2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Selamm kızlar ben de çok şükür rahat geçiriyorum hatta fazla rahat ki gördüğüm duyduğum her şeyi canım çekiyor, gece yarıları uyanıp gidip yemek yiyip geri yatıyorum şimdiden 4 kilo almışım 🙈 hani kimse 2 canlısın ye falan demiyor da benim içimden çılgınca yemek yemek geliyor duramıyorum 8 haftadayız daha yol uzun..

Selamm kızlar ben de çok şükür rahat geçiriyorum hatta fazla rahat ki gördüğüm duyduğum her şeyi canım çekiyor, gece yarıları uyanıp gidip yemek yiyip geri yatıyorum şimdiden 4 kilo almışım 🙈 hani kimse 2 canlısın ye falan demiyor da benim içimden çılgınca yemek yemek geliyor duramıyorum 8 haftadayız daha yol uzun..
Ayy maşallah valla 😊 ne güzel iğrenme durumunuz yoksa

Kızlar yine bi derdim var. Biliyosunuz ishaldim simdi de1 haftadır kabizim. Acil e gidiyor bklm ne önerecekler. Lavman yaoan oldu mu gebelik ilk hftalari aranizda yada bilgisi olsn var mi? 1 hftadir tik yok yaa

Kızlar yine bi derdim var. Biliyosunuz ishaldim simdi de1 haftadır kabizim. Acil e gidiyor bklm ne önerecekler. Lavman yaoan oldu mu gebelik ilk hftalari aranizda yada bilgisi olsn var mi? 1 hftadir tik yok yaa
Canım kayısı falan yiyor musun hergün bir de üstüne ılık su onun dışında günlük bir tane soda güzel dengede tutuyor

Kuzu vakit kalmdi 1 hfta oldu daha ne etki etcek ki
Yaa öyle tabi ama ben kayısı yiyip ılık su içince iki gün içinde çözülmüştü bide bol su günde 3 litreye yakın su içiyorum yoksa benim bebeklikten beri kabızlık sorunum var ve kronik halde ama çok şükür bunları yapınca çözüm oldu bana

Anaammm beni bekleyen gelecek 😂

Öğlenden suya 2 kuru kayısı at gün kurusu olsun, akşam yatmadan önce kayısı ye sonra suyu iç üstüne iyi gelir

Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler var mı aranızda tecrübeli anneler? 3 gün geciktim. Cuma günü bat günüydü. Bugün 3. gün, peçeteye lekeler geliyo sildikçe. Bat günü ve bugün gebelik testi negatif çıktı. Bat günü ovu testi silik çıktı, bugün yaptığım ovu testinde ikinci çizgi birinci kadar koyu olmasa da bir tık koyulaşma var. Görseli ekliyorum. Nolur bana umut olun... Yerleşme kanaması olabilir mi? Böyle bişey mi?

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 39
Yaa öyle tabi ama ben kayısı yiyip ılık su içince iki gün içinde çözülmüştü bide bol su günde 3 litreye yakın su içiyorum yoksa benim bebeklikten beri kabızlık sorunum var ve kronik halde ama çok şükür bunları yapınca çözüm oldu bana
Bombok bi dert valla. 😞 bende kndimi bildim bileli böyleyim

Selam kızlar size bişey sormak istiyorum.6+4 de doktor karından ultrasondan kalp atışını gördü ama bana dinletmedi.erken haftalarda bebeğe zarar verebiliyor dedi.öyle deyince bişey diyemedim tabi.ama şimdi iki hafta beklicem içim içimi yiyo sağlıklı mı acaba .normal mi sizce dinletmemesi

Selam kızlar size bişey sormak istiyorum.6+4 de doktor karından ultrasondan kalp atışını gördü ama bana dinletmedi.erken haftalarda bebeğe zarar verebiliyor dedi.öyle deyince bişey diyemedim tabi.ama şimdi iki hafta beklicem içim içimi yiyo sağlıklı mı acaba .normal mi sizce dinletmemesi
Merhaba. Aynısını yaşadım. Dr aynı zamanda perinatoloji uzmanı. Bebek kendi sesini dinlemiş oluyor strese sokuyormuş. O zaman risk e gerek yok. Benim 2 haftam dolmak üzere. 4 gün sonra randevu im var. 8 + da dinleyeceğim inşallah. Beklemek zordu

X