- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 36
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.961
Genelde kalp atımı zamanındaki kere bakıyorlardı. 7 8 hafta civariCok heyecanliiii :)
Benimki ilk gittigimde fasulyemsiydi ama simdi bi ucgene benziyor sivri koseli degil tabi :)
Acaba bu kese sekli degisecek ki daha? Hangisini baz alicaz :)
Bilen bir arkadaşa o haftalarda kese şekli olarak sordum erkek demişti7.hafta civarlarında kesenin şekli nasildi canım. Yuvarlak mi uzun mu. Dün kese şeklinden bilen varmış öyle birşeyler okudum. Seninkini merak ettim hatirliyorsan tabi yada bakabilirsen. Benim büyük oğlumda hatirliyorumda tam fasulye gibiydi uzunca erkek bak doğru çıktı. Merak ettim bunu da
O zaman benimki ucgenimsi kese. Ne oluyor acep? Ben kiz bebek isterdim hep ama hamile oldugumu ogrenince erkek dogdu icime. Hayirli ve saglikli olsun evvela temennimiz ama merak da etmiyor diilim :)Genelde kalp atımı zamanındaki kere bakıyorlardı. 7 8 hafta civari
Kızı garantiledin görünüyor hadi insallah sagliklaEvet o da kız çıktı, bir de makasa oturdum o da kız çıkmıştı
Ben de 10.hafta nifty testi yaptırmak istedim. 12 haftaya kadar bir test önermiyorum. 12. hafta ense kalınlığına burnuna bakarım ona göre yaptırırsın dedi.Kızlar fetal DNA testi yaptıran yada yaptırmayı düşünen var mı ?benim doktorum 2 Li 3 lü tarama testi yaptrmaya gerek yok direk fetal DNA testi yaptırmamı önerdi
Ben de 27sinde gideceğim ikili tarama için :)Merhaba kızlar. Ikiki tarama tesleriniz başladımi. Allah nasip ederse benim 22 de
bu yurt dışına gönderilen test mi oluyorKızlar fetal DNA testi yaptıran yada yaptırmayı düşünen var mı ?benim doktorum 2 Li 3 lü tarama testi yaptrmaya gerek yok direk fetal DNA testi yaptırmamı önerdi
Evet canım yaptıracağım test Amerika’ya yollanıyorbu yurt dışına gönderilen test mi oluyor
Yaa tutmadı desene işte herşey bı umutBilen bir arkadaşa o haftalarda kese şekli olarak sordum erkek demişti
Ben kızımda yaptırmadım genel organ taraması yapıldı tek .Kızlar fetal DNA testi yaptıran yada yaptırmayı düşünen var mı ?benim doktorum 2 Li 3 lü tarama testi yaptrmaya gerek yok direk fetal DNA testi yaptırmamı önerdi
Anladım canım hayırlısıyla kavuşmak nasip olsun inşallahInsalllh canim benim İlk çocuk canim bir düşüğümde var bundan once bide
Geçmiş olsun canım hafif işlerini yapabilirsin ev süpürme gibi şeyleri yapma bir süre korkma. Bişey olmaz inşallah bende de var duphaston kullanıyorumMerhaba bugün kalp atışını duymaya gittik kesenin arkasında kanama alanı olduğunu öğrendik. Aslında benim hic kanamam yok ultrasonda görünüyor sadeceprogestan başladı rapor verdi doktor. Benzeri durum yaşayan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz? Hiç kalkmıyor musunuz tüm gün yatış mı. Şaşkınlıktan tam soramadım doktora bugün
Yolundadır merak etmeBen kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum kızlar ya bulantılarım falan da gecti. Her şey yolundadır dimii