2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Taşınmak yormayacak belli ki Eşimin kararsızlığı yoruyor beni artık bdv resmen konu açacağım onun içinde çok zor bir durum ama gidip gitmemeye karar veremiyor herkesi umutlandırıyor en son gitmiyorum diyip dilekçe verdi dün ve akşamına komseri arayıp iptal ettirdi, istanbulda kiralar almış başını gidiyor oda kendince haklı ama beni de yıpratıyor ve ailemde ilk defa gurbete çıkacağım gitmediğim için umutlanmıştı orta da kalan ben oluyorum, kendi kendine yazıyor kendi kendine çiziyor olan bana oluyor. Taşınmak bir yana eşimin kararsızlıkları bir yana..
Ben sabırsızlıkla tayin bekliyorum inşallah açıklayacaklar 😍Antalyada çok yoruldum çok kalabalık çok pis oldu(((

Günaydın. Folik asiti bıraktım bugün. Aranızda bırakan var mı. Gebelikten 3 ay önce başlamıştım. 12.haftaya kadar devam etmek gerekiyor diye biliyordum ama dr yeterli alma artık dedi.

Günaydın. Folik asiti bıraktım bugün. Aranızda bırakan var mı. Gebelikten 3 ay önce başlamıştım. 12.haftaya kadar devam etmek gerekiyor diye biliyordum ama dr yeterli alma artık dedi.
Kaçıncı haftadasın canım hep 12.haftaya kadar kullan der doktorlar 🙄 ben şahsen devam ediyorum riske atmamak için 12.haftadan sonra bırakacağım.

Kaçıncı haftadasın canım hep 12.haftaya kadar kullan der doktorlar 🙄 ben şahsen devam ediyorum riske atmamak için 12.haftadan sonra bırakacağım.
8+6. Tüp bebekle gebe kaldım. Günlük iğne ve ilaçlarım çok ağırfu hafifletecek devam ediyoruz. Folik asit değerime bakarak, artık kullanma, Plesanta oluştuktan sonra gerek yok dedi

8+6. Tüp bebekle gebe kaldım. Günlük iğne ve ilaçlarım çok ağırfu hafifletecek devam ediyoruz. Folik asit değerime bakarak, artık kullanma, Plesanta oluştuktan sonra gerek yok dedi
Hmm anladım canım değerlerine baktıysa doğrudur tabii doktorun en iyisini bilir sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah 🌸

Benim doktorum da vermedi bana, mide bulantısı için verdiği ilaçta folis asit desteği var gerek yok dedi devam etmek gerekir mi acaba? Bilemedim..

Bende hamile kalmadan 2 ay önce başladım en son 22.05 de doktora gittim folik asit de içinde (içinde folik asit omega 3 vitaminler ve mineraller) bulunan bir ilaç verdi ve en az 3 ay kullanıcaz dedi ama bakalım 22 sinde kontrolde sorarım tekrar 😇

Ben daha önce mayis annelerini takip ediyordum olmadi, şimdi buraya da yazmıyorum ama okuyorum. Carsmaba günü kanamam oldu baya kirmiziydi 1 gün yatış verildi. igne, serum, progestanla şimdilik durdu lekelenmem var. Progestan kullanıyorum. Kalp.atışını duyduk bakalim ne olacak. Şuanda yatıyorum eşim yemek, çocuk ve temzlizlikle uğraşıyor ..lekelenmesi ,kanamasi olanlara acil şifalar diliyorum. Mayis annelerinde de şakır şakır kanayan annelerin bebekleri doğdu umudumuzu kaybetmeden bekleyelim inşallah.

Merhaba 22 mayis beta 952 çıktı 24 de alttan zorda olsa kese göründü bugün kontrolüm var kalp atışı için sağlık ocağından doktorim kontrol için tahliller istedi dünkü betam 9156 çıkmış biraz düşük geldi kizlar sizce nasıl
Arada gün çok hesap yapmak lazım ama sanmıyorum kötü oldugunu

Bu arada kızlar mide bulantısı için tavsiyem prilam zoferi çok çok gerekmedikçe kullanmayin çünkü ağır yan etkileri var şöyle düşünün ki kemoterapi alan hastalarin tedavisinde kullanılıyor
Prilam vitamin ilaçlarının yüksek dozu.. B vit oldukları içinde vücutta aslında çokça birikmiyorlar. Gerekmedikçe elbetteki kullanmak anlamsız, ama gerekli olan biri de böyle söylerseniz kullanmayı reddedebilir.

Prilam vitamin ilaçlarının yüksek dozu.. B vit oldukları içinde vücutta aslında çokça birikmiyorlar. Gerekmedikçe elbetteki kullanmak anlamsız, ama gerekli olan biri de böyle söylerseniz kullanmayı reddedebilir.
Çok gerekmedikçe dedim zaten 🤷herkesin kendi fikir ve mantığı vardır diye düşünüyorum

X