Kızlarrrr bende kızıma kavuştum bugün 39+6da
birkaç gün önce galiba doğuruyorum şiddetli sancım başladı yazmıştım, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
o gün sancılarım giderek azaldı gerçek doğum sancısı değilmiş meğersem. Bugün tansiyonum 15-10lara yükselince acil hastaneye geldim yolda ağlaya zırlaya ödüm patladı korkudan. Doktor acil sezeryan dedi hemen yatışım yapıldı ve epidural sezeryan ile kızıma kavuştum. 3400 gr minnoşum
Tansiyonum halen tam olarak düzelmedi devamlı ölçüm yapıyorlar. Sezeryan olacağını öngörebilseydim bu stresi yaşamazdım. Ertesi gün kontrolüm vardı zaten. Halen gelmezse sezeryan yada suni sancı isteyecektim. Anne olmak mükemmel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin
bebeğimin sese karşı çok hassasiyeti var, çıt duysa uyanıyor. Sadece emerken derin derin uyuyor
onun dışında kolay kolay durmuyor yatakta. Emzik vermek zorunda kaldım. Aventin emziğini hemen kabul etti şükür
okuyamadım hiç başka doğum yapan arkadaşlarımız olmuştur Allah analı babalı sevgiyle büyütsün
Birde bu ağrılar ne zaman geçiyor? Sırf bu ağrıyı çekmemek için normal istemiştim ama kısmet olmadı…