2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım senin randevun ne zaman? Ben de Bi de mantar enfeksiyonu var galiba, beyaz koyu kıvamlı bir akıntı daha var sarının yanında.
Canım beyaz koyu kivamli akinti gebelikte normal degil mi ben hamile oldugumu o akintidan anladim nerdeyse. Mantar oldugunu bilmiyodum bende de var. 11. Haftada benim randevum

Canım beyaz koyu kivamli akinti gebelikte normal degil mi ben hamile oldugumu o akintidan anladim nerdeyse. Mantar oldugunu bilmiyodum bende de var. 11. Haftada benim randevum
Beyaz koyu kivamli akinti gebeliğin ilk haftaları oluyormuş bnde olmadi ama arkdsm hep oyle anlar gebe oldugunu.
Tabi mantarda boylevbir durum var ama ona kasinti ve yanma da eslik ediyor mantar akintisi daha böyle peynirimsi oluyor kesik kesik oluyor belki kokuda oluyordur.

Beyaz koyu kivamli akinti gebeliğin ilk haftaları oluyormuş bnde olmadi ama arkdsm hep oyle anlar gebe oldugunu.
Tabi mantarda boylevbir durum var ama ona kasinti ve yanma da eslik ediyor mantar akintisi daha böyle peynirimsi oluyor kesik kesik oluyor belki kokuda oluyordur.
Benimki daha çok peynir kesiği gibi küçük parçalar halinde ondan mantar olduğunu düşünüyorum ama kaşıntı yanma yok.

M Meraklihatunnn bu arada benim kediyi veterinerde yatışa verdim gittiğimde zehirlenme etkisi gitmişti ama galiba zehirlenmeden dolayı bağırsak problemi yaşıyor 3 gündür kakasını yapmasını bekliyorlar normal mi sence?Tahlil yapacaklarmış.yani oğlum iyi olsun da ama her kaldığı gün para yazıyor yani.

Bence bir doktoruna sor kontrolune cok varsa. peki progestan fitil falan kullaniyor musun?
Ya doktorumun telefonu yok özel hastahane ama devlet gibi biraz ucuz olduğu için istediğim zaman ulaşamıyorum. Burada çok kalmayacağım için çok önemsemedim bu durumu. Proluton iğne ve coraspin kullanıyorum sadece. Belki erken giderim eşim pazartesi gelicek.

Ya doktorumun telefonu yok özel hastahane ama devlet gibi biraz ucuz olduğu için istediğim zaman ulaşamıyorum. Burada çok kalmayacağım için çok önemsemedim bu durumu. Proluton iğne ve coraspin kullanıyorum sadece. Belki erken giderim eşim pazartesi gelicek.
Anladiim. Söylediğin ilaclari bilmiyorum canım. Enfeksiyon değildir belki de ama akinti onemli gebelikte. Olmazsa gidersin haftabasi bir kontrol eder doktorun. Koku kasinma yanma yoksa sıkıntısız birşeydir diye dsnuyrm

Selizay Selizay şimdi okudum ishal varsa 2 tane şey var hangisi aklına yatarsa biri bildiğimiz siyah şu demlediğimiz kuru çayı yoğurt ile karıştırıp ye yada limon suyu ile kahve karıştırıp yut ikisi de iyi geliyor kızların dediği gibi muz, haşlanmış patates de yardımcı olur bol da su iç çünkü sürekli su kaybediyorsun şimdi

Selizay Selizay şimdi okudum ishal varsa 2 tane şey var hangisi aklına yatarsa biri bildiğimiz siyah şu demlediğimiz kuru çayı yoğurt ile karıştırıp ye yada limon suyu ile kahve karıştırıp yut ikisi de iyi geliyor kızların dediği gibi muz, haşlanmış patates de yardımcı olur bol da su iç çünkü sürekli su kaybediyorsun şimdi
Sordum arkadaşımın ablası doktor, ishal varsa ani kesecek şeyler yemesin bakteri mikrop varsa atsın vucut ama patates muz tüketsin potasyum için dedi. O şekilde devam ediyorum kuzu eğer yarın da geçmezse bu kesen çözümleri deneyecem

Yoğurt ve nişastayida ben öneririm 😙 ama kuru kahveyle limonda iyi geliyo

Kizlar ben asiri istahsizim ya agzimin hic tadi yok. Canim hicbirseyde cekmiyor. Lokmalar agzimda büyüyor hersey kötü kokuyor bana. Ne yiyip icicez ya.
Şöyle öğün öğün hazirlayan olsada yesem az az da olsa
Benim klasik hamile öğünüm soğuk sandviç ekmek arası peynir domates. Yemek yiyemedigim de iyi oluyor

X