- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 29
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #28.061
Ben nöbetteyim daha uyku bize gelemedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 2 de uyudu bugün ağlıyordum en son eşim uyuttu pusette . Uyanmasın diye de almadık yerde pusette uyuduBugun hic uyumayan bebegim simdide uyutuyorum 5 dakka sonra yine uyaniyor benim cocuklarim galiba uykuya karşı doğuyor
Aa benim oğlumEmiyor aglıyor mama yiyor aglıyor kusuyor aglıyor kaka yapıyor aglıyor.. aksam 7 den beri döngümüz bu sekildeydi. Sanırım sonunda uyuttum ama hic emin değilim
Arada beslenmek için kalkmadanmı canım? 12 saat nasıl uyuyacakki öyle ?Bebekler için gece uykusu çok önemliymiş akşam 7 den sabah 7 ye kadar uyuması gerekiyormuş ama benim bebeğim gündüz zaten yarım saat yarım saat uyuyor en fazla gece de en erken 11 12 gibi uykuya dalıyor aynı durumda olan var mı ne yapmamız gerekiyor kızlar uyku eğitimi 4 aydan sonra galiba o konuda da tam bilgim yok
2 3 saatte bir beslenecekmiş gece deArada beslenmek için kalkmadanmı canım? 12 saat nasıl uyuyacakki öyle ?
Hah tamam canım2 3 saatte bir beslenecekmiş gece de
Ayy hayallerim uyuyam bebek ikincide belki yuzum guler dedim olmadi 4 te uyudukBebesi uyuyanlar ne şanslı şu saatte
Akillanmayip yeniden cocuk yapıyoruz unutuyoruz bu evreleri isteBenimkiler de öyle merak etme tek değilsin
Tecrübeyle sabit aşıklar babalarinaBenimki sasırtıcı şekilde 4 saat uyudu ve ellemedim uyansın. Ama uyurken ıkınıp sıkılıp homur homur etmeye devam etti beni uyutmadı bu kadar emeğe kızım babasına düşkün olursa çok kızarım
O kurallar sadece kitapta gecerli bacım takilma onlar şehir efsanesi sayili cocuk uyar ona ilk cocugumda psikolojim bozulmustu bu sebeplerden. 4. Ayda uyku egitimine baslarsin elbet toparlarBebekler için gece uykusu çok önemliymiş akşam 7 den sabah 7 ye kadar uyuması gerekiyormuş ama benim bebeğim gündüz zaten yarım saat yarım saat uyuyor en fazla gece de en erken 11 12 gibi uykuya dalıyor aynı durumda olan var mı ne yapmamız gerekiyor kızlar uyku eğitimi 4 aydan sonra galiba o konuda da tam bilgim yok
Hiçbir şey yapamıyoruz bacım dün gece 2 yi geçiyor uyudu gündüz hiç uyumamıştı , şimdi hala uyuyor yani bilmiyorum bende 4 ayı bekliyorum uyku eğitmeni ile görüşeceğim . Kendim içinde psikologlaBebekler için gece uykusu çok önemliymiş akşam 7 den sabah 7 ye kadar uyuması gerekiyormuş ama benim bebeğim gündüz zaten yarım saat yarım saat uyuyor en fazla gece de en erken 11 12 gibi uykuya dalıyor aynı durumda olan var mı ne yapmamız gerekiyor kızlar uyku eğitimi 4 aydan sonra galiba o konuda da tam bilgim yok
Off bu hic iyi olmadı halbuki ne güzel oglum bana aşıktıTecrübeyle sabit aşıklar babalarina
Annem diyo ki 3 cocuk buyuttum gazdı beslemek icin uyandırmaydı falan hic bilmedim diyo. Emzirip yatırıyodum bi de kundak yapıyodum hic böyle değildiniz diyo dedim anne bunlar folik asit bebesi beyinleri 2 yıl önden doğuyo ondan böyle dedimHiçbir şey yapamıyoruz bacım dün gece 2 yi geçiyor uyudu gündüz hiç uyumamıştı , şimdi hala uyuyor yani bilmiyorum bende 4 ayı bekliyorum uyku eğitmeni ile görüşeceğim . Kendim içinde psikologla
Tek çocuk ilk yani herzaman daha zor ama. 2de biraz daha zor ama 3artik daha kolay sorumluluk artıyor ama çocuklar birbirlerini büyütüyorHamilelikte düşünemedim ya şimdiye kadar gelenler sağolsun boş gelmedi bişeyde yapmadım.ama şimdi kırkı çıktı yaparım diye beklerler diye düşündüm yoksa mutfağa zor gidiyorum .tek çocukla zor başa çıkıyorum 3 kolay gelsin valla
Kardeşim psikolog günlük arayıp bir tur içimi döküyorumHiçbir şey yapamıyoruz bacım dün gece 2 yi geçiyor uyudu gündüz hiç uyumamıştı , şimdi hala uyuyor yani bilmiyorum bende 4 ayı bekliyorum uyku eğitmeni ile görüşeceğim . Kendim içinde psikologla