- 18 Mart 2022
- 727
- 534
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.641
Ayy evettDinlenim diye yatıyorum yok sanki dahada agriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evettDinlenim diye yatıyorum yok sanki dahada agriyo
Saglikli bir sekilde yenisi nasip olsun insallah Her seyde bir hayir vardir.Merhaba kızlar beni çıkarabilirsiniz, maalesef düşükle sonuçlandı. Umuyorum hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Sirt ağrısı kulunc ortası bnde de var.Bende şimdi onu yazmak için girdim sizler yazmışsınız, ne zaman geçer tam olarak kızlar ben birde bel kıtlatmayı çok seviyorum ondan mı ağrıyor diyorum bugünde yoruldum ama boynuma kadar ağrı var uzanıyorum da geçmedi sağıma dönüyorum aynı soluma dönüyorum aynı
Benimde öyle karnım o kadar gergin duruyor ki nefes alamıyorum nerdeyse.. hepimiz aynı durumları yaşıyoruz galibaSirt ağrısı kulunc ortası bnde de var.
Birde benim kasiklarim dolu dolu baski hissi surekli idrara sikisiklik hissi var.
Oo bendensin sende, eşime bastırırdım hep birde sağ sol kıt dedik mi tamamdır baştan aşağa öyle yapıyorum yatarken yoksa uyuyamam doktorum da senin ağrın belden gelecek ters rahim olduğu için demişti acaba ekstrası var mı erken mi acaba kafamda deli sorular.. birde ben geceler uyuyamıyorum sizde de öyle mi gündüz biraz kestiriyorum diye mi acaba
Ben hamile kalmadan önce çok görüyordum hamilelikle falan alakalı şimdi hiç bişey göremiyorum
Çoğunlukla gece güzel uyuyordum bir kaç gündür çok geç yatıyorum gündüz de uyıyorum sende muhtmelen gündüz kestirdiğin için uyuyamıyorsun bir de rüya durumunuz nasıl hergün istisnasız rüya görüyorum ben ya
Kaç haftalık canım ? Gaz ve şişkinlik çok oluyor genelde bu dönemlerBenimde öyle karnım o kadar gergin duruyor ki nefes alamıyorum nerdeyse.. hepimiz aynı durumları yaşıyoruz galiba
Yaaa ne güzel keşke bende arada bir görsem bari hergün ya hergünBen hamile kalmadan önce çok görüyordum hamilelikle falan alakalı şimdi hiç bişey göremiyorum
Evet canım iyiyim şimdilik çok şükürPembis Hayaller canım naptın nasıl oldun eve geçtin mi
Tam 8 haftalık olduk bugün, bende her zaman şişkinlik gaz vardı hatta inşallah çocuğum bana çekmez kolik falan olmaz diye umut ediyoruum etkisi oluyor mu acaba bu durumlar bebeğe..Kaç haftalık canım ? Gaz ve şişkinlik çok oluyor genelde bu dönemler
Benim bildiğim emzirirken oluyor şimdi değil öyle diyorlar hep yani inşallah olmuyodurTam 8 haftalık olduk bugün, bende her zaman şişkinlik gaz vardı hatta inşallah çocuğum bana çekmez kolik falan olmaz diye umut ediyoruum etkisi oluyor mu acaba bu durumlar bebeğe..
İnşallaaahhBenim bildiğim emzirirken oluyor şimdi değil öyle diyorlar hep yani inşallah olmuyodur
Çok şükür canım kanama durdur demiEvet canım iyiyim şimdilik çok şükür
Kan hacminden sanırım o sıkışıklık hissi. Sanki saatlerdir idrara cikmiyor gibi oluyorBenimde öyle karnım o kadar gergin duruyor ki nefes alamıyorum nerdeyse.. hepimiz aynı durumları yaşıyoruz galiba
Sanmıyorum bizde olmadi gaz için acillik olmuşluğum var universite okurken. Kızım masallah catir cutur bebekliginden beri.kolik bebek cok zor insallah hicbirimizde zor olmaz bu durumTam 8 haftalık olduk bugün, bende her zaman şişkinlik gaz vardı hatta inşallah çocuğum bana çekmez kolik falan olmaz diye umut ediyoruum etkisi oluyor mu acaba bu durumlar bebeğe..
Evet beyaz akıntıya çevirdi iğne işe yaradı sanirim çok şükürÇok şükür canım kanama durdur demi
Çok şükür canımEvet beyaz akıntıya çevirdi iğne işe yaradı sanirim çok şükür
Benim bir fikrim yok ama olabilir senin dediğin yani zaten idrara gidiyorsun geliyorsun dediğin gibi sanki hiç çıkmamış gibisinKan hacminden sanırım o sıkışıklık hissi. Sanki saatlerdir idrara cikmiyor gibi oluyor
Ahahahahha bende doktora gitmiştim böbreklerim için falan gaz doluydu karnım inşallahSanmıyorum bizde olmadi gaz için acillik olmuşluğum var universite okurken. Kızım masallah catir cutur bebekliginden beri.kolik bebek cok zor insallah hicbirimizde zor olmaz bu durum