- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 31
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.081
Aynen resmen ben iyiyim dedi inşallah iyi geçer kontrolünBak ben iyiyim annecim demis selam vermiş sanasakin ol sen .Benim de yarın kontrolum heyecan korku herşey var
Sormayı unutsak bile mutlaka haber ver olur mu bize nasıl senin miniş yarınBak ben iyiyim annecim demis selam vermiş sanasakin ol sen .Benim de yarın kontrolum heyecan korku herşey var
Ya o doktoru ne olur kafana takma valla ben hiç sevmedim ne baktı da ne teşhis etti laf işte sen gönlünü ferah tut bak minik iyi sana el sallamış bu çok güzel bir haberEvet canim resmen yatmamla kalkmam bir oldu consiyet falan soramadım bile cumartesi randevum var bakalım o ne diyecekbenim ilk hamileligimde 12. Haftada plasenta previa tanısı konmuştu o yüzden çok stres oldum bakalım o da içime dönmezse Mehmet beyd gidecdgim
İnşallah canım ya bende öyle düşünüyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum oğlumda deli gibi kanadım şükür şu an çok iyi inşallah bu da iyi olacak ama insan bir düzgün bakar ya çok sinir bozucu yaniYa o doktoru ne olur kafana takma valla ben hiç sevmedim ne baktı da ne teşhis etti laf işte sen gönlünü ferah tut bak minik iyi sana el sallamış bu çok güzel bir habercumartesi kendi doktorun da bir konuşsun garanti olsun diye gerekirse gelirsin Mehmet hocaya bir kez para verince 15 gün içinde bir kez daha gelir baktırırsın olmadı belki de bunlara hiç gerek kalmayacak sen hiç korkma
Moraljni bozma bence hiç canim ya kendi doktoruna git o sana daha detaylı bilgi verir bazen ultrason eski olunca da yanıltabilirGünaydın kızlar bugün kendi çalıştığım hastanedeki doktora muayene oldum plesanta sol aşağıda dedi... Yine mi plasenta previa dedim cevap vermedi. Ağır kaldırma çömelme ilişki yasak dedi ama ben hemşireyim elli kere eğiliyorum günde... Çalışmama engel mi diyorum cevap vermiyor. Ultrason resmi dahi vermedi... Cinsiyet hakka getire zaten. Yine bir hafta geri çıktı. Ay resmen psikolojimi bozdu adam. Cumartesi kendi doktoruma godecdgim o zamana kadar moralim çok bozuk.
Ben de şok olmuştum daha da asla gitmem cidden insanı germekten başka bir işe yaramıyorlar üzülme sen bak kanaman bile yok şükürler olsun emin ol doktrun daha net açıklama yapacakİnşallah canım ya bende öyle düşünüyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum oğlumda deli gibi kanadım şükür şu an çok iyi inşallah bu da iyi olacak ama insan bir düzgün bakar ya çok sinir bozucu yani
İnşallah her şey çok güzel çıkar canım sıkma canınıİnşallah canım ya bende öyle düşünüyorum moralimi bozmamaya çalışıyorum oğlumda deli gibi kanadım şükür şu an çok iyi inşallah bu da iyi olacak ama insan bir düzgün bakar ya çok sinir bozucu yani
Gavıscon çiğneme tableti var onu alabilirsin ben onu kullanıyorum bazen, çay içtiğimde midem yanıyor kahvede dahil çaydan olmuş olabilirGünaydın kızlar mide yanmam hat safhada şuan sabah sadce çayla peynir yiyebildim şuan yanmadan duramıyorum şurup içtim yine fayda etmedi ne yapicam iyice kötü oldum şuan
Insallah canim haber veririm.Sormayı unutsak bile mutlaka haber ver olur mu bize nasıl senin miniş yarınvalla korku bende ara ara oluyor benim de en son 4 gün geriydi bide bende hiç ne mide bulantısı ne iştahsızlık bişey yok sadece göğsüm büyüdü ve sert o da olmasa takip edebilecek bir belirtim olmayınca iyice kendimi dinliyorum
İşte bende bunlardan hiç biri olmayınca bazen insan kuruyor herkes yerle bir ben neden iyiyim bir sıkıntı mı var diye sonra saçmalama kötü düşünme diyorum kendimeInsallah canim haber veririm.
Benimde göğüslerim ozellikle uçları cok aciyor kararmista bi tik sanki. Istah yok yiyip icemiyorum yemek yapmak işkence tiksinme öğürme ne ararsan var
Bencede kötü düşünme hepimiz sağlıkla kucağımiza alcaz bebeklerimiziİşte bende bunlardan hiç biri olmayınca bazen insan kuruyor herkes yerle bir ben neden iyiyim bir sıkıntı mı var diye sonra saçmalama kötü düşünme diyorum kendime
Kuzum her gebelik kendine has hiç öyle düşünme ben bile kötünün iyisiyim daha kötü durumda gebelik geçirenleri biliyorum yine hic sıkıntısız gecirenleri de biliyorum. O yüzden neden bende yok deme yoksa tadını cikar hic düşünme bile.İşte bende bunlardan hiç biri olmayınca bazen insan kuruyor herkes yerle bir ben neden iyiyim bir sıkıntı mı var diye sonra saçmalama kötü düşünme diyorum kendime
Yaa insan çalışma arkasına bile bu kadar ilgisiz olursa diğer hastalar napsin .devlet Hastanesindeki beni de terslemisti tuhaf biraz.kendi doktorunla görüsunceye kadar sakin kal.doktorun rapor al derse al bence. Bana 40 gün rapor verdi .durumuma göre tekrar uzatabilir .benim yemek bulaşık dahil herşey yasak annem bize yerlesti .Geriliği kendi doktorum da bir hafta önemli değil dedi rapor oalyini da bilmiyorum bakalım cumartesi randevum var o baksın bakalım ne diyecek
Ultrason yeni canım da bakalım hayırlısıMoraljni bozma bence hiç canim ya kendi doktoruna git o sana daha detaylı bilgi verir bazen ultrason eski olunca da yanıltabilir
İnşallah canım kzidigim nokta bana bir sürü dikkat etmen gereken şey var diyor ben hemşireyim eğiliyorum kalkıyorum bunları çalışırken nasıl dikkat ederim diyorum cevap bile vermiyor dokuz ay dikkat edeceksin diyor bana şaka gibiBen de şok olmuştum daha da asla gitmem cidden insanı germekten başka bir işe yaramıyorlar üzülme sen bak kanaman bile yok şükürler olsun emin ol doktrun daha net açıklama yapacak
Aman işte bazen illa şeytan dürtüyor sonra hemen koşarak o fikirden uzaklaşıyorumBencede kötü düşünme hepimiz sağlıkla kucağımiza alcaz bebeklerimizi
Aman hepimiz güzel geçirelim hepimizin bebekleri iyi olsun da arada gelen bu vesvese işlerine bile razıyım ben sonra hemen uzaklaşıyorum zaten bide göğsüm baktım hala sert mi tamam diyorumKuzum her gebelik kendine has hiç öyle düşünme ben bile kötünün iyisiyim daha kötü durumda gebelik geçirenleri biliyorum yine hic sıkıntısız gecirenleri de biliyorum. O yüzden neden bende yok deme yoksa tadını cikar hic düşünme bile.
Aynen öyle canım bana da çömelme diz çökme yasak deid ilişki yasak dedi dokuz ay çok dikkat edeceksin dedi plasenta sol aşağıda dedi ama ben çalışırken bunlara nasıl dikkat edeceğim onları söylemedi insanın gerçekten morali bozuluyor... Doktorum zaten on ikinci haftada palsenta previa tanısı koyup koymadigimizi kesonlestiririz dmeisti bakalım cumartesi belli olacakYaa insan çalışma arkasına bile bu kadar ilgisiz olursa diğer hastalar napsin .devlet Hastanesindeki beni de terslemisti tuhaf biraz.kendi doktorunla görüsunceye kadar sakin kal.doktorun rapor al derse al bence. Bana 40 gün rapor verdi .durumuma göre tekrar uzatabilir .benim yemek bulaşık dahil herşey yasak annem bize yerlesti .