- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.101
Yemin ederim o adam dalga geçer gibi davranıyor ya bilmiyorum ben de arkadaşımda onda ağzımızın payını aldık devlette ölsen bakmayacaklar diye daha gitmemİnşallah canım kzidigim nokta bana bir sürü dikkat etmen gereken şey var diyor ben hemşireyim eğiliyorum kalkıyorum bunları çalışırken nasıl dikkat ederim diyorum cevap bile vermiyor dokuz ay dikkat edeceksin diyor bana şaka gibi
Aynen öyle bütün gün yatıyorum ya ederim dikkatYemin ederim o adam dalga geçer gibi davranıyor ya bilmiyorum ben de arkadaşımda onda ağzımızın payını aldık devlette ölsen bakmayacaklar diye daha gitmemhah bide 9 ay dikkat et demesi sen zaten hastahanede yatıyorsun haklı
Benim de özel sigortam var . Sigortanın karşılamadığı tahliller 1000 TL tutuyordu. Tahlili devlete yaptırayım diye gittim. Yorgan kısa mi geldi diye terslendiYemin ederim o adam dalga geçer gibi davranıyor ya bilmiyorum ben de arkadaşımda onda ağzımızın payını aldık devlette ölsen bakmayacaklar diye daha gitmemhah bide 9 ay dikkat et demesi sen zaten hastahanede yatıyorsun haklı
Canım hiç merak etme ben kızımda da hiç bulantı kusma yaşamamıştım bunda da hiç yaşamadım çok şükür, tabi ben de düşük tehlikesi gibi başka sorunlar yaşamıştım o ayrı ama sonunda sağlıkla dünyaya geldi 4 yaş 3 aylık cimcime bir kızım varİşte bende bunlardan hiç biri olmayınca bazen insan kuruyor herkes yerle bir ben neden iyiyim bir sıkıntı mı var diye sonra saçmalama kötü düşünme diyorum kendime
Ne ay yok artıkBenim de özel sigortam var . Sigortanın karşılamadığı tahliller 1000 TL tutuyordu. Tahlili devlete yaptırayım diye gittim. Yorgan kısa mi geldi diye terslendiAllah düşürmesin
Yaaa yerim sağlıkla da büyüsünCanım hiç merak etme ben kızımda da hiç bulantı kusma yaşamamıştım bunda da hiç yaşamadım çok şükür, tabi ben de düşük tehlikesi gibi başka sorunlar yaşamıştım o ayrı ama sonunda sağlıkla dünyaya geldi 4 yaş 3 aylık cimcime bir kızım varbence rahat geçirdiğin için Allahın sevgili kulusun öyle düşün
Aynen öyle olsun inşallah ödül olsun sağlıkla da doğsun bebişlerimizYaaa yerim sağlıkla da büyüsünbende öyle dua ediyorum Allahım önceki olanlar sonrası bu rahat geçirme bir ödül olsun böyle böyle güzel güzel ilerlesin diye
Doğrudur bende yan dönüp bir süre bekleyip sırt üstü pozisyon aldığımda hissettim 2 gebeligimdede oldu şimdi 3.Yok kız ilk hamileligim değil ki tecrubeliyim oğlumda da 12 den sonra uzandigimda keseyi hissediyordum
Yaa valla okadr kotuyumki bir gram bile geçmedi çayı içmiyicem bundan sonra ozman☹ duzelmezsem doktorumu ariyicam bana geçmezse mide koruyucu hapa geçeriz demiştiGavıscon çiğneme tableti var onu alabilirsin ben onu kullanıyorum bazen, çay içtiğimde midem yanıyor kahvede dahil çaydan olmuş olabilir
Bu mide yanması işini bunda değil ama ilkinde yaşamıştım yemekte baharat kullanıyorsan bir süre kullanma, kızartma asitli içecek kahve zaten uzak dur hafif sana ferah gelecek şeyler ile beslenmeye çalış bana soğuk bir kase yoğurt vs de iyi geliyordu, ben az stres olsam yada sinir olsam da midem yanar berbat bişey yaYaa valla okadr kotuyumki bir gram bile geçmedi çayı içmiyicem bundan sonra ozman☹ duzelmezsem doktorumu ariyicam bana geçmezse mide koruyucu hapa geçeriz demişti
Ewt çok kötü bende yememeye çalışıyorum ama sabah sadce çay ve peynir yedim başka birsey yok üstüne gidip şurup içtim 2 ölçek banamısın demedi iyice psikolojim bozuldu ☹Bu mide yanması işini bunda değil ama ilkinde yaşamıştım yemekte baharat kullanıyorsan bir süre kullanma, kızartma asitli içecek kahve zaten uzak dur hafif sana ferah gelecek şeyler ile beslenmeye çalış bana soğuk bir kase yoğurt vs de iyi geliyordu, ben az stres olsam yada sinir olsam da midem yanar berbat bişey ya
Büyük bir ihtimalle benim kullandığımı verecek sana da çünkü başka bişey vermiyorlarmış bildiğimi kadarıyla mide yanmasınaYaa valla okadr kotuyumki bir gram bile geçmedi çayı içmiyicem bundan sonra ozman☹ duzelmezsem doktorumu ariyicam bana geçmezse mide koruyucu hapa geçeriz demişti
Ya tek istediğim geçirsin bu mide yanmasını ne olursa içerim modundayim şuanBüyük bir ihtimalle benim kullandığımı verecek sana da çünkü başka bişey vermiyorlarmış bildiğimi kadarıyla mide yanmasına
Ben varımArkadaşlar merhaba kese etrafında kanamam var aynı durumu yaşayan varmı
Çay kahve tüketmemeye çalışYa tek istediğim geçirsin bu mide yanmasını ne olursa içerim modundayim şuan
Tamm canımÇay kahve tüketmemeye çalış
Işık süt içebilirsiniz, bir süreliğine yanmayı erteliyor.Günaydın kızlar mide yanmam hat safhada şuan sabah sadce çayla peynir yiyebildim şuan yanmadan duramıyorum şurup içtim yine fayda etmedi ne yapicam iyice kötü oldum şuan
Ayy bende kuruyemişi fazla kaçırdım galiba bir mide yanması başladı canımda hiç bişey istemiyor bende en iyisi yoğurtla ekmek yiyem bariTamm canım