- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #26.521
Ben kullanıyorum canımBirde lohusa korsesi takmaya başlayan varmı yigenim bugün bebek çıktıysa teyzemin karnı neden hala çok büyük dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıyorum canımBirde lohusa korsesi takmaya başlayan varmı yigenim bugün bebek çıktıysa teyzemin karnı neden hala çok büyük dedi
İnşallah canım bir saatlik uyumustum ağrılı bir şekilde kalktım hemşireye haber verdim ağrı kesici yapsınlar diye. Bakalım inşallah çıkıverir de müdahaleye gerek kalmaz.Cikar belki daha benimde gece çıkmıştı karnima sanci girip şimdide çok oluyor gerçi
aynısı bugün bendede oldu beyaz olduğu için nişan değildir diye düşündüm ama normalden de farklı olduğu için bende de bi soru işareti oldu.Kizlar affedersiniz ama sümükümsü ama seffaf akinti basladi bende ama cok tuhaf bi akinti kivami jel gibi bugn itibariyle 39+0 sancim fln yok sadece cok yürüyüs yaptigimdan dolayi yorulup bel agrisi cekiyorum..basina benim gibi gelen varmi
40 haftam bitti aynı dediğin gibi sümük gibi şeffaf uzayan akıntım oldu iki gün şimdilik bişey yok halaKizlar affedersiniz ama sümükümsü ama seffaf akinti basladi bende ama cok tuhaf bi akinti kivami jel gibi bugn itibariyle 39+0 sancim fln yok sadece cok yürüyüs yaptigimdan dolayi yorulup bel agrisi cekiyorum..basina benim gibi gelen varmi
Karnın sert olduğunda sancında oluyor mu? Benim sancım geldiğinde karnımda sertleşiyordu, düzenli mi takip et bakalımGAliba bende sancida basliyor emin degilm degisik bi sanci, simdi uzanip beklicem gecerse yalanci sanci..bebek kipir kipir bu arada ve karnim semsert korkmaya basladim
Benim de 2 gündür aynıydı canım ve sanırım suan sancılarım başladı uyandım dk bekliyorumKizlar affedersiniz ama sümükümsü ama seffaf akinti basladi bende ama cok tuhaf bi akinti kivami jel gibi bugn itibariyle 39+0 sancim fln yok sadece cok yürüyüs yaptigimdan dolayi yorulup bel agrisi cekiyorum..basina benim gibi gelen varmi
İnşallah hayırlı doğumlar olsun kolaylıklar diliyorumAhh kızlar nişanım geldi sanırım. Akıntının içinde kırmızılıklar gördüm. Sancım da 10 dk bir suanlık sanki. Dua edin lütfen
Canım kuru incir suya Isla ye suyunu iç gaz attırıyor bolsa yürüİlkinde böyle bu kadar cekistirme yaşamamıştım kuzum ya. Herhalde 1600 kilo bebek olunca cikariverdiker hemen bu tombik olunca cekistirdiler baya .
Gazım cikmadi ama ya yarına kadar çıkmazsa lavman yaparız felan dediler .katı gıda almam da yasak gazı cikarmadan
Kayısı suyu,ananas duyu,kahve,lohusa şerbeti, çorba bunları tüketiyorum devamlı ama halen gazım çıkmadı.hic sıkışıklık da hissetmiyorum ki
Canım benimde öyle başlamıştı sezerysn olduğu için o gün doğdu bebeğim. Doğumun yakın demek bu. Sancin fln başlar yavaştan bugün nst de çıkar yaniKizlar affedersiniz ama sümükümsü ama seffaf akinti basladi bende ama cok tuhaf bi akinti kivami jel gibi bugn itibariyle 39+0 sancim fln yok sadece cok yürüyüs yaptigimdan dolayi yorulup bel agrisi cekiyorum..basina benim gibi gelen varmi
Evet göz kontrolü var birde kalça usg 30 günlük olunca bebekler1. Ayın sonundaki aşı hepatit b aşısı…
Göz muaynesi mi yapılması gerekiyor?
Göz muaynesini oda da yaptılar. Refleks yanıtı var mı diye baktılar.D vitamini mi diyecektin canım. İşitme evet çıkmadan oluyor. Sırada kalça ve göz var
Bebek ne kadar emiyorsa..Mama 30 CC diye sütü de 30 olarak koydum torbaya onu içiyor önceden verdim ama merak ettim doyuyor mu yada çok mu diye
Benim bebem hastanede istedi resmen ama eve gelince verdim. Şuan sadece yedirdiğim halde meme isterse veriyorum. Düzenli olarak vermiyorum.Emzik veren var mi bebeğine, 6 günlük henüz vermedim ben sonra vermeyi düşünüyorum acaba geç mi kaldım
Contratubex en iyisi.. Yaralarınız sürdükçe izi minimum hale getirir..Kızlar ameliyat izi için doktor oscar yara kremi yazmıştı eşim eczaneye gidince daha iyisi varsa onu verin demiş contractubex vermişler. Henüz kullanmadım. Sizler ne kullanıyorsunuz?