Aynı aynı malesefBurda da öyle devlette sıra bulamadım muayane ücreti+hsg 4100e geldi
Oğlum var teyzesiAha işte canlı kanıt
Olana kadar sanırım servet yatırcaz, ama benim doktorum şunu dedi bana bu kadar stres yaparsak rüyanda görürsün bebek dedi, bende dedim ki görmediğimi nerden biliyorsun hocam jwıeoeorofAynı aynı malesef
Bi ay kullandım markası neydi bi de siz nasıl kullandınızCakşır ben de eşimle içtik 2 ay falan ama fayda göremeyince Bıraktık. Sen kaç ay kullandın canım
Oy maşallah doğum gerçekleşti mi ne kadarlıkOğlum var teyzesi
Bende kaç kere pozitif test gördüm rüyamdaOlana kadar sanırım servet yatırcaz, ama benim doktorum şunu dedi bana bu kadar stres yaparsak rüyanda görürsün bebek dedi, bende dedim ki görmediğimi nerden biliyorsun hocam jwıeoeorof
Ben bebek gördüm, benden eşime de bulaştı heralde oda görmüşBende kaç kere pozitif test gördüm rüyamda
Ayy gerçeği yansıtan rüyadır inşallah erkek miydi kız mıydı rüyadakilerBen bebek gördüm, benden eşime de bulaştı heralde oda görmüşailecek rüyamızda görüyoruz hayır olsun
Ahzer marka. 1/3 çay bardağı çakşır, geri kalanı su olacak şekilde sabah akşam içtim. Sizinkinin markası ve kullanımı nasıldı?Bi ay kullandım markası neydi bi de siz nasıl kullandınız
Eşim erkekdi dedi, ben göremedim maalesef ama kucağımda bir bebek vardı ve emziriyordum aylar önceAyy gerçeği yansıtan rüyadır inşallah erkek miydi kız mıydı rüyadakiler
Kız bn 2. Bebek için burdayım 21 aylık oğlumOy maşallah doğum gerçekleşti mi ne kadarlık
Erkek güzeldir rüyada hayr dırEşim erkekdi dedi, ben göremedim maalesef ama kucağımda bir bebek vardı ve emziriyordum aylar önce
AA dur hatırladım öyle deyince seniKız bn 2. Bebek için burdayım 21 aylık oğlum
Mecitefendiydi yumurtlamaya kadar sabah sadece aç karnına içtimAhzer marka. 1/3 çay bardağı çakşır, geri kalanı su olacak şekilde sabah akşam içtim. Sizinkinin markası ve kullanımı nasıldı?
İnşAllah öyledir aylar oldu gördüğümüz ve aynı gün görmemiz de çok gariptiErkek güzeldir rüyada hayr dır
Herşeyin vakti zamanı var benim ilk oğlum beklemediğim anda 18 yaşımda geldiİnşAllah öyledir aylar oldu gördüğümüz ve aynı gün görmemiz de çok garipti
İnşallah bi tanede kızım olurAA dur hatırladım öyle deyince seniBende ikinci için burdayım 10 yaşında oğlum
Maşallah subhanallahHerşeyin vakti zamanı var benim ilk oğlum beklemediğim anda 18 yaşımda geldi
Ayy inşallah Aminnnn çoook aminnnİnşallah bi tanede kızım olur
Amin amin amiiiin bizde kız istiyoruzİnşallah bi tanede kızım olur