2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ah kuzum ahh benim ocak ayinda ki halimsin Allah yardimcin olsun. Ustune bide sendromlu 4 yas bebe vardi bende birde gebelik zor gercekten. Ama bir tasin tüy gibi hafiflersin insallah yerlesince cok dikkat et nolur oldugu kadar diyorum sana. Ben kndimi cok hirpaladim o dönem 😞
Taşınmak yormayacak belli ki Eşimin kararsızlığı yoruyor beni artık bdv resmen konu açacağım onun içinde çok zor bir durum ama gidip gitmemeye karar veremiyor herkesi umutlandırıyor en son gitmiyorum diyip dilekçe verdi dün ve akşamına komseri arayıp iptal ettirdi, istanbulda kiralar almış başını gidiyor oda kendince haklı ama beni de yıpratıyor ve ailemde ilk defa gurbete çıkacağım gitmediğim için umutlanmıştı orta da kalan ben oluyorum, kendi kendine yazıyor kendi kendine çiziyor olan bana oluyor. Taşınmak bir yana eşimin kararsızlıkları bir yana..

Son düzenleme:
Ben kız gördüm ama bilmiyorum... Şu ultrason resmine göre yorum yapan arkadaş sürekli erkek diyor bana 🤣
ay hadi hayırlısı bakalım 12 den sonra doktorlardan tahminler gelmeye başlar
Ben de hamile kalmadan önce tontiş bir bebeğim olduğunu görmüştüm erkekti, ultrason fotosuna göre tahmin yapan kişi de erkek dedi 😊 bir kızım var ama bunda da kızım olsa hiiç yok demem hatta sevinçten uçarım 😍
gönlüne göre olsun canım inşallah =)
Bende erkek bebek görüyorum. Bi kızım var hayırlısı saglikli olsunda farketmez evlat yani😊 ama kizimin bir kiz kardeşi olsun isterim 😊
benim de bir oglum var. herseyin başı sağlık tabi de bazen düşününce ogluma erkek kardeş olsun diyorum. sonra da kendimi düşünüp bir de kızım olsun onu tadariz diyorum. tipik terazi burcu kararsızlığı devam :KK70:

Taşınmak yormayacak beni belli ki Eşimin kararsızlığı yoruyor beni artık bdv resmen konu açacağım onun içinde çok zor bir durum ama gidip gitmemeye karar veremiyor herkesi umutlandırıyor en son gitmiyorum diyip dilekçe verdi dün ve akşamına komseri arayıp iptal ettirdi, istanbulda kiralar almış başını gidiyor oda kendince haklı ama beni de yıpratıyor ve ailemde ilk defa gurbete çıkacağım için gitmediğim için umutlanmıştı orta da kalan ben oluyorum, kendi kendine yazıyor kendi kendine çiziyor olan bana oluyor. Taşınmak bir yana eşimin kararsızlıkları bir yana..
Oooo canım demek ki her kosula gore değerlendiriyor fayda yarar kar zarar mi yaptı ki.Gercekten zor bir durum stres olma yinede olacağına varır. Ama kararsizlik bu konuda biraz zor olur tabi birde toplanmisken

Oooo canım demek ki her kosula gore değerlendiriyor fayda yarar kar zarar mi yaptı ki.Gercekten zor bir durum stres olma yinede olacağına varır. Ama kararsizlik bu konuda biraz zor olur tabi birde toplanmisken
İstanbulda da kalsak her türlü ev değişikliği yapacaktık oturduğum mahalleden evden memnun değildim toplanmak hiç sıkıntı değil benim için, ben çocuğuma orda iyi yeterim diyor burda 4-5 bin kira vereceğime giderim orda daha uyguna otururum istek ve arzularımızı tamamlarım diyor haklı haksız diyemiyorum da ama insanları umutlandırıp bırakması yersiz..

Benimde o haftalarda başladı şükür şu an biraz daha iyiyim...
Senin zamanına gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum bende. 12gibi azalıyor genel olarak benimde. Şuara tavan yaptı. Son hamilelik( tabi nasip de ) diye düşünüyorum tadını çıkar diyorum ama bulantiyla olmuyor cidden günler yıl gibi

Tünaydın kızlar telefonu yeni elime aldım sayılır cenazemiz vardı eşimin teyzesini kaybettik . Çok gençti 13 yaşında bir kız cocugu emanet edip gitti bize bi anneannesi var babası başka sehirde yaşıyor annekigi tadıyorum ben 2 gündür 😔 bizimki daha gelmeden ablası oldu bile
Başınız sağolsun genç ölüm zor gerçekten birde küçükmüş kızı. Allah kolaylık versin hepinize

Senin zamanına gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum bende. 12gibi azalıyor genel olarak benimde. Şuara tavan yaptı. Son hamilelik( tabi nasip de ) diye düşünüyorum tadını çıkar diyorum ama bulantiyla olmuyor cidden günler yıl gibi
Bende son diye düşünüyorum kendimde ikinci çocuğum olacak bu inşallah ama şimdi daha iyiyim şükür ins geçecek 🤲

ay hadi hayırlısı bakalım 12 den sonra doktorlardan tahminler gelmeye başlar

gönlüne göre olsun canım inşallah =)

benim de bir oglum var. herseyin başı sağlık tabi de bazen düşününce ogluma erkek kardeş olsun diyorum. sonra da kendimi düşünüp bir de kızım olsun onu tadariz diyorum. tipik terazi burcu kararsızlığı devam :KK70:
Evet tahminler başlar... Ben oğlumu öğrenmiştim on ikinci haftası sanırım bakalım bunu ne zaman ogrenecegim 🤣

Özel hastanedeyim ama bir kadın dogumcu var diğer 2 su izindeymis. Yoğunluk dan bir türlü gelmedi doktor. Ama kanamam yok derecesine geldi çok şükür.🙏Keseye bakıp anlayacağız artık
Çok iyi canim oda zamanla biter insallh kesende duzgundur insallh. bisey yoksa belki kalp atışını bile duyabilirsin ben 6+4 de duymuştum

X