- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.021
Teşekkür ederim canım allah razı olsunBu arada basın sağolsun rabbim bu evladını hayırla kucağına almayı nasip etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım allah razı olsunBu arada basın sağolsun rabbim bu evladını hayırla kucağına almayı nasip etsin insallah
İçim rahat etsin diyorsan hastane yakınsa git istersen canım doktora ama pembemsi olunca yerleşme de olabilir öncelikle tedirgin olmamaya çalış kontrol et akıntı geldikçe . Adet üzerinden ne kadar geçtiYani pembe gibi ama bilmiyorum. Simdi yine gittim devam ediyor. Sabahi bekleyeyim mi bilmiyorum doktor icin.
Keseyi görmüşmuydunuzYani pembe gibi ama bilmiyorum. Simdi yine gittim devam ediyor. Sabahi bekleyeyim mi bilmiyorum doktor icin.
Adet günüm yarın kuzum salı günü 78 çıkmıştı betaAdet günün ne zaman
Eğer kese gorulmediyse şuan doğum acile gitse de bişey yapmazlar benceİçim rahat etsin diyorsan hastane yakınsa git istersen canım doktora ama pembemsi olunca yerleşme de olabilir öncelikle tedirgin olmamaya çalış kontrol et akıntı geldikçe . Adet üzerinden ne kadar geçti
O zaman hiç beta baktirip kendini strese koyma 1 hafta gecikirse doktora gidersin canım çünkü bazen beta istenildigi gibi artmıyor insanın morali bozuluyor gerek görmüyorum ben iki günde bir baktirmayaAdet günüm yarın kuzum salı günü 78 çıkmıştı beta
Hoşgeldin canımPembis Hayaller 39 yaş ikinci çocuk 5 ocak
İçim rahat etsin diyorsan hastane yakınsa git istersen canım doktora ama pembemsi olunca yerleşme de olabilir öncelikle tedirgin olmamaya çalış kontrol et akıntı geldikçe . Adet üzerinden ne kadar geçti
Adet günüm bugundu normalde. Dun beta baktirmistim 74 cikmisti. Daha kese de gorunmedi. Off korkuyorum kimyasal gebelik mi geçiriyorum acabaKeseyi görmüşmuydunuz
Canım şuan listede sıkıntı var galiba düzenleme yapamıyorum yarın kaydedelim seniPembis Hayaller 39 yaş ikinci çocuk 5 ocak
Beklemek zor geliyor ama öyle yapicam galiba zaten baktiracak yer de yokO zaman hiç beta baktirip kendini strese koyma 1 hafta gecikirse doktora gidersin canım çünkü bazen beta istenildigi gibi artmıyor insanın morali bozuluyor gerek görmüyorum ben iki günde bir baktirmaya
O zaman doktora gitme şimdi kese gorulmediyse bişey yapmazlar ancak kan tahlili yaparlar canım yarın gidersin artıkAdet günüm bugundu normalde. Dun beta baktirmistim 74 cikmisti. Daha kese de gorunmedi. Off korkuyorum kimyasal gebelik mi geçiriyorum acaba
Senin için dua ettim canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah amin Gerçekten ama yerleşme de de adet günü 3-5 gün öncesi adet günü ve bi kaç gün daha devam eden kanamalar olabiliyormuş arkadaştan da öğrendim daha yenice umarım öyledirAdet günüm bugundu normalde. Dun beta baktirmistim 74 cikmisti. Daha kese de gorunmedi. Off korkuyorum kimyasal gebelik mi geçiriyorum acaba
Daha 9 ay beklicez kız ne bu aceleBeklemek zor geliyor ama öyle yapicam galiba zaten baktiracak yer de yok
Erken dönemde pek birşeyşer yapmıyorlar canom benim başıma geldi malesef ama belki içi rahat eder kanama alanı vs yoksa görürlerse içi rahat eder belki diye düşündüm umarım düşündüğümüz gibi yerleşme kanamasıdırEğer kese gorulmediyse şuan doğum acile gitse de bişey yapmazlar bence
Tamam sabah gidecegim en azindan beta artisina bakarim.O zaman doktora gitme şimdi kese gorulmediyse bişey yapmazlar ancak kan tahlili yaparlar canım yarın gidersin artık
Cok tesekkur ederim canim. Insallah oyledir. Ilk gebeligimde yasamamistimSenin için dua ettim canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah amin Gerçekten ama yerleşme de de adet günü 3-5 gün öncesi adet günü ve bi kaç gün daha devam eden kanamalar olabiliyormuş arkadaştan da öğrendim daha yenice umarım öyledir
Ama kese varsa kanama alanı varmı diye bakıyorlar diye biliyorumErken dönemde pek birşeyşer yapmıyorlar canom benim başıma geldi malesef ama belki içi rahat eder kanama alanı vs yoksa görürlerse içi rahat eder belki diye düşündüm umarım düşündüğümüz gibi yerleşme kanamasıdır
Sıkıntı yapma inşallah yerleşmedirTamam sabah gidecegim en azindan beta artisina bakarim.
Cok tesekkur ederim canim. Insallah oyledir. Ilk gebeligimde yasamamistim
Benimki başka bir şeyden de olabilir belki ama vardı içerde kanama bunu da görmüştü doktor ben hiç kese göremeden hep kürtaj oldım malesef belki farklı bir durumdur o bilemiyorum moralim bozulunca kendimi tamamen kapatıyorum sanırım dinlediğimi bile anlamıyorum ağlayıp hayata devamAma kese varsa kanama alanı varmı diye bakıyorlar diye biliyorum
Benimki de aynı canım 1 hafta geride çok tedirgin oldum ama doktorları biliyorsun olumsuz bir durum olsa çat diye söylüyorlar. Geç döllenme olabilir dedi. Ben araştırdım biraz, ilk haftalarda olabiliyormus canını sıkma ben bide bol bol ceviz fındık yemeye başladım belki hızlı büyür diyeBenimki geriden geliyor ya 7+6 olması lazımken dün 6+5 çıktı kafam çok karıştı
Kaçıncı gebeliğin canım bu diğerlerinde sorun anlaşıldimiBenimki başka bir şeyden de olabilir belki ama vardı içerde kanama bunu da görmüştü doktor ben hiç kese göremeden hep kürtaj oldım malesef belki farklı bir durumdur o bilemiyorum moralim bozulunca kendimi tamamen kapatıyorum sanırım dinlediğimi bile anlamıyorum ağlayıp hayata devam