- 28 Haziran 2015
- 443
- 339
- 29
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.261
Hıı anladım canım ruh hali değişikliğinden durduk yere bazen banada oluyor ondan sordum
Yok canım farklı sebeplerden dolayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım farklı sebeplerden dolayı
Ya senin için çok zor ama inşallah alışırsın hemen... En kotu doğumuna ailenin ya ona gidersinHakkari gözümde büyüyor..
Durduk yere oldu canım bı kaç gündür ev işi felanda yapmıyorum çalışmıyorum da evdeyim tüm gün sınava hazırlanıyorumCanım durduk yere mi oldu bi zorlama uzanma falan mı oldu da kanama oldu ?
Ayy inşallah canım bidaha olmasın doktoruna sordun mu peki?Durduk yere oldu canım bı kaç gündür ev işi felanda yapmıyorum çalışmıyorum da evdeyim tüm gün sınava hazırlanıyorum
Bitti şükür inşallah tekrarlamaz
Ayy maşallah valla ne güzel iğrenme durumunuz yoksaSelamm kızlar ben de çok şükür rahat geçiriyorum hatta fazla rahat ki gördüğüm duyduğum her şeyi canım çekiyor, gece yarıları uyanıp gidip yemek yiyip geri yatıyorum şimdiden 4 kilo almışım hani kimse 2 canlısın ye falan demiyor da benim içimden çılgınca yemek yemek geliyor duramıyorum 8 haftadayız daha yol uzun..
Birazcık iğrenme gelse fena olmayacak galiba böyle giderse işim zorAyy maşallah valla ne güzel iğrenme durumunuz yoksa
Bencede katılıyorumBirazcık iğrenme gelse fena olmayacak galiba böyle giderse işim zor
Yesen dert yiyemesen dert arkadaş en güzeli baba olmak mis gibi
Canım kayısı falan yiyor musun hergün bir de üstüne ılık su onun dışında günlük bir tane soda güzel dengede tutuyorKızlar yine bi derdim var. Biliyosunuz ishaldim simdi de1 haftadır kabizim. Acil e gidiyor bklm ne önerecekler. Lavman yaoan oldu mu gebelik ilk hftalari aranizda yada bilgisi olsn var mi? 1 hftadir tik yok yaa
Öyle yapıcam canım istanbula geleceğim de bilmiyorum nasıl olacak..Ya senin için çok zor ama inşallah alışırsın hemen... En kotu doğumuna ailenin ya ona gidersin
Kuzu vakit kalmdi 1 hfta oldu daha ne etki etcek kiCanım kayısı falan yiyor musun hergün bir de üstüne ılık su onun dışında günlük bir tane soda güzel dengede tutuyor
Yaa öyle tabi ama ben kayısı yiyip ılık su içince iki gün içinde çözülmüştü bide bol su günde 3 litreye yakın su içiyorum yoksa benim bebeklikten beri kabızlık sorunum var ve kronik halde ama çok şükür bunları yapınca çözüm oldu banaKuzu vakit kalmdi 1 hfta oldu daha ne etki etcek ki
Anaammm beni bekleyen gelecekKızlar yine bi derdim var. Biliyosunuz ishaldim simdi de1 haftadır kabizim. Acil e gidiyor bklm ne önerecekler. Lavman yaoan oldu mu gebelik ilk hftalari aranizda yada bilgisi olsn var mi? 1 hftadir tik yok yaa
Bombok bi dert valla. bende kndimi bildim bileli böyleyimYaa öyle tabi ama ben kayısı yiyip ılık su içince iki gün içinde çözülmüştü bide bol su günde 3 litreye yakın su içiyorum yoksa benim bebeklikten beri kabızlık sorunum var ve kronik halde ama çok şükür bunları yapınca çözüm oldu bana
Aynen öyle valla ve şimdi hamilelikte ıkınma da zararlı ayy çok zorBombok bi dert valla. bende kndimi bildim bileli böyleyim
Halledersin takılma... Bebekler bütün hislerimizi anlıyor, gerginliğimiz onlara geçiyor keşke biraz daha sakin rahat olabilsek... Biraz rahat bir kisiligim olmasını isterdimÖyle yapıcam canım istanbula geleceğim de bilmiyorum nasıl olacak..
Merhaba. Aynısını yaşadım. Dr aynı zamanda perinatoloji uzmanı. Bebek kendi sesini dinlemiş oluyor strese sokuyormuş. O zaman risk e gerek yok. Benim 2 haftam dolmak üzere. 4 gün sonra randevu im var. 8 + da dinleyeceğim inşallah. Beklemek zorduSelam kızlar size bişey sormak istiyorum.6+4 de doktor karından ultrasondan kalp atışını gördü ama bana dinletmedi.erken haftalarda bebeğe zarar verebiliyor dedi.öyle deyince bişey diyemedim tabi.ama şimdi iki hafta beklicem içim içimi yiyo sağlıklı mı acaba .normal mi sizce dinletmemesi