2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar her yediğim şey mide yanması yapıyor çok fazla geceleri uyuyamıyorum mide bulantisini hiç demiyorum zaten ama mide yanması cok kötü acı biseyde yemiyorum ama yine oluyor progestan kullanıyorum 3 öğün acaba omu yapıyor böyle

merhabalar benim gibi çok rahat ve sorunsuz geçiren var mı ilk 3 ayı ( maşallah) bundan sonrası da güzel geçer inşallah:) :)

Merhaba bende aynı durumdayım Allah bu sefer nasip etsin inşallah,
1.5 ay önce 11 haftalik kürtaj oldum. Şimdi 6+4 hamileyim. Pazartesi ve çarşamba kanamam oldu iğne ,serum progestan ve 3 gün yattim.
Kese biraz düzensiz mis kalp atışını duyduk. Allah yardimcimiz olsun

Ya bugün kritik eşik gibi bişeydi benim için, İlk gebelikte kalp atışı durmuştu 8 haftalıkken. Büyümüş kol ve bacak tomurcukları oluşmuş, 1.7 cm di. İçim rahatladı baya.
Yaaa maşallah. Darısı başıma benimde önceki 8 haftalikda kalbi durmuştu şimdi 6+4 um bende kendime 8. Haftayı eşik koydum .

Arkadaşlar ben bazen çok geriniyorum sorun olur mu bilemiyorum. Doktorum düşecek çocuk durmaz zaten sorunludur . Büyük bir şey olması lazım demişti

Inşallah olmaz bence 10 haftalikken gitmiştim ama 7. Haftada durmus. O zamanda yine kalp atisini duyduktan sonraydı. Bana doktor 1 ay sonra gel aksilik olmazsa dedi ama hen 2 hafta sonra baska bir doktora gidecem çünkü artik kalp atışı olsada insan basina gelince acaba diyor. Insallaj sizinde daha olmaz benimde az belli belirisz leke var

Benim de öncekinde 11 . haftam kanama geldi en son 7.haftada muayene olmuştum . 8haftalik gelişimi durmuş dediler kürtaja aldılar . Bir kere başa gelince korkuluyor 2 doktora gidiyorum şimdi biri kesen biraz düzensiz dedi biri kesen düzgün dedi bir hafta sonra kontrolum var bakalim

Hayır ilk defa oldu bide bugün dehşet yürüdüm.Doktorumu aradım muhtemelen yorgunluktandir dedi.Ama kanama da yok kahverengi akıntı
Yorgunluktandır o zaman ultrason da kanama alanı varsa görünüyor . Eğer kırmızı renkli değilse sorun yok demişti bana doktorum . İçimizi ferah tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…