2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Arkadaşlar merhaba hepinize hayırlı olsun. Ben de şubat anneleri grubundayım 🐣 ikinci çocuğuma hamileyim kızım 10 yaşında. 5-6 yıldır ikinci çocuk istiyor deniyorduk ama olmuyordu. Allah şimdi nasip etti 🤲🏼🧿 ilk gebeliğim sorunlı geçti hatta kızım 32. Haftada doğdu. Bu gebeliğimde çok sakin olacağım kötü şeyler düşünmeyeceğim diye kendimi telkin ediyorum ama henüz başarılı olamadım. Keseyi gördük kalp atımı için 25 inde çağırdı doktor. Bugün akıntıyla birlikte kırmızımsı bir lekelenme geldi peçeteye. Benzer bir durum yaşayan ve İleriden giden Ocak anneleri olarak pozitif bir yorum paylaşacak olan var mıdır? 🎀🌺💜
Ilk haftalarda kahverengimsi pembemsi akıntı olur o Yerleşme kanaması olabilir aklıma ilk haftalarda yerleşme kanamasi geldi ama kanama farkli, yoğun devam ediyorsa dr gidin. Progestan verir büyük ihtimalle. Geçmiş olsun

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizin ne zaman başladı ve kanamanız oluyormu
Amin. Hepimize sağlıkla hayırla nasip etsin Rabbim. 5+3 te yoğun kanama oldu hastanede yattım .1 tane incecik kanama alanı vardı. 2, 3 gün kahverengi leke olarak devam etti. Kesildi. 6+4 te gittim kanama alanı 4 taneydi. Dinlendim. 2 hafta sonra kanama alanı 1 düştü şükür. Şimdi ne durumda bilmiyorum.

Ayy mide yanması çeken arkadaşlarım çok geçmiş olsun zor oluyor valla mide bulantısı bende de devam ediyor prilam içtiğim halde bir de iki gündür tansiyonum düşüyor bugün markette de tansiyonum düştü hemen oturdum yere su falan getirdiler araştırmama göre normalmiş ama yine de insan korkuyor 5-10 yada 5-11 çıkıyor iki gündür

Amin. Hepimize sağlıkla hayırla nasip etsin Rabbim. 5+3 te yoğun kanama oldu hastanede yattım .1 tane incecik kanama alanı vardı. 2, 3 gün kahverengi leke olarak devam etti. Kesildi. 6+4 te gittim kanama alanı 4 taneydi. Dinlendim. 2 hafta sonra kanama alanı 1 düştü şükür. Şimdi ne durumda bilmiyorum.
İnşallah tamamen geçmiştir.

Kızlar ağzınızın tadı nasil ? Benim berbat bir halde peynir yedikten sonra normale dönüyor ama o da kısa süreli tabi . Çok acı bir tat var ağzımın içinde 🤪🤪

Ben kanamayla öğrendim 8+4 iken başladı hala simsiyah şeklinde kanamam devam ediyor çünkü doktorum icerde kanaman olduğu için bir ay falan sürer böyle demişti
Riskli veya risksiz herhengi bir yorum yapıyor mu ? o zmana kadar yatmanizi istediler mi?benim de iğnenin etkisi geçince kırmızı geliyor iğneyle tekrar duruyor kahverengiye dönüp kesiliyor.

Kızlar ağzınızın tadı nasil ? Benim berbat bir halde peynir yedikten sonra normale dönüyor ama o da kısa süreli tabi . Çok acı bir tat var ağzımın içinde 🤪🤪
Hep acı ve tükürüğümü tutunca kusuyorum oyuzden tükürüğümü çıkarmam gerekiyor ya sakız cigniyorum devamlı ya da meyve falan yiyorum hep bı dolu yani ağzım

Riskli veya risksiz herhengi bir yorum yapıyor mu ? o zmana kadar yatmanizi istediler mi?benim de iğnenin etkisi geçince kırmızı geliyor iğneyle tekrar duruyor kahverengiye dönüp kesiliyor.
Düşük riskin devam ediyor kanama olduğu sürece demişti doktorum . Ewt yatıyorum bende sürekli hafif işler dışında hersey yasak bana. Benim kanamam hiç durmadı hep geldi baş kırmızı sonra kahverengi en son ise simsiyah şeklinde geliyor döktü dedim oda iyi bisey dedi renginin siyaha dönmesini

X