2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sırt üstü yatınca özellikle geceleri nefesim kesiliyodu.Bugun doktora sordum.Sirt üstü yatınca rahim genisliyo bebek küçükte olsa baskı yapar tansiyonunu oynatır dedi.Cikinca tansiyon ölçtürdüm 8-6 çıktı.Daha tövbe sırt üstü 😂

Teyzem de bana söylüyor kızım kullandığın ilaçlar daha sonra vücudunda çıkacak diye o daha çok doğal şeylerden yana hep banada mantıklı geliyor açıkcası ama folik asiti doktor vermedi bittikten sonra primal olarak verdiği mide bulantısı için olanda desteği var falan dedi kafam karıştı..
Ben o ilacı hiç kullanmadım. Mide bulantım gün içinde çok oluyor ama kusmadım şükür. Prilam İçinde varsa fazlasına gerek yok zaten. Folik asit bebeğin ileride omuriliğinde sorun çıkmasını yüksek ölçüde önlüyor. Plesanta oluştuktan sonra da gerek görmedi. Bir sonraki kontrole kadar sabır hepimize 🙃

Ben o ilacı hiç kullanmadım. Mide bulantım gün içinde çok oluyor ama kusmadım şükür. Prilam İçinde varsa fazlasına gerek yok zaten. Folik asit bebeğin ileride omuriliğinde sorun çıkmasını yüksek ölçüde önlüyor. Plesanta oluştuktan sonra da gerek görmedi. Bir sonraki kontrole kadar sabır hepimize 🙃
Demek ki benimki de gerek duymadı çok ilaçlardan yana değil, benimde mide bulantım oluyor ama kusmadım sabah ne olur ne olmaz bir tane içiyorum, normal de sabah akşam bende 1 tane içiyorum bakalım sabır bize artık 😌

Sırt üstü yatınca özellikle geceleri nefesim kesiliyodu.Bugun doktora sordum.Sirt üstü yatınca rahim genisliyo bebek küçükte olsa baskı yapar tansiyonunu oynatır dedi.Cikinca tansiyon ölçtürdüm 8-6 çıktı.Daha tövbe sırt üstü 😂
Ayy bende bazen deli gibi gerilmek istiyoruuumm 🤪

Günaydın. Folik asiti bıraktım bugün. Aranızda bırakan var mı. Gebelikten 3 ay önce başlamıştım. 12.haftaya kadar devam etmek gerekiyor diye biliyordum ama dr yeterli alma artık dedi.
Doktorunu dinlersen daha iyi olur.Sonucta gebelik öncesi alınmaya baslanmis.fazlasi bildiğim kadarıyla zeka geriliği yapıyor.🎈🌹

Prilam bende kullanıyorum o yüzden doktorum folik asiti kesti ama mide bulantım çok yok sabah kalkınca oluyor öyle kusmadım hiç bende sabah aç karnına içiyorum, sorun olur mu?
Sorun olmuyor. Sadece sedatif özelliği oluyor. Uykuya eğilim. Gün içinde sizi zorluyorsa daha erken saatlerde alabilirsiniz…
Kontrol altında tutabiliyorsanız hiç içmeyebilirsinizde..

Sorun olmuyor. Sadece sedatif özelliği oluyor. Uykuya eğilim. Gün içinde sizi zorluyorsa daha erken saatlerde alabilirsiniz…
Kontrol altında tutabiliyorsanız hiç içmeyebilirsinizde..
Sabahları oluyor ama kusmuyorum içmesem ne olur bilemedim, yarın bir içmeyeyim olmadı..

Günaydın. Folik asiti bıraktım bugün. Aranızda bırakan var mı. Gebelikten 3 ay önce başlamıştım. 12.haftaya kadar devam etmek gerekiyor diye biliyordum ama dr yeterli alma artık dedi.
Tamamen mi bıraktırdı .bana yeni gittiğim doktor folbial çok yüksek folden q gibi bi ilacı söyledi kullan diye.geçiş yapsam mı hala bilemedim 🤔

X