- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 35
Bi isal bi gabız aşırı gaz patlamaya hazır bomba gibi geziyoruz hadi inşallahKızlar çok afadersiniz ishal olmuşum ben Belirtimidirregl gelmeden önce çok büyük tuvaletime çıkarım ben ama böyle olmamıştım hiç belim ve sırtım ağrıyo biliyorsunuzduz şimdi ara ara belime ve kasıklarıma ağrı girip çıkıyor ve ishaldrn kaynaklı karın ağrım oluyor
Sonunu çok merak ediyorum eğer regl olursam kahkaha atarımBi isal bi gabız aşırı gaz patlamaya hazır bomba gibi geziyoruz hadi inşallah
Kız bende bu ay aynılarını yaptımAh o sapıtmayı bende yaşadım yiyecekler yan yatmalar sonra takvimde erkek gösteriyorsa yumurtlama zamanında kaçtım birliktelik ten falanama baktım olmuyor çocuk boşverdim dua dan başka çare yok verecek olan Allah bir aşk meyvesi versin de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat bizim olsun dedim sonra kız dualarına devam ettim
Bende yaptığım her testi bi arkadaşım var ona atıyorum oda görüyorsa gidip kan veriyoruz ahahahHahahahabizden başkasına göstersek delisin der ki deli damgası da yedim bu süreçte ben
Bi gece sahurda bende öyleydim inşallah bunlar belirtilerdirBi isal bi gabız aşırı gaz patlamaya hazır bomba gibi geziyoruz hadi inşallah
Hayırlısıyla bu nisanda alalım güzel haberleri inşallah canımHayırlı akşamlar ben de geldim geçen yıl nisan ayında katılmıştım buraya 1 senedir nasip olmadı hayırlı haberler.. bu nisan ayı Uğur getirir umarım . Rahim filmi ve tsh hormonu için ilaca baslamak yeniden umutlarımı yeşertti.. Herkes güzel haberler alır inşallah ..
SAT : 28 Mart
BAT : 26 Nisan
cans16 eklermisin canımm
Ya benn o kadar şeye ne diyeyimSonunu çok merak ediyorum eğer regl olursam kahkaha atarım
Ben bi kaç gündür böyleyim aşırı gaz varBi gece sahurda bende öyleydim inşallah bunlar belirtilerdir
Merhaba canım benim eşimde de varikosel var şuan için birşey kullanmıyor sadece keçiboynuzu pekmezi ve kabak çekirdeği tüketiyor, yazdıklarını aktar mı tavsiye etti , bu rahatsızlık için vitamin takviyesi konusunda herhangi bir uzman görüşü aldınız mı yardımcı olur musunKızlaaaarrrkedi otunu bilmem de bir buçuk ay önce eşimle aktara gitmeye karar verdik eşimde varikosel çıkmıştı ameliyat deniliyor... Ameliyat olmasa da çocuk olurmuş ama hızlı olmazmış neyse biz aktara eşim için gittik de adam bana da sende pco var dedi belirtileri saydı evet hepsi var... Eşime Çakşır kökü suyu gseng ekstraktı ve deve dikeni ekstraktı verdi banada yaban mersini Ekstraktı verdi. Bunların hepsini araştırdım ben hepsini kadınlarda kullanıyormui özellikle Çakşır kökü suyu afrodizyal etkili bir bitkiymiş ve yumurtalıklara faydası çokmuş hepsinden ara ara kullanıyorum pek düzenli hatırlayan biri değilim on on beş gün önce de ablam bir takviye verdi bana doktor vermiş onada dedi bunu bana verdi ama bu senlik birşey benlik değil dedi araştırdım evet yumurtalık kalitesini çalışmasını arttıran bir takviye onun adında proxyfemin. Araştırın özellikle Çakşır kökü suyu kullanıp hamile kalanları okudum umutlandım bu yüzden hepsi bitkisel olduğu için ya etkisi de yok deneyin
Merhaba... Evet bizim burda ünlü bir Aktar var doktor raporunu alan oraya gidiyor sonuçlara göre kürler veriyor eşime keçiboynuzu sakın yeme demişti by hastalığa iyi gelmezmişMerhaba canım benim eşimde de varikosel var şuan için birşey kullanmıyor sadece keçiboynuzu pekmezi ve kabak çekirdeği tüketiyor, yazdıklarını aktar mı tavsiye etti , bu rahatsızlık için vitamin takviyesi konusunda herhangi bir uzman görüşü aldınız mı yardımcı olur musun
Bende de vardı geçti çok şükürBen bi kaç gündür böyleyim aşırı gaz var
Ciddi misinMerhaba... Evet bizim burda ünlü bir Aktar var doktor raporunu alan oraya gidiyor sonuçlara göre kürler veriyor eşime keçiboynuzu sakın yeme demişti by hastalığa iyi gelmezmiş
Kabızlık da ishal de belirti bünye ye göre değişiyormuş bu yavrum ya.. Bende nezleyiö kemik ağrılı hemdeKızlar çok afadersiniz ishal olmuşum ben Belirtimidirregl gelmeden önce çok büyük tuvaletime çıkarım ben ama böyle olmamıştım hiç belim ve sırtım ağrıyo biliyorsunuzduz şimdi ara ara belime ve kasıklarıma ağrı girip çıkıyor ve ishaldrn kaynaklı karın ağrım oluyor
Ben artık kimseye bahsetmiyorumBende yaptığım her testi bi arkadaşım var ona atıyorum oda görüyorsa gidip kan veriyoruz ahahah
Bağışıklık düşermiş hamilelikte ay hadi güzel haberle gelelimKabızlık da ishal de belirti bünye ye göre değişiyormuş bu yavrum ya.. Bende nezleyiö kemik ağrılı hemde