2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aynı durum bende de var biliyor musun? Yarın tam 8 haftalık olacağım ama karnım 4 aylık gibi. Gören herkrs anlıyor direk hamile olduğumu. Nasıl biranda böyle oldu anlamadım

Canım naptın renkli ultrasona girdin mi ? İnsallah yanlış görmüştür doktorun, hiçbir sorun yoktur umarım dua ederken bile aklıma geldin. Sonucunu merak ediyorum

Günaydın kızlar bugün kendi çalıştığım hastanedeki doktora muayene oldum plesanta sol aşağıda dedi... Yine mi plasenta previa dedim cevap vermedi. Ağır kaldırma çömelme ilişki yasak dedi ama ben hemşireyim elli kere eğiliyorum günde... Çalışmama engel mi diyorum cevap vermiyor. Ultrason resmi dahi vermedi... Cinsiyet hakka getire zaten. Yine bir hafta geri çıktı. Ay resmen psikolojimi bozdu adam. Cumartesi kendi doktoruma godecdgim o zamana kadar moralim çok bozuk.

Siz daha iyi bilirsiniz belki 1 hafta cikmasi sorun değil ki? Ben ilk hamileligimde prof. Gidiyordum basta hep ileriydi sonra geriledi ultrasona göre sordum önemli değil dedi 1 hafta 2 hafta önemli bisey değil eğer 3 haftaya çıkarsa gelişim yüzde 25 e duserse sikinti dedi. Ve en benim
o zamanda tansiyon sorunum vardi hep, 38 haftada 2800 çıkıyordu kilosu doğumdan bir gün önce bana bugün bola saca ölcecem dedi 3400 ölçtü ve ben ertesi gün 3470 kg, 50 cm olarak dogum yaptım. Tam.olcum.bazen olamıyor geriliği tıkamayın ..diğer durum icin dokturunuza ulaşın rapor verir belki

Son düzenleme:
Moralini bozma canım kendi doktorun guzelce açıklar. Herşeyin bi çaresi var gerekiyosa calisma der bi çözüm sunar yani..zaten bisey yiyip içemiyoruz bide stresle çocukları germeyelim

Devlet hastahanesinde mi çalışıyorsun buradaki eğer öyleyse o adama gittiysen Allah aşkına takma ne olur bırak doğru dürüst bakmıyor bile lafı ağzında geveleyip bırakıyor, Allah bilir ultrason cihazı karnına değmesi ile kalkması bir olmuştur eminim, sen yine kendine dikkat et ama canını asla sıkma emin ol Ertuğrul bey bakar düzgün ha o da içine sinmez ise bir kez de Mehmet beye gösterirsin biliyorsun o yarım saat bakar her şeyi de söyler yeterki bebek de sen de iyi ol

Geriliği kendi doktorum da bir hafta önemli değil dedi rapor oalyini da bilmiyorum bakalım cumartesi randevum var o baksın bakalım ne diyecek

Moralini bozma canım kendi doktorun guzelce açıklar. Herşeyin bi çaresi var gerekiyosa calisma der bi çözüm sunar yani..zaten bisey yiyip içemiyoruz bide stresle çocukları germeyelim
Öyle ya bir de kafasını kaldırdı sol elini kaldırdı bebeğim ya cumartesi gününe kadar içimi ferah tutacağım

Evet canim resmen yatmamla kalkmam bir oldu consiyet falan soramadım bile cumartesi randevum var bakalım o ne diyecek benim ilk hamileligimde 12. Haftada plasenta previa tanısı konmuştu o yüzden çok stres oldum bakalım o da içime dönmezse Mehmet beyd gidecdgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…