- 13 Ocak 2017
- 4.102
- 9.823
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.121
Ilk haftalarda kahverengimsi pembemsi akıntı olur o Yerleşme kanaması olabilir aklıma ilk haftalarda yerleşme kanamasi geldi ama kanama farkli, yoğun devam ediyorsa dr gidin. Progestan verir büyük ihtimalle. Geçmiş olsunArkadaşlar merhaba hepinize hayırlı olsun. Ben de şubat anneleri grubundayımikinci çocuğuma hamileyim kızım 10 yaşında. 5-6 yıldır ikinci çocuk istiyor deniyorduk ama olmuyordu. Allah şimdi nasip etti ilk gebeliğim sorunlı geçti hatta kızım 32. Haftada doğdu. Bu gebeliğimde çok sakin olacağım kötü şeyler düşünmeyeceğim diye kendimi telkin ediyorum ama henüz başarılı olamadım. Keseyi gördük kalp atımı için 25 inde çağırdı doktor. Bugün akıntıyla birlikte kırmızımsı bir lekelenme geldi peçeteye. Benzer bir durum yaşayan ve İleriden giden Ocak anneleri olarak pozitif bir yorum paylaşacak olan var mıdır?
Bende de var.Arkadaşlar merhaba kese etrafında kanamam var aynı durumu yaşayan varmı
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kaçıncı haftada başladı birde kanamanız oluyormuBen varım
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizin ne zaman başladı ve kanamanız oluyormuBende de var.
Kaçıncı haftadasın canımArkadaşlar merhaba kese etrafında kanamam var aynı durumu yaşayan varmı
Amin. Hepimize sağlıkla hayırla nasip etsin Rabbim. 5+3 te yoğun kanama oldu hastanede yattım .1 tane incecik kanama alanı vardı. 2, 3 gün kahverengi leke olarak devam etti. Kesildi. 6+4 te gittim kanama alanı 4 taneydi. Dinlendim. 2 hafta sonra kanama alanı 1 düştü şükür. Şimdi ne durumda bilmiyorum.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizin ne zaman başladı ve kanamanız oluyormu
Canım çok şükür hcg 1712 çıktı 4+2 yizayyy çok sevindim canımm hayırlı olsun. ovulasyon testi baslamıstık aynı anda seninle ordan hatırlıyorum seni şimdi okuyunca da cok sevindim :)
7+5 canımKaçıncı haftadasın canım
İnşallah tamamen geçmiştir.Amin. Hepimize sağlıkla hayırla nasip etsin Rabbim. 5+3 te yoğun kanama oldu hastanede yattım .1 tane incecik kanama alanı vardı. 2, 3 gün kahverengi leke olarak devam etti. Kesildi. 6+4 te gittim kanama alanı 4 taneydi. Dinlendim. 2 hafta sonra kanama alanı 1 düştü şükür. Şimdi ne durumda bilmiyorum.
ayyy çok sevindimm sağlıkla ilerlesin :) :)Canım çok şükür hcg 1712 çıktı 4+2 yiz
Sütün kokusu midemi bulandırıyor onu içemiyorum şimdilik ilerleyen zamanda yanma olursa onu içerimIşık süt içebilirsiniz, bir süreliğine yanmayı erteliyor.
Yaa yoğurt ye aynen bende biraz bastırdı yanmayı sanki kuruyemiş bende de mide uanmasi yapıyorAyy bende kuruyemişi fazla kaçırdım galiba bir mide yanması başladı canımda hiç bişey istemiyor bende en iyisi yoğurtla ekmek yiyem bari
Ben kanamayla öğrendim 8+4 iken başladı hala simsiyah şeklinde kanamam devam ediyor çünkü doktorum icerde kanaman olduğu için bir ay falan sürer böyle demiştiSağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kaçıncı haftada başladı birde kanamanız oluyormu
Bende de yaptı bugün ya da fazla kaçırdım, bende sade makarna yedim bastırsın diye yoğurt kalmamıştıYaa yoğurt ye aynen bende biraz bastırdı yanmayı sanki kuruyemiş bende de mide uanmasi yapıyor
Riskli veya risksiz herhengi bir yorum yapıyor mu ? o zmana kadar yatmanizi istediler mi?benim de iğnenin etkisi geçince kırmızı geliyor iğneyle tekrar duruyor kahverengiye dönüp kesiliyor.Ben kanamayla öğrendim 8+4 iken başladı hala simsiyah şeklinde kanamam devam ediyor çünkü doktorum icerde kanaman olduğu için bir ay falan sürer böyle demişti
Çekeceğiz herhalde daha netten baktım 12. Haftaya kadar sürer diyor insallh bizimde ozmana kadar biter yoksa sürünürüz doğuma kadarBende de yaptı bugün ya da fazla kaçırdım, bende sade makarna yedim bastırsın diye yoğurt kalmamıştı
Hep acı ve tükürüğümü tutunca kusuyorum oyuzden tükürüğümü çıkarmam gerekiyor ya sakız cigniyorum devamlı ya da meyve falan yiyorum hep bı dolu yani ağzımKızlar ağzınızın tadı nasil ? Benim berbat bir halde peynir yedikten sonra normale dönüyor ama o da kısa süreli tabi . Çok acı bir tat var ağzımın içinde
Düşük riskin devam ediyor kanama olduğu sürece demişti doktorum . Ewt yatıyorum bende sürekli hafif işler dışında hersey yasak bana. Benim kanamam hiç durmadı hep geldi baş kırmızı sonra kahverengi en son ise simsiyah şeklinde geliyor döktü dedim oda iyi bisey dedi renginin siyaha dönmesiniRiskli veya risksiz herhengi bir yorum yapıyor mu ? o zmana kadar yatmanizi istediler mi?benim de iğnenin etkisi geçince kırmızı geliyor iğneyle tekrar duruyor kahverengiye dönüp kesiliyor.