- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.601
AynenHahahaa dimi yatmanla kalkman bir oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenHahahaa dimi yatmanla kalkman bir oluyor
Aynen bizde de yüzde yüz dedi erkek daha önce kendini gösteriyor gibi ama arkadaşa da altı aya kadar kız dediler sonra oğlan dedi doktor oğlu olduBen de oglumu 11. Haftada öğrenmiştim yuzde 80 erkek demisti doktorum
bak şimdi bu hiç olmadı yeni fobi edindirdin banaAynen bizde de yüzde yüz dedi erkek daha önce kendini gösteriyor gibi ama arkadaşa da altı aya kadar kız dediler sonra oğlan dedi doktor oğlu oldu
Geçmiş olsun .benim de pazartesi kanama oldu ya sonra kahverengi döndü. Dün doktor baktı yanında damarları var ondan .extra birsey yazdırmadı. Bebek gayet iyibende evde uzanıyorum hiç birsey yapmıyorum. Insallah siziniz yakın zamanda geçerKızlar ben yine acildeydim kahverengi lekelenme oldu hemen gittim kese dışında küçük bı kanama alanı varmış prulotoj iğne yaptı duphaston hap verdi düşük tehlikesi var bunları kullan istiraat et dedi ben çok tedirginim
Sayfa etiketlemeyi beceremedim ismini yazayımAa hangi sayfaydı bi ara görmüştüm bende sanki
Irmak neguzel isim adıyla yaşasın kızınKizlar bakin drive in hatırlatması 4 yil önce kızıma bunu yptrmistim temmuzda dogdu herseyi son ay yaptirmisim hatta. Fikir olsun derseniz bir bakin .belki moda baskadir simdi yada tarza gore degisir. 4 yil once bunu begenmistim.
Canım geçmiş olsun çok. Böyle zamanda kendini de geçiyorsun da evde olan küçük çocuk için mecbur birşeyler yapman lazım. Allah güç kuvvet versin sana. İçerdeki minikte birdaha korkutmaz inşallah sağlıkla büyürİyiyim uzanıyorum şimdilik yine ev işleri karnı aç bebe ne yapsam diye kara kara düşünüyorum
Valla bilmiyorum doktorun emin olması önemlibak şimdi bu hiç olmadı yeni fobi edindirdin bana
Benim 2oğlum var 6 ve 4yaş. Çok kavga etselerde birbirleri olmadan hiç yapamazlar harika birşey hemcins olması. Ama tabi kızım olsun istiyorum bende artık çocuklarımda kız kardeş istiyorlar çok inşallah sağlıkla kızım olur.ay hadi hayırlısı bakalım 12 den sonra doktorlardan tahminler gelmeye başlar
gönlüne göre olsun canım inşallah =)
benim de bir oglum var. herseyin başı sağlık tabi de bazen düşününce ogluma erkek kardeş olsun diyorum. sonra da kendimi düşünüp bir de kızım olsun onu tadariz diyorum. tipik terazi burcu kararsızlığı devam
Bende aynı senin gibiyim canım annem aylar oldu gelmeyeli evime. Bı yemek yapıp bile göndermez sağolsun. Yatmalik hasta olmadığım sürece cagirmam bende zaten oda böyle mutlu. Hayatında kimseyi istemiyor yıllardır depresyonda. Bir tane ablam var oda uzakta. Kayinvalidem yakında sağolsun o var gene zorda olunca geliyor soruyor. Napalim kabul ettim artık bendeYo herkes var ama yanlızım gurbette değilim memleketimdeyim ama gel gör ki gurbet gibi
Geçtiğini biliyoruz aslında yasadik ama işteBende son diye düşünüyorum kendimde ikinci çocuğum olacak bu inşallah ama şimdi daha iyiyim şükür ins geçecek
Geçmiş olsun nekadarlikti? Hayırlısıyla en güzel zamanda Rabbim nasip etsin inşallah sağlıklaSelam kızlar ben düşük yaptım..rabbim sizlere sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah
Ayy Allah korusun ya o kötü işte. Kendini hazirliyorsun az zaman değilAynen bizde de yüzde yüz dedi erkek daha önce kendini gösteriyor gibi ama arkadaşa da altı aya kadar kız dediler sonra oğlan dedi doktor oğlu oldu
Geçmiş olsun çok. Hayırlı zamanda nasip olsun insallah size de sağlıklaMerhaba kızlar beni çıkarabilirsiniz, maalesef düşükle sonuçlandı. Umuyorum hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Sağlıklı bebek tutunamaz derler vardır bı hayir tabi biz bilemeyiz. Sağlıkla kolaylıkla nasip etsin rabbim7 haftalıktı canım çok teşekkür ederim
Zor oluyor tabi insanın tüm dengesi hayatı değişiyor... Bir de evde ilgi bekleyen çocuk varsa daha zor oluyor her şeyGeçtiğini biliyoruz aslında yasadik ama işte