- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.701
Rus TRTesekkurler cevap için. Sen nerelisin canim farkli bir şiven var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rus TRTesekkurler cevap için. Sen nerelisin canim farkli bir şiven var
kesinlikle benim de böyle. karnım o kadar şiş ki. özellikle yemekten sonra aşırı bir gerginlikBenimde öyle karnım o kadar gergin duruyor ki nefes alamıyorum nerdeyse.. hepimiz aynı durumları yaşıyoruz galiba
Eşim bugün dedi ama hala aramadıBiz hakkariye gidiyoruz sizin belli olmadı mı daha
Ay güzel bir yer çıkar inşallah sizeEşim bugün dedi ama hala aramadı
Büyük ihtimalle gazımız varkesinlikle benim de böyle. karnım o kadar şiş ki. özellikle yemekten sonra aşırı bir gerginlik
Ben o ilacı hiç kullanmadım. Mide bulantım gün içinde çok oluyor ama kusmadım şükür. Prilam İçinde varsa fazlasına gerek yok zaten. Folik asit bebeğin ileride omuriliğinde sorun çıkmasını yüksek ölçüde önlüyor. Plesanta oluştuktan sonra da gerek görmedi. Bir sonraki kontrole kadar sabır hepimizeTeyzem de bana söylüyor kızım kullandığın ilaçlar daha sonra vücudunda çıkacak diye o daha çok doğal şeylerden yana hep banada mantıklı geliyor açıkcası ama folik asiti doktor vermedi bittikten sonra primal olarak verdiği mide bulantısı için olanda desteği var falan dedi kafam karıştı..
Demek ki benimki de gerek duymadı çok ilaçlardan yana değil, benimde mide bulantım oluyor ama kusmadım sabah ne olur ne olmaz bir tane içiyorum, normal de sabah akşam bende 1 tane içiyorum bakalım sabır bize artıkBen o ilacı hiç kullanmadım. Mide bulantım gün içinde çok oluyor ama kusmadım şükür. Prilam İçinde varsa fazlasına gerek yok zaten. Folik asit bebeğin ileride omuriliğinde sorun çıkmasını yüksek ölçüde önlüyor. Plesanta oluştuktan sonra da gerek görmedi. Bir sonraki kontrole kadar sabır hepimize
Ayy bende bazen deli gibi gerilmek istiyoruuummSırt üstü yatınca özellikle geceleri nefesim kesiliyodu.Bugun doktora sordum.Sirt üstü yatınca rahim genisliyo bebek küçükte olsa baskı yapar tansiyonunu oynatır dedi.Cikinca tansiyon ölçtürdüm 8-6 çıktı.Daha tövbe sırt üstü
Doktorunu dinlersen daha iyi olur.Sonucta gebelik öncesi alınmaya baslanmis.fazlasi bildiğim kadarıyla zeka geriliği yapıyor.Günaydın. Folik asiti bıraktım bugün. Aranızda bırakan var mı. Gebelikten 3 ay önce başlamıştım. 12.haftaya kadar devam etmek gerekiyor diye biliyordum ama dr yeterli alma artık dedi.
Resmi bulamadim tekrar ama sol ust taraftaydi o resimde sanirim. Verilen tum ultrason resimlerinde yazar mesela 6week5day kisaltilmis olarak 6w5d diye yazıyorNerde yaziyor
Aa buldum şimdi yeni yeni şeyler öğreniyorum 7 hafta 4 gün çıktım bana göre tam 8 diResmi bulamadim tekrar ama sol ust taraftaydi o resimde sanirim. Verilen tum ultrason resimlerinde yazar mesela 6week5day kisaltilmis olarak 6w5d diye yazıyor
Sorun olmuyor. Sadece sedatif özelliği oluyor. Uykuya eğilim. Gün içinde sizi zorluyorsa daha erken saatlerde alabilirsiniz…Prilam bende kullanıyorum o yüzden doktorum folik asiti kesti ama mide bulantım çok yok sabah kalkınca oluyor öyle kusmadım hiç bende sabah aç karnına içiyorum, sorun olur mu?
değişik gerçekten. bir de midem yanmaya başladı, kussam rahatlayacağım ama kusamıyorum da. biraz tuzlu salatalık yedim iyi geldi.Büyük ihtimalle gazımız var
Sabahları oluyor ama kusmuyorum içmesem ne olur bilemedim, yarın bir içmeyeyim olmadı..Sorun olmuyor. Sadece sedatif özelliği oluyor. Uykuya eğilim. Gün içinde sizi zorluyorsa daha erken saatlerde alabilirsiniz…
Kontrol altında tutabiliyorsanız hiç içmeyebilirsinizde..
Leblebide iyi gelirdeğişik gerçekten. bir de midem yanmaya başladı, kussam rahatlayacağım ama kusamıyorum da. biraz tuzlu salatalık yedim iyi geldi.
Tamamen mi bıraktırdı .bana yeni gittiğim doktor folbial çok yüksek folden q gibi bi ilacı söyledi kullan diye.geçiş yapsam mı hala bilemedimGünaydın. Folik asiti bıraktım bugün. Aranızda bırakan var mı. Gebelikten 3 ay önce başlamıştım. 12.haftaya kadar devam etmek gerekiyor diye biliyordum ama dr yeterli alma artık dedi.
Aa noldu?Selam kızlar nasılsınız? 2 gün ban yedim yeni çıktım mapustan
Herkes iyidir umarım ultrason fotoları gelmeye başlamış
Evet tamemen bıraktım 2 hafta sonra kontrol var. Hayırla hızla geçsin kontrol gelsinTamamen mi bıraktırdı .bana yeni gittiğim doktor folbial çok yüksek folden q gibi bi ilacı söyledi kullan diye.geçiş yapsam mı hala bilemedim