- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
Sorma beklemek beklemek beklemek... İki sene olacakMaşallah subhanallah beklediğimiz anda olucak bu strese biraz zor zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma beklemek beklemek beklemek... İki sene olacakMaşallah subhanallah beklediğimiz anda olucak bu strese biraz zor zaten
Tamam canım. Adet olursam bu ay ben de bir daha kullanayım bakalım.Mecitefendiydi yumurtlamaya kadar sabah sadece aç karnına içtim
Off ya. Allah sabır versin gerçekten bir yıl bile çok zordu. İkiyi düşünemedim. Allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin canımSorma beklemek beklemek beklemek... İki sene olacak
Değerlendirinize baktırdınız mıSorma beklemek beklemek beklemek... İki sene olacak
Çok teşekkür ederimAksine egzersiz yapmak sağlıklı beslenmek hormonları ve vucudu destekler çalıştırır hamilelik şansını yükseltir yalnızca şuna dikkat etmelisin spor yapmak testosteron hormonunu da yükseltiyor yiyeceklerle destekliyorsan bundan kaçınmalısın. Sadece bisiklet yürüyüş pilates gibi hafif şeyler yapıyorsan endişe duyma söylediğim şey daha çok kas geliştirme esnasında oluyor
Baktırdım e2 23 çıktı sadece onun dışında herşey normal önemsiz kist çıktı bide pco olailirmişimDeğerlendirinize baktırdınız mı
Çin takvimi ne diyorsunAmin amin amiiiin bizde kız istiyoruz
O yüzden belkide 2 senede olmamış olabilir pcosdanBaktırdım e2 23 çıktı sadece onun dışında herşey normal önemsiz kist çıktı bide pco olailirmişim
Yumurtlama olduktan sonra bırakıyorsun çünkü döngünü uzatıp zarar verebilirTamam canım. Adet olursam bu ay ben de bir daha kullanayım bakalım.
İnanmakla boşvermek arasındayım zaten hamile kalamıyorum o takvime göre gidersem yıllar geçecek gibi hissediyorumÇin takvimi ne diyorsun
İşaretlediğim yerin altında görüyor gibiyim canım
Bu süreçte bir kimyasal düşük yaptım bide iki sene öncesinden kürtajım var aslında göle kalabiliyorum ama zor sanırım senede bir kere oluyorO yüzden belkide 2 senede olmamış olabilir pcosdan
Gebelik planlayan herkes folik asit kullanmalı hatta 3 ay öncesinden başlayın diyor doktorlarBen de bu ay şeyi soracağım ya folik asit vermedi geçen ay kesin unuttu, benim de aklıma gelmedi. Bakalım kullanacakmıyım bu ay.
İlk çocuğunda tutmuş muyduİnanmakla boşvermek arasındayım zaten hamile kalamıyorum o takvime göre gidersem yıllar geçecek gibi hissediyorum
Bende tam orda görüyorumİşaretlediğim yerin altında görüyor gibiyim canım
Hayır asla kullanmam onun yerine yumurta çalıştırıcı şeyler kullanıyorum ve inan folik asit çok zararlıGebelik planlayan herkes folik asit kullanmalı hatta 3 ay öncesinden başlayın diyor doktorlar
Olur inşallah, bak silik gördük inşallah olucak bu ayBu süreçte bir kimyasal düşük yaptım bide iki sene öncesinden kürtajım var aslında göle kalabiliyorum ama zor sanırım senede bir kere oluyor
Şahin gibi gözlerim maşallah test incelemektenBende tam orda görüyorum
Amin amin amiiiin n nOlur inşallah, bak silik gördük inşallah olucak bu ay
Valla ben kullanıyorum zararını da görmedim tam tersi daha az grip falan oluyorum vitamin eksikliği olunca daha çok hastalanıyordumHayır asla kullanmam onun yerine yumurta çalıştırıcı şeyler kullanıyorum ve inan folik asit çok zararlı