2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İkinci hamileligimde büyük oğlum 15aylikti ozaman gerçekten zordu daha oda bebek çünkü. Şuanda büyük okula gidiyor küçükte 4yasinda daha kolay oyalaniyor çok şükür. Eylülde ikiside gidecek okula. Zaten artık yemekti ev duzeniydi belli bı duzende daha rahatım. 2cocuktansa 3daha kolay olacak gibi geliyor bana bakalım

Zor oluyor tabi insanın tüm dengesi hayatı değişiyor... Bir de evde ilgi bekleyen çocuk varsa daha zor oluyor her şey

İkinci hamileligimde büyük oğlum 15aylikti ozaman gerçekten zordu daha oda bebek çünkü. Şuanda büyük okula gidiyor küçükte 4yasinda daha kolay oyalaniyor çok şükür. Eylülde ikiside gidecek okula. Zaten artık yemekti ev duzeniydi belli bı duzende daha rahatım. 2cocuktansa 3daha kolay olacak gibi geliyor bana bakalım

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum ben bu olaydan çok etkilendim ölüm anını evde gördüm çünkü, şimdi kendimi huzursuz hissediyorum. Galiba içim kalkmış annem öyle söylüyor . Böyle durumlarda ne yapılıyor bilen var mı ?? Hamile olmasam anında o gün pasiflora şurubuma sarılırdım ama şimdi içemiyorum

Evet bir düzen olusturunca daha kolay oluyordur... Ben ev iş çocuk hamilelik dortlusun da baya yoruluyorum

Afakan dedikleri olay mi? Ac karina ona basiyorlar ama sana olmaz . Ac karina tahin helvası ye iyi geldigi soylenir mide ye

Kizlar hic polip aldiran oldu mu rahimden?
Annemde polip cikti hfta ya alinacak. Kolay oldugunu duydum ama tekrarliyormus sanırım
Polip farklı ama annemin kisti vardı polipte olabilir tam hatırlamıyorum ama vücut bunu tekrarlıyor mesela annemin vücudu kist alınsa da tekarlamaya meyilli ama iyi huylular göğsünde ve rahminde var, rahimdekini 2-3 defa aldırdı ve tekrarladı şu anda da var. Bu tür şeyleri vücut tekrarlıyormuş ama sağlık bu rahat eder bir süre şikayetlerinden

Ahh o benim de var
Dehşet bir sırt ağrısı
Bende şimdi onu yazmak için girdim sizler yazmışsınız, ne zaman geçer tam olarak kızlar ben birde bel kıtlatmayı çok seviyorum ondan mı ağrıyor diyorum bugünde yoruldum ama boynuma kadar ağrı var uzanıyorum da geçmedi sağıma dönüyorum aynı soluma dönüyorum aynı

Aa olabilir bak bende çok seviyorum ve hamileliği öğrendiğimden beri kendimi hep tutuyorum uyumadan terapi gibi gelirdi sırtıma falan bastırıp öyle uykuya dalabiliyordum belki de onun huzursuzluğu vardır

Aa olabilir bak bende çok seviyorum ve hamileliği öğrendiğimden beri kendimi hep tutuyorum uyumadan terapi gibi gelirdi sırtıma falan bastırıp öyle uykuya dalabiliyordum belki de onun huzursuzluğu vardır
Oo bendensin sende, eşime bastırırdım hep birde sağ sol kıt dedik mi tamamdır baştan aşağa öyle yapıyorum yatarken yoksa uyuyamam doktorum da senin ağrın belden gelecek ters rahim olduğu için demişti acaba ekstrası var mı erken mi acaba kafamda deli sorular.. birde ben geceler uyuyamıyorum sizde de öyle mi gündüz biraz kestiriyorum diye mi acaba

Dinlenim diye yatıyorum yok sanki dahada agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…