Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam, bende sorayım size dedim, reglim yarın ve regl belirtilerini yaşıyorum karın ağrım var, göğüsler davul dokunamıyorum, akintim çok sulu ve fazla regl olmak için her şey tamam iki gün önce kaset test yaptım kocaman negatif. Sizce umutlanmali miyim ? Bu ay çatlatma iğnesi kullanmistim

Bi isal bi gabız aşırı gaz patlamaya hazır bomba gibi geziyoruz hadi inşallah

Yumurta çatlamasından 3. günüm kasık ağrısı, bacaklarda güçsüzlük regliyken kasıkta bi hassaslık olur ya bişi yapasınız gelmez aynı öyleyim bunları yaşayan var mı?

Kız bende bu ay aynılarını yaptım

Hayırlısıyla bu nisanda alalım güzel haberleri inşallah canım

Merhaba canım benim eşimde de varikosel var şuan için birşey kullanmıyor sadece keçiboynuzu pekmezi ve kabak çekirdeği tüketiyor, yazdıklarını aktar mı tavsiye etti , bu rahatsızlık için vitamin takviyesi konusunda herhangi bir uzman görüşü aldınız mı yardımcı olur musun

Merhaba... Evet bizim burda ünlü bir Aktar var doktor raporunu alan oraya gidiyor sonuçlara göre kürler veriyor eşime keçiboynuzu sakın yeme demişti by hastalığa iyi gelmezmiş

Merhaba... Evet bizim burda ünlü bir Aktar var doktor raporunu alan oraya gidiyor sonuçlara göre kürler veriyor eşime keçiboynuzu sakın yeme demişti by hastalığa iyi gelmezmiş
Ciddi misin peki ne kullanması gerekiyor

Kabızlık da ishal de belirti bünye ye göre değişiyormuş bu yavrum ya.. Bende nezleyiö kemik ağrılı hemde

Selaam beni de ekler misiniz ??
Sat 28 mart
Bat 24 nisan

Kabızlık da ishal de belirti bünye ye göre değişiyormuş bu yavrum ya.. Bende nezleyiö kemik ağrılı hemde
Bağışıklık düşermiş hamilelikte ay hadi güzel haberle gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…