2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sirt ağrısı kulunc ortası bnde de var.
Birde benim kasiklarim dolu dolu baski hissi surekli idrara sikisiklik hissi var.

Çoğunlukla gece güzel uyuyordum bir kaç gündür çok geç yatıyorum gündüz de uyıyorum sende muhtmelen gündüz kestirdiğin için uyuyamıyorsun bir de rüya durumunuz nasıl hergün istisnasız rüya görüyorum ben ya

Ben hamile kalmadan önce çok görüyordum hamilelikle falan alakalı şimdi hiç bişey göremiyorum

Kaç haftalık canım ? Gaz ve şişkinlik çok oluyor genelde bu dönemler
Tam 8 haftalık olduk bugün, bende her zaman şişkinlik gaz vardı hatta inşallah çocuğum bana çekmez kolik falan olmaz diye umut ediyoruum etkisi oluyor mu acaba bu durumlar bebeğe..

Kizlar benim bulantilar artiyor, kusmalarim ikiye cikti. Doktorun verdigi zofer’i duzenli icmiyorum sanirim icmem gerek. Ne yesem sislik, reflu, gastrit, surekli ac gibi midem agriyor hatta sirtima vuruyor, midem devamli eksi, yaniyor. Annem ilk hamileliginde bulanti yasamis hafif arada kusarmis ama rahat gecirmis, ona neden benzememisim acaba..
Uzerine bir de her iki koltuk altimda hafif sislik ve asiri derecede hassasiyet var, dokununca aciyo. Tecrubeli hanimlarin pratik tavsiyelerine cook ihtiyacim var.

Tam 8 haftalık olduk bugün, bende her zaman şişkinlik gaz vardı hatta inşallah çocuğum bana çekmez kolik falan olmaz diye umut ediyoruum etkisi oluyor mu acaba bu durumlar bebeğe..
Sanmıyorum bizde olmadi gaz için acillik olmuşluğum var universite okurken. Kızım masallah catir cutur bebekliginden beri.kolik bebek cok zor insallah hicbirimizde zor olmaz bu durum

Sanmıyorum bizde olmadi gaz için acillik olmuşluğum var universite okurken. Kızım masallah catir cutur bebekliginden beri.kolik bebek cok zor insallah hicbirimizde zor olmaz bu durum
Ahahahahha bende doktora gitmiştim böbreklerim için falan gaz doluydu karnım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…