gebelik icin uretilen bulanti ilaclarinda da mevcut zencefil. Asiriya kacmadikca ben hicbir seyin zararinin olacagina inanmam pek.
Canim uyarmak istedim. Sen gene kendine ve melegine dikkat et. 2015 de yaşadığım için uyarmak istedim.

O ağrılar bende 10+5 gibi başladı 11.haftamda yani bugün doktoruma gittim rahimde küçük bir kanama gördü bir hafta rapor verdi düşük riski kasılmaları dedi istersen doktorunla bi görüş
daha 2 gün önce doktordaydım ikili teste girdim, o zamanda belli olmaz mıydı acaba bilemedim ki, kanama vs gelen giden yok

kızlar 11+6'yım dünden beri alt karnımda benim ağrı var, iki kasığımda da. değişik böyle adet sancısı gibi desem değil, sanki bir şeyler yırtılıyor gibi orada. sizde de var mı öyle bir durum?
Canim bebeğin büyüyor ve rahmin genişliyor. Oradaki bağlar geriyor o ağrılardan genelde bakma tarzı ağrı bazen yanma hissi verir

Kızlar benim yine kırmızı kanamam geldi. Sabah 10 da ignede vurulmustum oysa.1haftadir kanamam yoktu ne güzel 😥
Doktoru aradım iğne ve ilacı kullanmissin yapabileceğimiz bir şey yok yine de için rahat etmiyorsa gelirsin bakarız dedi. Ne yapsam bilemedim 😣
Devam halindeyse git istersen. En azından takip halinde olursun. Çok strese sokma kendini canım olabiliyor böyle şeyler önlem alınca atlayılıyor.

Devam halindeyse git istersen. En azından takip halinde olursun. Çok strese sokma kendini canım olabiliyor böyle şeyler önlem alınca atlayılıyor.
Yatmaya karar verdim canım azalmazsa öyle gideceğim. Çünkü annemde kalıyorum asansör yok merdivene cesaret edemedim.doktorda iğne dışında yapılabilecek bir şey yok dedi.

Kızlar herkese iyi günler umarım herkes iyidir. Ben dayanamadım yine gittim doktora bebiş iyiydi 10+5 olmuş, hareket falan ediyordu 🥰. Ama kesede bant gibi bişey var takip etmemiz lazım dedi, o biraz korkuttu. Duyan var mı hiç böyle bişey çevresinde.

kızlar 11+6'yım dünden beri alt karnımda benim ağrı var, iki kasığımda da. değişik böyle adet sancısı gibi desem değil, sanki bir şeyler yırtılıyor gibi orada. sizde de var mı öyle bir durum?
Canım benim de iki gün önce vardı alttan alttan vuruyordu yazmıştım buraya da biraz yürüyüş yaptım gazmış🤭 daha iyiyim hergün yürümeye çalış

Kızlar sabahtan beri o kadar yoğundu ki daha yeni yazmaya fırsatım oldu nasılsınız? Ben fena halde yorgunum 😱 hafta sonu gelsin diye bekliyorum ama yarına da misafirim var... Bu hafta bana dinlenmek yasak 😱

Kızlar bugün benim de görüş günüydü takvim ile uyumlu hale gelmiş yetişmiş 9. Haftanın içindeyim🙈kalp atış hızı, suyu, rahim ağzı ölçüsü herşey olması gerektiği gibi dedi, birde bayram öncesi gider sonra memlekete kurbana gideriz artık gönül rahatlığı ile 😇denize temiz yerde girebilirsin sıkıntı değil dedi ama tekne turu havuz öyle şeyler olmasın dedi bide 🙈

X