- 11 Nisan 2022
- 3.040
- 2.689
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.621
Yılbaşında antibiyotik başladık. Antibiyotik bitince , 4 gün daha bekledim, iyi olunca aşı oldu. Her aşıdan sonra böyle ateşli, huysuz oluyor. Bexero 28 gün sonra yaptıracağım. 8 10 13 aylar bexero. Nimerix 14 teydi erteleceğim sanırım.Canim aşıdan ateş bu kadar sürer mi bilemedim.bizimde Çarşamba günü bir yaş aşısı var.15aylik bexero hayrlisi olsun.insallah geçer biran önce
Teşekkür ederim. Hiç Bi yere çıkmadı. Hastalığı yeni atlattı diye misafir de almadık. Her aşıda böyle oluyor. Ateş düşürücü alınca düşüyor, yarın 4. gün yine ateş çıkarsa dr a götüreceğim.Gecmis olsun asidan oldugu kesin mi? Burda asi atesi icin 38i gecmez diyorlar ve ates dusurucu vermiyorlar.
Gtmez miyiz. Alerjiye yönlendirdi. Alerjik galiba buda ablası gibi rinit olabilir.Of of 3 gece oldu bizim de balgamlı burun akıntısı devam. Meme ve su ile besleniyor. Aç karnına antibiyotik kullanıyor, sonra safra ile antibiyotik kusuyor. Sürekli ağlamalı uykulu ve omuzdan inmiyor. Sürekli serum su sıkıyorum çekiyorum. Ciğere inebilir demişti dr. Bu akşam birazcık iyi, çok az kabak yedi, biraz da oyuncaklarla oynadı. Geçecek inşallahDr a gittiniz mi
1yasta kac aşı oluyordu. Ebem aradı yarın olacaktı aşının biri yok Perşembe gel dedi acaba birden fazla mi?Kızlar 1 yaş asimiz var bugün. Nasıl zorluyor mu çok. Burnu akıyor ama doktor alerji gibi duruyor dedi yptir aşıyı iyiyken dedi.
Kızlar 1 yaş asimiz var bugün. Nasıl zorluyor mu çok. Burnu akıyor ama doktor alerji gibi duruyor dedi yptir aşıyı iyiyken dedi.
İki kol bir bacak yapılıyor malesef 3 tane ama biz zorlanmadik çok şükür ateş falan olmadı biraz huzursuzluk vardı1yasta kac aşı oluyordu. Ebem aradı yarın olacaktı aşının biri yok Perşembe gel dedi acaba birden fazla mi?
3 iğne. Ayaktan olan şişti kabardı. 3 gün ateş sürdü. Calpol ile düşürdüm. 4. Gün de olsa Dr a gidecektim birden kesildi, ayaktaki şişliği de indi.Kızlar 1 yaş asimiz var bugün. Nasıl zorluyor mu çok. Burnu akıyor ama doktor alerji gibi duruyor dedi yptir aşıyı iyiyken dedi.
3 iğne, 2 si kol 1 i bacak1yasta kac aşı oluyordu. Ebem aradı yarın olacaktı aşının biri yok Perşembe gel dedi acaba birden fazla mi?
Bebişinizin doğum günü kutlu olsunHerkese uzun aradan sonra merhaba. Bugün kızımın doğum günü❤ Sizlerin de evlatlarinizin doğum günlerini kutlarım bu vesileyle. Ben hala hamilelik ve bu 1 sene nasıl geçti inanamiyorum. Dün gibi her şey. Çok zorlu bir hamilelik doğum süreci ve bunca uykusuz gece. Düşündüm ve gözlerim dolu dolu oluyor. Çok duygulandım bugün. Paylaşmak istedim.
Bepanthol iyi geliyor bize canım geçmiyorsa bir Dr götür alerjiden filan kaynaklanıyor olmasın Allah korusunKızlar merhabalar 1 yaşı 1 hafta geçtik çok şükür. Onbeş gündür pişiğimiz var travazol kullandım geçmedi öneriniz var mı? Bu arada bizim miskin henüz yürümedi
Perşembe bizde menenjit aşısı yaptıracağız ay en zoru şu menenjit cidden bitmedi de yaptır yaptır devam ediyor eşine ben de hak veriyorumBen de ciğere inmesin diye antibiyotik kullandım 12 günde geçti. Senin yaptığın daha iyi. Bağışıklık gelişiyor. Antibiyotik bunu engelliyor. 1 yaş ateş yapar 6 saatte bir calpol kullan demişti hemşire. Ayağı da iğne etrafı kabardı şiş kırmızı. Herkese etkisi farklı demekki. Sonraki aşı 28 gün sonra menenjit. Eşim bexero 3. Yaptırmayalım yoruldum artık diye isyanlarda
Ben de uzun süredir yokum hem bebek hem ev hem hayat koşturmacası derken :) merhaba . Okuduğum kadarıyla yeni virüsten bebekler hep hasta hepinize geçmiş olsunHerkese uzun aradan sonra merhaba. Bugün kızımın doğum günü❤ Sizlerin de evlatlarinizin doğum günlerini kutlarım bu vesileyle. Ben hala hamilelik ve bu 1 sene nasıl geçti inanamiyorum. Dün gibi her şey. Çok zorlu bir hamilelik doğum süreci ve bunca uykusuz gece. Düşündüm ve gözlerim dolu dolu oluyor. Çok duygulandım bugün. Paylaşmak istedim.
Bizim üç aşıyı da bacaktan yaptı hemşire 1 buçuk yaşında aşısı var onu artık koldan yapacam dedi sizin neden koldan vurmuş acaba etrafımda bebeği olanlar hep bacaktan yapıldığını söyledi3 iğne. Ayaktan olan şişti kabardı. 3 gün ateş sürdü. Calpol ile düşürdüm. 4. Gün de olsa Dr a gidecektim birden kesildi, ayaktaki şişliği de indi.
3 iğne, 2 si kol 1 i bacak
Yaş günü kutlu olsun, iyi ki doğmuşBugün benim kuzumunda doğum günü,asilarini oldu uyudu inşallah ateş yapmaz çok yorgunum
Bilmiyorum. Burda yazanlar da 2 kol 1 bacak yazıyor genelde. 3 ü bacak sizden duydum ilk defa.Bizim üç aşıyı da bacaktan yaptı hemşire 1 buçuk yaşında aşısı var onu artık koldan yapacam dedi sizin neden koldan vurmuş acaba etrafımda bebeği olanlar hep bacaktan yapıldığını söyledi
Bizede iki kol bir bacak yaptilarBilmiyorum. Burda yazanlar da 2 kol 1 bacak yazıyor genelde. 3 ü bacak sizden duydum ilk defa.
Bize calpol buhar tedavisi ve influenza ilacı verdi 5 gün neredeyse gözlerini bile zor açıyorduMerhaba kizlar bebegim galiba salgina yakalandi antibiyotik kullaniyruz ama bebegimm çokkk çokkk halsiz bitkin durumda 1.5 saate bir uyuyir oksuruk yik sizde baska hangi ilaclari kullandnizz
Bize calpol buhar tedavisi ve influenza ilacı verdi 5 gün neredeyse gözlerini bile zor açıyorya
Yavrumm size de gecmis olsun simdi nasil.acaba ilac disinda bisey yaptnz miBize calpol buhar tedavisi ve influenza ilacı verdi 5 gün neredeyse gözlerini bile zor açıyordu