Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı akşamlar ben de geldim geçen yıl nisan ayında katılmıştım buraya 1 senedir nasip olmadı hayırlı haberler.. bu nisan ayı Uğur getirir umarım . Rahim filmi ve tsh hormonu için ilaca baslamak yeniden umutlarımı yeşertti.. Herkes güzel haberler alır inşallah ..
SAT : 28 Mart
BAT : 26 Nisan
cans16 eklermisin canımm

Hayır asla kullanmam onun yerine yumurta çalıştırıcı şeyler kullanıyorum ve inan folik asit çok zararlı
Folik asiti onermeyen kullandırmayan doktor neredeyse yoktur, bebek gelişimi için ilk aylarda çok etkili. Siz neden zararlı olduğunu düşünüyorsunuz?

Valla ben kullanıyorum zararını da görmedim tam tersi daha az grip falan oluyorum vitamin eksikliği olunca daha çok hastalanıyordum
Araştır lütfen onun zararı birden ve insanın kendisinde çıkan türden değil bende aldım Bi süre içtim. İlk hamileliğimde kullanmamıştım seneler sonra zararlarını okumuştum iyiki demiştim. Sonra bu süreçte Bi umut dedim aldım sonra içime kurt düştü yine araştırdım ve bıraktım

Folik asiti onermeyen kullandırmayan doktor neredeyse yoktur, bebek gelişimi için ilk aylarda çok etkili. Siz neden zararlı olduğunu düşünüyorsunuz?
Evet yok fakat şöyle bir gerçek var ki rna ve dna yapısını bozmak isteyen bir küresel sistem var besinlerden değil de o ilaçtan alınan folik asit beyin hasarına yani down sendromuna ve otistiğe sebep oluyor

Bayanlar sorum var size çok kararsızım
Tsh sorunum var geçen ay 7,43 dü bu ay tekrar bakıldı 8,70 oldu . 50 mg levtiron başladık 3 gün önce . Aynı gün rahim filmi de çekildi . Tüpler açık olduğu bi problem olmadığını söylediler çok ama çok ağırlı bi işlem olmasına rağmen belki de ufak tefek yapışıklıklar vardı onlardan kurtuldum olumlu düşünmeye calisiyorum. Dahiliye deki hormona bakan doktor tiroidin az çalıştığını düzene girene kadar beklemem gerektiğini söyledi 1 ay kadar ertele bebek kararını dedi . Rahim filmi şansımı artırır derken 1 ay beklemek çok zor olcak galiba zaten adetlyim şuan yumurtlamaya kadar hormon düşer diye düşünüyorum bir yandan . Beklemesem bi problem olurmu acaba 2 senedir bekliyorum artık yoruldum… bilgisi olan lütfen ama lütfen az bi fikir tavsiye herşeye açığım

Bi kızım olsun diye bnde iyice sapıtıyorum
Ah o sapıtmayı bende yaşadım yiyecekler yan yatmalar sonra takvimde erkek gösteriyorsa yumurtlama zamanında kaçtım birliktelik ten falan ama baktım olmuyor çocuk boşverdim dua dan başka çare yok verecek olan Allah bir aşk meyvesi versin de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat bizim olsun dedim sonra kız dualarına devam ettim

Kızlar çok afadersiniz ishal olmuşum ben Belirtimidir regl gelmeden önce çok büyük tuvaletime çıkarım ben ama böyle olmamıştım hiç belim ve sırtım ağrıyo biliyorsunuzduz şimdi ara ara belime ve kasıklarıma ağrı girip çıkıyor ve ishaldrn kaynaklı karın ağrım oluyor

Evet iyi olur canım benim gibi acemilere örnek olur kontrol edilir

Amin inşallah canım ramazan ayı bereket ayıdır inşallah bereketiyle müjdeler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…