- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 31
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.021
Benimki başardı işte o yüzdenİkinci çocuğun takma rahat ol o videoyu bulamadim izlesen anlardin. Hem ilkinden hatrlamiyor musun böyle basmaZ kaldirirlardi
Kiyaslama boşver bak oğlunda basmış ama 14 aylık yürümüş 9 10 aylik yurumemis belki ipek kız erken yürüyecek . Sende farkındasın sinir olmaBenimki başardı işte o yüzdenbenim oğlan 14 aylik yürüdü ana bu aylarda ayağının üzerine başardı şimdi eltimin oğlu da var ipekle aynı o çok rahat basıyor benin kız neden basmıyor diye kendi kendime kuruyorum
Benim sol bacağımda 2 haftalık yoğun bi kaşıntı ve kızarıklık oldu ama hiç sivilce tarzı uç vermedi. Eşim öğretmen muhtemelen okuldan getirse diyorum onda hiç yok. Kendi bacağımı gmsterdim doktorlara bana normal kaşıntı kremi verdi direk geçti anlayamadık yani. Ama maşallah gören bize sormadan öptüğü için direk insan sinir oluyorSizde var mi? Daha önce vücudunda olanı foto atmıştın sanırım o zamandn beri mi?
Evet gercekten dogru söyledinizÖğretemezsiniz sanırım sıralamayı mi yapmıyor koltuğa doğru dayayin bırakın isterse siralar. Yürüteçe koymayın belki o da etkiliyordur. Cok istisnadir emeklemeden yürümek, zaten 8- 9 ayda sıralıyorlar daha yeni bitmis acele etmeyin. Valla ne yapsanızda çocuk istemezse olmaz. İllaki yapar
Ben emeklememisim, diger iki kardesim de emeklememis. Eltimin kizi da emeklememis hic gecen soyluyordu. Kayinvalidem kocamin da emeklemedigini ama kisa bir sure geri geri emekledigini soyluyor :)
Biz tam yasimizi doldurmaya 10 gun kala yurumusuz :)
Ama katiliyorum henuz daha yolu var kuzunun. Biraz sabir.
[/QUOTE]Her bebek emeklemiyor bence bizim akrabalarda cok var oğlum da hic sevmezdi direkt yurumeye gecti pek emeklemedi. Koltuktan tutunup yurumeyi ogretmek icin ilk once kollarından koltuga tuttur sonra bi oyuncak ver biraz oynasın sonra da o oyuncağı biraz uzağa koy bu sekilde tesvik edebilirsin
Belkide canım bende öyle düşünüyorum bakalım hayırlısıyla o aşamaya gelebiliesekKiyaslama boşver bak oğlunda basmış ama 14 aylık yürümüş 9 10 aylik yurumemis belki ipek kız erken yürüyecek . Sende farkındasın sinir olma
Ben de emzikle deniyorum biraz veriyorum kucagımda oynayıp gülüyoruz. Sonra cekip memeyi veriyorum. İnan bizi şebelek yaptı bunlarMamayi mi reddediyordu ? Benimde meme reddi anlamiyorm.bir gün geçiyor sonra yeniden başlıyoryüzüne pata pat yapınca aliyodu şimdi almiyor bugünde parmağımi ağzına getirdim emdi memeyi verdim aldi baya yarin ne yapmak zorunda kalacam.kmbilir hahh
Kucakta ayaga basma alıstırmaları yapın dizlerinden tutup öne arkaya gidip bastırıp çekin. Benim kız da hiç basmıyodu annem gösterdi böyle yap diye. Şimdi iki saniye de olsa basıp bırakıyo kendiniBelkide canım bende öyle düşünüyorum bakalım hayırlısıyla o aşamaya gelebiliesek
Kardeşimin oğlu kızımdan 3 hafta büyük o basıyor benim kız basmıyor basar elbet dert etmiyorumBenimki başardı işte o yüzdenbenim oğlan 14 aylik yürüdü ana bu aylarda ayağının üzerine başardı şimdi eltimin oğlu da var ipekle aynı o çok rahat basıyor benin kız neden basmıyor diye kendi kendime kuruyorum
Ay valla yoruldum ben oğlumda böyleydi o kac defa reddeti gercketen zor . Sağıp damlalikla vermsitim ona simdi sağlıyorum zorla uc parçada emziriyorm en son uykusu gelince o zaman iyi alıyor.sağip vermek mi iyi acaba şimdi zorla vermemek mi bilemedimBen de emzikle deniyorum biraz veriyorum kucagımda oynayıp gülüyoruz. Sonra cekip memeyi veriyorum. İnan bizi şebelek yaptı bunlar
Eğer 3 saat beslenmediyse ve reddediyorsa sagıyorum canım ya. Mama da alıyor ya sütüm de az zaten temelli biter korkuma yenisi gelsin diye sağım yapıyorum.Ay valla yoruldum ben oğlumda böyleydi o kac defa reddeti gercketen zor . Sağıp damlalikla vermsitim ona simdi sağlıyorum zorla uc parçada emziriyorm en son uykusu gelince o zaman iyi alıyor.sağip vermek mi iyi acaba şimdi zorla vermemek mi bilemedim
Bende biraz deniyorum şimdi ucuna basmaya başladı bakalım sonra ne olurKucakta ayaga basma alıstırmaları yapın dizlerinden tutup öne arkaya gidip bastırıp çekin. Benim kız da hiç basmıyodu annem gösterdi böyle yap diye. Şimdi iki saniye de olsa basıp bırakıyo kendini
İnşallah ya ben fazla takıntılıyım sanırımKardeşimin oğlu kızımdan 3 hafta büyük o basıyor benim kız basmıyor basar elbet dert etmiyorum
Bende çok takıntılıyımdır aslında ama takmak fayda etmiyor koyverdim artık şu uykuyu takıyorum bu aralar. Gece 3 te uyandı şu saate kadar toplam en fazla 2 saat uyumuştur geceden beri ben stres yaptıkça o daha da uyumuyorİnşallah ya ben fazla takıntılıyım sanırım
Ben de rahatsızım bu durumdan ama söylemedim hiç ellerini yıkayana kadar ağzına götürmesini engellemeye çalışıyorumBebeğim nerdeyse 1 haftadır çok huysuz ve nerdeyse tüm gün kucakta , emmesi de azaldı , çok yoruldum. Hem mental hem bedensel. Doğduğundan beri böyle huysuz bebek annelerinin önünde saygı ile eğiliyorum .
Ya bir de her gören neden eline dokunmak elini öpmek istiyor kafayı yicem . Bu bebeğin eli sürekli ağzında . Ne kadar dikkatsizler. Sizler söyleyebilir musunuz eline dokunma öpme diye ? Güya yüzüne dokunmuyorlar da elini seviyorlar
Canım gece daha çok mu beslesen sütün yağlı kısmını içirsen faydası olur mu acep ,benim bebeğim de pek kilo almadı bu ay gözü hep etraftaVallahi bu bebeler niye böyle yaa. Sütüm var işe yaramiyor ,keyfi gelcekte icecek
Oyyy geçmiş olsun şimdiden bol sabır diliyorum sana da canım zor valla yenidoğan yaptırdık minnoşu ama ağlıyor yine de ,lokal anestezi ile olacak değil miKızlar yarın pipimiz kırt kırtiçim bi buruk
Benim oğluşta oldu mayis başında Hayrlı uğurlu olsun. Rabb'im damatliğini göstersin inşallahKızlar yarın pipimiz kırt kırtiçim bi buruk