2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bence beta gayet iyi düşük olması haftandan ötürü olabilir ya da geç döllenme dolayısıyla kesenin oluşumundan dolayı olabilir ihtimaller yani ama genel olarak iyi tabi doktor daha iyi bilir..

Prilam bende kullanıyorum o yüzden doktorum folik asiti kesti ama mide bulantım çok yok sabah kalkınca oluyor öyle kusmadım hiç bende sabah aç karnına içiyorum, sorun olur mu?

Benim doktorum da vermedi bana, mide bulantısı için verdiği ilaçta folis asit desteği var gerek yok dedi devam etmek gerekir mi acaba? Bilemedim..
Uzman Dr lar. Aynı zamanda perinatoloji uzmanı. Yine de insan kuşkuda kalıyor. Bırakırsam sıkıntı olur diye korkuyorum dedim. Bebek sağlıklı olsun bana ne olursa olsun diyorsun, tüm ilaçlara devam edeyim istiyorsun, o zaman sen kendi kendini takip et karar ver dedi. Kızdı

Teyzem de bana söylüyor kızım kullandığın ilaçlar daha sonra vücudunda çıkacak diye o daha çok doğal şeylerden yana hep banada mantıklı geliyor açıkcası ama folik asiti doktor vermedi bittikten sonra primal olarak verdiği mide bulantısı için olanda desteği var falan dedi kafam karıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…