- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #33.281
Biz de süt ürünlerine başlayacağız yumurtayı geçti hadi inşallah sizinki de bir an önce geçerBu hafta yumurta sarısını sıkıntısız geçersek pazartesinden itibaren kıymaya başlamayı düşünüyorum..
Bence yiyorsa verin yumurta önemli bir protein kaynağı.. sarısını direk yiyebiliyor mu ben şuan süt veya mamayla karıştırarak veriyorum diğer türlü yemedi
Küçük gurmeBen ilk labneyle karistirip verdim yemedi. Tek basina elimle parca parca veriyorum yiyor. Labneyi de sade sevdi. Karisim sevmiyo benimkisi de.
Süt alerjisinden dolayı labne yok bizde maalesef avakadoyla deneyeceğim bakalım bir deBen ilk labneyle karistirip verdim yemedi. Tek basina elimle parca parca veriyorum yiyor. Labneyi de sade sevdi. Karisim sevmiyo benimkisi de.
Ayy hadi sıkıntısız süt ürünlerini de atlatırsınız inşallahBiz de süt ürünlerine başlayacağız yumurtayı geçti hadi inşallah sizinki de bir an önce geçerbenimkine bugün bir bütün sarıyı bişeye karıştırmadan vereyim dedim kendi hariç her yer yedi yarabbim
Yok kız bizde de yok sözde 4. Aydan sonra he çıktı çıkacak demişti doktorBeni unutma birde sözde erken gelecek demişti doktor dişi için hala yok bir tane bile
Kendi mi yürüyor ilk defa duydum bu ay yürüyen maşallahMerhaba arkadaşlar baya yoktum buralarda nasılsınız herkes iyi mi bebişler nasıllar dişleri çıkaran çıkanlar varsa Allah sabır verdin 7.5 ay oldu hala dişimiz yok ama yürümeye başladık o zorluyor bizi ondan yokuz hepinizi çok öptüm
1 ay önce destekle yürümeye başladı şimdi tutunuyor iki üç adım atıp düşüyor ama malesef sürekli yürümek istediği için dibimizde elimizden tutuyor uyumuyorda benim büyük eltimin oğluda 7. Ayında yürümüş ben şaşırmıyorumKendi mi yürüyor ilk defa duydum bu ay yürüyen maşallah
Maşallah kuzuyaMerhaba arkadaşlar baya yoktum buralarda nasılsınız herkes iyi mi bebişler nasıllar dişleri çıkaran çıkanlar varsa Allah sabır verdin 7.5 ay oldu hala dişimiz yok ama yürümeye başladık o zorluyor bizi ondan yokuz hepinizi çok öptüm
Dr güzel söylemiş:) ben de tadınca istemezse biraz zorluyorum. Ama 2 yemek kaşığını geçmiyor. Emiyor nasıl olsa strese gerek yok 1 ay sonra yesin napayım, şükür sağlığı yerinde diyorumCok üzgünüm oğlum yemiyor yemek ne güzel kıymalı kabak ve semiz otunu pişirdim zeytinyağ ve cok az soğanda ekledim ilk yedi iki kaşık ucu sonra ağlamaya başladı ben tabi denedim ve hepsini geri kustu z dün doktora dedim önemli değil tatsin yeter diyor sanki beceremiyorum ben ek gidayi
İnşallah bir ay sonra yesinde böyle devam edecek diye korkuyorum. Karpuz icin nasıl ağlıyor sipaDr güzel söylemiş:) ben de tadınca istemezse biraz zorluyorum. Ama 2 yemek kaşığını geçmiyor. Emiyor nasıl olsa strese gerek yok 1 ay sonra yesin napayım, şükür sağlığı yerinde diyorum
Ya bizimkide sürekli üstüme üstüme geliyo.tutunup kalkmaya falan çalışıyo.bende bana düşkün oldu diyorum.acaba yürümek mi istiyo ondan mı yapıyo.ya da bu dönem anneye düşkünlük normal mi acaba ya1 ay önce destekle yürümeye başladı şimdi tutunuyor iki üç adım atıp düşüyor ama malesef sürekli yürümek istediği için dibimizde elimizden tutuyor uyumuyorda benim büyük eltimin oğluda 7. Ayında yürümüş ben şaşırmıyorum
Evet kontrolde doktor dedi bu dönem anneye çok bağlı olur dediYa bizimkide sürekli üstüme üstüme geliyo.tutunup kalkmaya falan çalışıyo.bende bana düşkün oldu diyorum.acaba yürümek mi istiyo ondan mı yapıyo.ya da bu dönem anneye düşkünlük normal mi acaba ya
Bazen çocuklar meyvedeki şeker tadını alınca sebze yemek istemeyebiliyor. Tadımlık değil de doyumluk yesin istediğinizde yemeğin içine meyve de ekleyebilirsinizİnşallah bir ay sonra yesinde böyle devam edecek diye korkuyorum. Karpuz icin nasıl ağlıyor sipa
Allah affetsin dün verirken yemeği karpuzu da verdim ama cocuk ağlamaktan anlayamadı bundan sonra zorlamayacam bir kaşıksa tamam bırakacam inşallah yaniBazen çocuklar meyvedeki şeker tadını alınca sebze yemek istemeyebiliyor. Tadımlık değil de doyumluk yesin istediğinizde yemeğin içine meyve de ekleyebilirsiniz
Zorlamamak gerekiyor ya ben zorladım şimdş kaşık görünce ağlıyor . Sevdiği şeyleri veriyorum sadece kaşık fobisi geçene kadar eline veriyorım yiyecekleriCok üzgünüm oğlum yemiyor yemek ne güzel kıymalı kabak ve semiz otunu pişirdim zeytinyağ ve cok az soğanda ekledim ilk yedi iki kaşık ucu sonra ağlamaya başladı ben tabi denedim ve hepsini geri kustu z dün doktora dedim önemli değil tatsin yeter diyor sanki beceremiyorum ben ek gidayi