Canım merhaba. Biz 16 Ocak saat 16.12 de dogduk
çok şükür gayet iyiyiz. Elbette unutmadim ama çok yogun geçti bu 3 gün ve ben bitiktim. Telefona bile bakamadim. Son derece zorlu bir yolculuktan sonra doğumhanede bebeğimi ilk kez gördüğüm ve yanıma getirdikleri o anın duygusu tarif edilemez. Muhteşem bir şeymiş. 2650kg doğdu minik kızım ama kuvoze alınmadı. Sezaryenden çıktım hemen daha servise gitmeden yanıma getirdi bir hemşire ve emzirtti. Cook sevindim buna. Sütüm gelir mi diye düşünürken hemen olması. Serviste 2 Gun birlikte kaldik. Tabi benim ve bebegin uyum sureci benim deneyimsizligim , sezaryen ağrıları , bronşit, uykusuzluk derken bitap düştük. Ilk gün çok zor geçti. Sürekli uyudu bebeğim bir türlü uyandırıp besleyemedim. Çok kaygılandım. Ertesi gün çocuk.doktoru geldi sarılık olmuş ve kilo kaybı. Bu nedenle bizi yenidogan bakım ünitesine sevkettiler. Simdi burada kaliyoruz birlikte. Burada herseyi gosterdiler bebegi de takip ediyorlar
Çok.sukur artık emziriyorum düzene giriyor . Sanirim yarin da gidişat iyi olursa eve çıkıcaz
Beni tek sikan konu şu anda bronşit illeti. Ciğerlerim dolu öksürük krizine giriyorum derken dikişlerim patlayacak gibi çok agriyor. Hastayken doğum beni mahvetti. Sonu iyi olsun da ne diyeyim .Senin bebisi bekliyoruz bakalım güle güle gelsin dunyaya