- 11 Nisan 2022
- 3.039
- 2.688
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #31.301
Piş piş sesi ile emzirirken memede uyuyor. Ya da balkonda omzumda arabaları izlerken nenni söylüyorum uyuyakalıyor.piş piş sesi eksik olmuyor. Gece de aynı şekilde uyutuyorum.Arkadaşlar bebişlerinizi gündüz nasıl uyutuyorsunuz,kısa gündüz uykularına çözüm bulmak istiyorum
Geçmiş olsun. Yiyecek pek seçenek kalmıyor, süt olsun diye desteklenecek bir tavsiye verdi mi . Elimde kimyon rezene çayları içerken soruyurum. Herşeyi yediğim halde sütüm artık yetmiyor gibi hissediyorum.Kızlar selam bugün alerji doktoruna gittik. Bebeğimin kakasında mukus ve yanaklarında egzama vardı. Yanaklari için kortizonlu krem, yanaklarından akan beyaz sıvı için de antibiyotikli krem verdi. Acil bir durum olursa diye de alerji damlası aldık.
Bana öncelikle yumurta, süt ürünleri, dana eti ve susamı yasakladı. Eğer 180 derecede 30 dk. Pismisse yumurta ve sütlü ürünleri tüketebilirmişim kek, börek gibi. Bir hafta bu diyeti uygulayacağım ve mukuslu kaka ile egzama geçerse diyet gevsetilip bebeğe en fazla dokunan yiyeceği tespit edeceğiz. Altta bir tablo var, hafta hafta bir kademe serbest kalacak şekilde uygulayacağız diyeti. Kuzu eti, balık, tavuk, ceviz ve vegan ürünler serbest.