HahahahaŞahin gibi gözlerim maşallah test incelemekten
Folik asiti onermeyen kullandırmayan doktor neredeyse yoktur, bebek gelişimi için ilk aylarda çok etkili. Siz neden zararlı olduğunu düşünüyorsunuz?Hayır asla kullanmam onun yerine yumurta çalıştırıcı şeyler kullanıyorum ve inan folik asit çok zararlı
Araştır lütfen onun zararı birden ve insanın kendisinde çıkan türden değil bende aldım Bi süre içtim. İlk hamileliğimde kullanmamıştım seneler sonra zararlarını okumuştum iyiki demiştim. Sonra bu süreçte Bi umut dedim aldım sonra içime kurt düştü yine araştırdım ve bıraktımValla ben kullanıyorum zararını da görmedim tam tersi daha az grip falan oluyorum vitamin eksikliği olunca daha çok hastalanıyordum
İlk çocuğum plansız olmuştuİlk çocuğunda tutmuş muydu
Ve evet bakıma tarihlere erkek çıkıyorİlk çocuğunda tutmuş muydu
Evet yok fakat şöyle bir gerçek var ki rna ve dna yapısını bozmak isteyen bir küresel sistem var besinlerden değil de o ilaçtan alınan folik asit beyin hasarına yani down sendromuna ve otistiğe sebep oluyorFolik asiti onermeyen kullandırmayan doktor neredeyse yoktur, bebek gelişimi için ilk aylarda çok etkili. Siz neden zararlı olduğunu düşünüyorsunuz?
+1 yaş ekliyor musunuzVe evet bakıma tarihlere erkek çıkıyor
Hatırlamıyorum ki uzun zaman önce bakmıştım sanırım eklemedim+1 yaş ekliyor musunuz
Bi kızım olsun diye bnde iyice sapıtıyorumHatırlamıyorum ki uzun zaman önce bakmıştım sanırım eklemedim
Öyle mi tamam canım sağol söylediğin içinYumurtlama olduktan sonra bırakıyorsun çünkü döngünü uzatıp zarar verebilir
Ah o sapıtmayı bende yaşadım yiyecekler yan yatmalar sonra takvimde erkek gösteriyorsa yumurtlama zamanında kaçtım birliktelik ten falanBi kızım olsun diye bnde iyice sapıtıyorum
Hepimiz inşallah canım sende hamilesindir yumurtlamamız yakın ikimizde olabilirizİnşAllah sen hamilesindir
Evet iyi olur canım benim gibi acemilere örnek olur kontrol edilirİnşallah canım inşallah allah gönlündekini nasip etsin inşalalh canım bu mübarek ayda. Hepimizn dualarını kabul etsin allahım. Aslında grup başlıgına ateş tabloları eklense geçen aylar gibi bakarız kimin ateşi ne durumda
Amin inşallah hayırlısı neyse o olsunHepimiz inşallah canım sende hamilesindir yumurtlamamız yakın ikimizde olabiliriz
Amin inşallah canım ramazan ayı bereket ayıdır inşallah bereketiyle müjdeler gelirİnşallah canım inşallah allah gönlündekini nasip etsin inşalalh canım bu mübarek ayda. Hepimizn dualarını kabul etsin allahım. Aslında grup başlıgına ateş tabloları eklense geçen aylar gibi bakarız kimin ateşi ne durumda