2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar her yediğim şey mide yanması yapıyor çok fazla geceleri uyuyamıyorum mide bulantisini hiç demiyorum zaten ama mide yanması cok kötü acı biseyde yemiyorum ama yine oluyor progestan kullanıyorum 3 öğün acaba omu yapıyor böyle
Canim ondan mı bilmem ama ben ilk hsmileligimde 9 ay mide yanmasından mahvoldum 😭

Aa buldum şimdi yeni yeni şeyler öğreniyorum 😂😂 7 hafta 4 gün çıktım bana göre tam 8 di
sorun olmuyor canım bir kaç gün. hatta benim ilk hamileliğimde önce 4 gün falan geriydik sonra birden buyumeye basladı 38. haftada 41 haftalık görünüyordu ultrasonda doktor iri bebek ondan demişti.
Fikri olan varmı🤔
ustune görme de adet günlerinde oluyormus oyle dediler ama artarsa ve kırmızı renkte olursa mutlaka doktora git canım

sorun olmuyor canım bir kaç gün. hatta benim ilk hamileliğimde önce 4 gün falan geriydik sonra birden buyumeye basladı 38. haftada 41 haftalık görünüyordu ultrasonda doktor iri bebek ondan demişti.

ustune görme de adet günlerinde oluyormus oyle dediler ama artarsa ve kırmızı renkte olursa mutlaka doktora git canım
Şimdilik bir daha lekelenme olmadı.Bidaha olmazsa tehlikeli bir durum yok mudur ?
Doktora gitmek lazimmi

Daha sabah ultrasondaydim eve geldim akşamüstü akıntıyi gördüm bişey olsa sabahta görünürde herhalde ya 😔
Icini ferah tut kirmizi kan gormedikce leke olabilir deniliyor.agrili kan sıkıntı diye biliyorum. Arkasi gelmemis hem muhtemelen yorgunluktan. Kanama alani vs olsa sabah kontrolde gorunurdu diy3 dsnuyrn

Selam kızlar nasılsınız? 2 gün ban yedim yeni çıktım mapustan 🤣

Herkes iyidir umarım ultrason fotoları gelmeye başlamış 😍
Ahh deli kız ya hep bir ban ile kayboluyorsun dedim zaten acaba yine kime kendini tutamadı😂

Benim yarın 10:30 resmen kendimi yokluyorum tamam belirti var korkma bence durmadı kalbi diye 🙈son güne kadar bu korku asla olmuyor bak hiç karamsar asla olmuyorum da işte randevu zamanı gerginlik tavan eşik olan 9. Haftayı geçince daha rahat edeceğim gibi bir umut 🙈

Ahh deli kız ya hep bir ban ile kayboluyorsun dedim zaten acaba yine kime kendini tutamadı😂

Benim yarın 10:30 resmen kendimi yokluyorum tamam belirti var korkma bence durmadı kalbi diye 🙈son güne kadar bu korku asla olmuyor bak hiç karamsar asla olmuyorum da işte randevu zamanı gerginlik tavan eşik olan 9. Haftayı geçince daha rahat edeceğim gibi bir umut 🙈
Oooo sabahlar olmaz şimdi 😍 büyümüştür minişin. Yarın kaç oluyor tam?

Oooo sabahlar olmaz şimdi 😍 büyümüştür minişin. Yarın kaç oluyor tam?
Takvim 7+3 ama bir önce 2 gün geri çıkmıştı belki 7+1 olabilir her hafta çağırınca kocamanlığı milim milim görüyoruz 😂cidden bu kez bu süreci sağlıkla tamamlamak bir nasip olsa beynimden bir yer uçacak 🤲🏻😂

9 haftayı geçmiş olarak söylüyorum valla geçmiyor korku 😪benimde bebeğimin 9.haftada kalbi durmuştu

X