- 13 Ocak 2017
- 4.102
- 9.823
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #26.801
4. Gün düştü bizimKızlarrrr hiç vaktim olmuyor giremiyorum göbeği düştü mü bebişlerin bizimki duruyor hala da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. Gün düştü bizimKızlarrrr hiç vaktim olmuyor giremiyorum göbeği düştü mü bebişlerin bizimki duruyor hala da
Bence terledigimiz için benim de öyle çünkü.. Sık sık duş almak gerekiyorKızlar doğumdan sonra bende tüm bedenimde bitmeyen bir kaşıntı var ya neden böyle anlamadım gitti sürekli terlediğim için mi acaba ki
Dogduk bizde sonunda cokkk tatline yaptın canım başlamış mı doğum?müsait olunca haber ver.
Ben kullanmıyorum ama sağlık ocağındaki Dr sana yazdığım d vitamini bebeğe verebilirsin demişti.. Kullanmadığım için reçete yazın demiştim Hatta yazdı bebeğe hergun 3 damla veriyorum..Sağlık ocağı d vit kullan 4 ay dedi. acaba süte geçer mi acaba? Kullanan var mi? Kan ilacı ve reginesis içiyorum
Gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün inşallahDogduk bizde sonunda cokkk tatli
gözünüz aydın canım sağlıkla analı babalı büyüsün bebiş.müsait olunca anlatırsın nasıl olduğunu?Dogduk bizde sonunda cokkk tatli
Anlagirimgözünüz aydın canım sağlıkla analı babalı büyüsün bebiş.müsait olunca anlatırsın nasıl olduğunu?
9. Gün falan düştü sanirimKızlarrrr hiç vaktim olmuyor giremiyorum göbeği düştü mü bebişlerin bizimki duruyor hala da
belirtilerimiz aynı gidiyor merak ettim o yüzden.müsait zamanda detaylarıyla bekliyorumAnlagirim
Bugun dikiş aldirdim artik takabilirsin dedi doktor korse gerekiyor galiba yaa sarkmamasini ve toparlanmasi sagliyor ama 40 cikmadan rahimm assagi inmez o yuzden gobek kismi biraz kotu durabilir takma kafana kimseyiKızlar sezeryan sonrası korse ne zmn takılıyor sizler neler kullnadiniz karnınıza?
Annemle kynnm geçen hafta moralimi bozdu niye hala göbek duruyor diye. Bende taktınız karnıma rahim anca toparlanıyor dedim. Zayıf bı vücudum var basende yok göbek dikkat çekiyor
Hic uyumayalim isterlerse yaa kocam ne zaman gozunu acsa gece bebek emziriyorim bizimki 2.5 saatte bir uyaniyor emiyor alt degistirme emzirme gaz cikarma derken resmen tum gece uykusuz geciyor gunduzde zaten öyle ki bazi gecelerde saatlerce uyumuyor valla anne olmak cok zor coook Allahtan geciyor bu evrelerÖnce geceleri 2 saate bir kaldiriyorduk doktor gece 3 gündüz 2, saat dedi gece kendi 2.30 saate kalkıyor. Sağlık ocağında ebe aradi gece saat başı emzir dedi saat başı nasil emzireceksem.
Cok dikkat et canim cok en korktugum bi o birde kucagimda dusururum oluyor. Ben telefonla uğraşıyorum genelde yada surekli etrafa bakiniyorim yoksa dalip gidiyorum bende. Gogusler buyuk illa burnunu kapatiyor dikkat edilmezse Allah korusunKızlar gece emzirirken çok uykum geliyo bazen daldığım bile oluyo.korkuyorum burnu kapanacak falan diye ama elimde de değil .siz nasıl ayık kalıyosunuz .zaten hiç meme vermesem sabaha kadar uyur .zorla alarmla kalkıyorum
Resmen bizimki oglumda oyle ama ben kabullendim o saatlerde yapmazsa yada gunduz. Gecee basliyor bu sefer daha cok yoruluyorum.zaten surekli emzirmek butun enerjimi aliyorBenim de 13 günlük normalde acıkınca 2-3 saatte bir uyanıyor ama akşam 20:00 ile 00:00 arasında emse de ısrarla uyumuyor sadece memede kalmak istiyor ben de kabullendim artık o saatleri öyle geçiriyoruz sinirlerim bozuluyo bazen
Nerden aldin canim link var miEvet sezeryandı benim aldığım korsenin kumaşı çok rahat sabahtan akşama kadar takıyorum hiç rahatsız etmiyor aynı zamanda rahim toparlayıcı özelliği varmış lohusa korsesi oldugu için de takıyoruz bakalım işe yarayacak mı bilmem
Nerden aldin canim link var mi
Suan emin değilim ama oğlumda çocuk doktoruna gittik o usg için gönderdi hastane içinde.bKızlar göz muayenesi için çocuk göz diye bir bölüm yok randevu alacaktım da normal göz olarak randevu alacağım değil mi? Bebeğimi devlet hastanesine götüreceğim de muayene için bir de kalça ultrasonu için hangi bölüme randevu almam gerekiyor? Onuda çocuk sağlığı bölümüne alıp ordan mı yonlendiriyorlar acaba? Bileniniz varsa cevaplarsa çok sevinirim çarşamba günü 1 aylık olcaz randevu almam lazım.
Suan emin değilim ama oğlumda çocuk doktoruna gittik o usg için gönderdi hastane içinde.b