2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bilen bir arkadaşa o haftalarda kese şekli olarak sordum erkek demişti

Kızlar fetal DNA testi yaptıran yada yaptırmayı düşünen var mı ?benim doktorum 2 Li 3 lü tarama testi yaptrmaya gerek yok direk fetal DNA testi yaptırmamı önerdi
Ben de 10.hafta nifty testi yaptırmak istedim. 12 haftaya kadar bir test önermiyorum. 12. hafta ense kalınlığına burnuna bakarım ona göre yaptırırsın dedi.

Antalya da yaşayan var mı arkadaşlar nerde doğuracaksınız? Henüz erken ama sevdiğim bir hastane memorial var dokuz bin diyor. Biz doğurana kadar kaç olur kim bilir

Merhabalar bugün ilk kez doktora gittim 8. Haftadayım kalp atışını da duyduk şükür. Şimdi şimdi alıştım bu fikre. Bebeğin yerleşimi çok iyi dedi doktor belki yaştan dolayı teselli etmek istedi. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı güle oynaya büyütmeyi nasip etsin

Eklentiler

• 3AE36333-F076-4434-BC78-3581E1383352.jpeg
    95,5 KB · Görüntüleme: 69
Diş ağrısı çeken arkadaş vardı napti ya ölüyorum ağrıdan . Dr bu aylarda müdahale edebiliyor mu

Merhaba bugün kalp atışını duymaya gittik kesenin arkasında kanama alanı olduğunu öğrendik. Aslında benim hic kanamam yok ultrasonda görünüyor sadece progestan başladı rapor verdi doktor. Benzeri durum yaşayan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz? Hiç kalkmıyor musunuz tüm gün yatış mı. Şaşkınlıktan tam soramadım doktora bugün

Geçmiş olsun canım hafif işlerini yapabilirsin ev süpürme gibi şeyleri yapma bir süre korkma. Bişey olmaz inşallah bende de var duphaston kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…