- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 29
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.701
Çiçeği bende merak ediyorum ya yazmadı bidaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok geçmiş olsun canım ya, birkaç güne geçiyor Allahtan çok uzun sürmezCanim orada da var mi norovirus salgini.asiri hizli yayiliyo ya anneme de bulasti 1 gün icinde onuda hasta ettik
Simdi bize kim bakacak
Ben de bunu kullanıyordum sonra eczacım aynı içeriğe sahip mixfolic önerdi tablet sayısı daha fazla fiyat daha makul hiçbir fark yok dedi. Onu aldım ben deBende tedavi sürecindeyken doktor folbiol vermişti ona devam ediyordum ama doktorum o çok fazla dedi DioFol verdi
Ne kadara aldın canım?
Kızlar bana doktorum bundan verdi içeriğinde baya bişeyler yazıyor inşallah iyidir
Aaa onu ne kadara alıyorsun canımAy çok geçmiş olsun canım ya, birkaç güne geçiyor Allahtan çok uzun sürmez
Ben de bunu kullanıyordum sonra eczacım aynı içeriğe sahip mixfolic önerdi tablet sayısı daha fazla fiyat daha makul hiçbir fark yok dedi. Onu aldım ben de
Dr a gittin miiii kalp atışlarını duyduk mu inşallahne kadar güzel bir temenni bu çok teşekkür ederim canım evet biraz endişeliyim insan kalp sesini duymadan rahat edemiyor inşallah her şey gönlümüze göre güzel olur.
Ha o zaman siz burda yanlış girdiniz 5 gü farkımız var o zaman siz doğru dediniz o zaman 5+6 o günde. Yani burda yanlış gösteriyor tarihTransferim 10 mayıs 5. Gün embriyosu
Ben bugün 6+4 doktor çağırdı kalp atışları hadi bakalımKızlar bugun 7+2 oldum. İlk defa Bebeğin kalp atışını duymaya gideceğim. Duanızı esirgemeyin
çok teşekkür ederim cnm inşallah bugün 5'te randevum var yüreğim ağzımda o minnağın bir kalp sesini duysaydık daha çok rahatlıcaz inşallah rabbim sağlıkla ilerletsin gebeliklerimiziCanım ben şu an 8+3 teyim. Geçen hafta başlayıp 9 gün kahverengi akıntı devam etti ama çok şükür kesildi. Benimki vajinal muayenenin ardından başladı. Sürekli dinlendim, ağır iş yapmadım, bol su içtim ve sakin kalmaya çalıştım şükür geçti. Insallah seninki hemen geçer uzun sürmez telaş yapma muayenede her sey normal çıkar inşallah
Ben bugün 6+4 doktor çağırdı kalp atışları hadi bakalım
bugün kalp atışı duymaya gidiyor sanırım biz de kalp atışı için gidiyoruz bugün benim de 7+1 inşallah minnaklarımızın kalp atışlarını da duyarız rabbim nasip eder dua edin nolurKızlar bugun 7+2 oldum. İlk defa Bebeğin kalp atışını duymaya gideceğim. Duanızı esirgemeyin
Siz Antalyada misiniz?Benim oğlumda temmuz da doğdu bir de Antalya sıcağı düşün duyduk biz kalp atışını şükür bir sıkıntı yok... Bu da kış çocuğu olacak nasıl olur bilmiyorum inşallah görürsün keseyi
Bende pregnacare ama tüm vitaminleri bulantı yapıyorlar ağzıma koyuyorum ve hemen kusma geliyor ((Günaydın ben multivitamin kullanıyorum pregnacare ismi. İçinde folik asit de var.
Insallah geçen hafta gittim kese gördük sonra bugün doktor çağırdı ama bence erken birazbugün kalp atışı duymaya gidiyor sanırım biz de kalp atışı için gidiyoruz bugün benim de 7+1 inşallah minnaklarımızın kalp atışlarını da duyarız rabbim nasip eder dua edin nolur
Sende de duymak iyi geldi yoksa ilaç kullanmiyorum normalde pek aram yok ama bunu alayım dedim içinde takviye de olunca malum 2oglum var onlara yetismem lazım devamlıVinalac güzel bi takviye bende kızımda onu kullanmıştım memnundum canim.sifa olsun
Ay inşallah ya çok heyecanlı saat kaçta randevu benim 11de sabah. Yarın 7+0 olacağım tam. 2oglumda da 7+0 da duymuştum dedim bunda da öyle gideyimBende yarin gidiyorum insallah bomba gibi güzel haberlerle döneceğiz sen kac kacsin?
Daha almadım canım ama nette 105tl yazıyor o civardadir herhalde bakalım yarın doktora giderken alırımBende tedavi sürecindeyken doktor folbiol vermişti ona devam ediyordum ama doktorum o çok fazla dedi DioFol verdi
Ne kadara aldın canım?
Kızlar bana doktorum bundan verdi içeriğinde baya bişeyler yazıyor inşallah iyidir
Bende kızımı 7+0 da duymuştum ama yarin 6+6 yim. Benim randevu yarin 14 de sehir de 16 da ozel doktorumda. Testleri fln devlette yaptirayim dedimAy inşallah ya çok heyecanlı saat kaçta randevu benim 11de sabah. Yarın 7+0 olacağım tam. 2oglumda da 7+0 da duymuştum dedim bunda da öyle gideyim
Sen kaç olacaksın?
Beni de cuma çağırdı 6+3 olacak bakalım ne kadar gözükecek sanki az erken gibi geliyor ama bir umut belki duyulurBen bugün 6+4 doktor çağırdı kalp atışları hadi bakalım
bence duyacaksın bebeğinin sesini senin duymanı bekliyor güzel düşünelim güzel olsun inşallahInsallah geçen hafta gittim kese gördük sonra bugün doktor çağırdı ama bence erken biraz