2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yemin ederim o adam dalga geçer gibi davranıyor ya bilmiyorum ben de arkadaşımda onda ağzımızın payını aldık devlette ölsen bakmayacaklar diye daha gitmemhah bide 9 ay dikkat et demesi sen zaten hastahanede yatıyorsun haklı

Aynen öyle bütün gün yatıyorum ya ederim dikkat şaka gibi ya neyse artık inşallah cumartesi gizle haberler alırım

Benim de özel sigortam var . Sigortanın karşılamadığı tahliller 1000 TL tutuyordu. Tahlili devlete yaptırayım diye gittim. Yorgan kısa mi geldi diye terslendi Allah düşürmesin

İşte bende bunlardan hiç biri olmayınca bazen insan kuruyor herkes yerle bir ben neden iyiyim bir sıkıntı mı var diye sonra saçmalama kötü düşünme diyorum kendime
Canım hiç merak etme ben kızımda da hiç bulantı kusma yaşamamıştım bunda da hiç yaşamadım çok şükür, tabi ben de düşük tehlikesi gibi başka sorunlar yaşamıştım o ayrı ama sonunda sağlıkla dünyaya geldi 4 yaş 3 aylık cimcime bir kızım var bence rahat geçirdiğin için Allahın sevgili kulusun öyle düşün

Benim de özel sigortam var . Sigortanın karşılamadığı tahliller 1000 TL tutuyordu. Tahlili devlete yaptırayım diye gittim. Yorgan kısa mi geldi diye terslendi Allah düşürmesin
Ne ay yok artık ne bileyim ya direk doktorlara da kızamıyorum pandemi dönemi olan perişanlık, muayene süresi saçmalığı 5 dk ya bir hasta nasıl bakılsın ne anlaşılsın adamlar patır patır gidiyor olan bize oluyor, ha bazıları da karakter olarak cidden ters her sektörde olduğu gibi misal şimdi sana öyle demesine ne gerek var altı üstü tahlili isteyiverecek

Yaaa yerim sağlıkla da büyüsünbende öyle dua ediyorum Allahım önceki olanlar sonrası bu rahat geçirme bir ödül olsun böyle böyle güzel güzel ilerlesin diye

Gavıscon çiğneme tableti var onu alabilirsin ben onu kullanıyorum bazen, çay içtiğimde midem yanıyor kahvede dahil çaydan olmuş olabilir
Yaa valla okadr kotuyumki bir gram bile geçmedi çayı içmiyicem bundan sonra ozman☹ duzelmezsem doktorumu ariyicam bana geçmezse mide koruyucu hapa geçeriz demişti

Yaa valla okadr kotuyumki bir gram bile geçmedi çayı içmiyicem bundan sonra ozman☹ duzelmezsem doktorumu ariyicam bana geçmezse mide koruyucu hapa geçeriz demişti
Bu mide yanması işini bunda değil ama ilkinde yaşamıştım yemekte baharat kullanıyorsan bir süre kullanma, kızartma asitli içecek kahve zaten uzak dur hafif sana ferah gelecek şeyler ile beslenmeye çalış bana soğuk bir kase yoğurt vs de iyi geliyordu, ben az stres olsam yada sinir olsam da midem yanar berbat bişey ya

Ewt çok kötü bende yememeye çalışıyorum ama sabah sadce çay ve peynir yedim başka birsey yok üstüne gidip şurup içtim 2 ölçek banamısın demedi iyice psikolojim bozuldu ☹mide bulantisina bile artık razıyım en azından gidip kusuyordum sonra rahatlıyordum gidip yoğurt deniyicem belki işe yarar

Büyük bir ihtimalle benim kullandığımı verecek sana da çünkü başka bişey vermiyorlarmış bildiğimi kadarıyla mide yanmasına

Arkadaşlar merhaba hepinize hayırlı olsun. Ben de şubat anneleri grubundayım ikinci çocuğuma hamileyim kızım 10 yaşında. 5-6 yıldır ikinci çocuk istiyor deniyorduk ama olmuyordu. Allah şimdi nasip etti ilk gebeliğim sorunlı geçti hatta kızım 32. Haftada doğdu. Bu gebeliğimde çok sakin olacağım kötü şeyler düşünmeyeceğim diye kendimi telkin ediyorum ama henüz başarılı olamadım. Keseyi gördük kalp atımı için 25 inde çağırdı doktor. Bugün akıntıyla birlikte kırmızımsı bir lekelenme geldi peçeteye. Benzer bir durum yaşayan ve İleriden giden Ocak anneleri olarak pozitif bir yorum paylaşacak olan var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…